18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 5. runde i Premier League d. 30. aug. – 1. sep. 2022

Sæsonens første midtuge i Premier League venter fra tirsdag til torsdag i denne uge, og Søren Sorgenfri klæder dig på til programmet, der blandt andet tæller Liverpool – Newcastle og Leicester – Manchester United.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Leeds – Everton 1 (2-0)

Hvis man tror på held, så var Everton helt utroligt heldige med at få et point med hjem fra Brentford. Dog kan man ikke tage noget fra deres mål – lang violin fra Coady til Gordon. Afsted. Spørgsmålet er så, om Gordon er med mod Leeds eller om han sælges til Chelsea. Everton var dog på hælene mod Brentford. Ikke meget hænger sammen for dem. Leeds led sæsonens første nederlag i weekenden mod Brighton, men er ellers kommet godt fra land denne sæson. Det ligner et ’Marsch’ hold efterhånden. Everton har blot vundet en af de seneste 19 udekampe, og det virker ikke sandsynligt, de bryder den stime på Elland Road, som de spiller pt.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,18 – SPIL HER >>*


Southampton – Chelsea 2 (0-2)

Værterne kan som regel godt lide af afvente modstanderens træk og så slå til, men den effekt som Broja havde for dem sidste sæson har de ikke rigtigt fundet en løsning på i denne sæson.

Der mangler ligesom ’noget’ i Southamptons offensiv. Det er skidt nyt før mødet med Chelsea. London-holdet har nemlig vundet seks af de seneste syv besøg hos Southampton og viste stor moral i 2-1 sejren lørdag over Leicester. Nede med en mand fik Chelsea alligevel hevet sejren i land via to Sterling-mål. Der skrives en masse om Chelsea netop nu angående nye spillere, men det bør ikke have betydning for kampen her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til 2,15 – SPIL HER >>*


Crystal Palace – Brentford X (1-1)

Crystal Palace var foran med to mod City, men tabte alligevel. Mitchell blev tilmed skadet. Det betyder, at en mindre skadeskrise er under opsejling på Selhurst Park. Seks-syv spillere kan misse denne kamp, så hold øje med sidste nyt. Zaha var ikke med mod City, og Vieira var ikke klar i mælet om hvorfor. Det kan være et salg under opsejling. Det vil være et hårdt slag for Palace, hvis Mr. Croydon forsvinder. Han har i perioder været dem en ren enmandshær. Han ventes heller ikke med her. Brentford spillede fremragende mod Everton, men blev spist af med 1-1 efter en menu, der primært stod på træværk. Sidste sæson viste at de to hold er fremragende til at neutralisere hinandens offensive egenskaber og jeg hælder til et X. Men uden Zaha så kan Brentford godt ende med at snige tre point med hjem nord for floden.

Sorgenfri spår: X til odds 3,65 – SPIL HER >>*


Fulham – Brighton 1 (2-1)

Skal det være nu for Brighton? De har siden Potter kom til stille og roligt bygget op og flirtet med top-10. Aktuelt er de bare to point fra førstepladsen, men de skal ærlig talt forstærke sig med et par indkøb, hvis de skal drømme om at lave en Leicester. Eller bare hænge på i kampen om top-4.

Fulham synes at have en vis kvalitet denne gang som oprykker og har ikke tabt til Brighton i de seneste fem møder. For mig at se handler denne kamp om Mitrovic. Får Fulham sat Mitrovic op som mod Brentford, så tager de den her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,35 – SPIL HER >>*


Bournemouth – Wolves 2 (0-1)

Scott Parker fik en del kritik på grund af sin bramfrihed efter 9-0 nederlag til Liverpool. Men manden sagde bare det indlysende ’vi er ikke bedre’. Bournemouth er pga. det russiske ejerskab hæmmet i forhold til store og afgørende indkøb, så Parker har det kompagni tapre gutter, der sikrede oprykningen at slås med. Og den oprykning var tæt på at være en overpræstation, så måske skal Parker trods alt have lidt respekt. Bournemouth har tilmed en stor håndfuld spillere ude med skader.

Her gælder det Wolves, som var så rasende tæt på at tage sejren mod Newcastle. Det begynder så småt at klikke for Lages mandskab, og hvis pasningerne sidder hvor de skal og falder hurtigt nok, så skal de nok kombinere sig igennem Bournemouths forsvar. Men det bliver mere tæt end let.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,14 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Arsenal – Aston Villa 1 (3-1)

Fire kampe, fire sejre. Arsenal kører videre og tager her sejr nummer fem. Det ventes, at Arteta vil spare et par spillere med henblik på søndagens møde med Manchester United, men vil naturligvis ikke tage let på dette møde med Aston Villa. Jo flere point der kan pumpes ind på kontoen før VM desto bedre.

Aston Villa har tabt tre udekampe i rap (og lukket mindst to mål ind i de kampe) og imponerende ikke i søndagens hjemmenederlag til West Ham. I det hele taget så er vi vel ved at være der, hvor Steven Gerrard skal stramme sig lidt an. Tre af sæsonens første fire kampe er tabt, hvilket flugter dårligt med Aston Villas ambitioner. Faktisk har Aston Villa samlet set blot vundet tre af de seneste 15 kampe. Det er ikke de bedste stats at indtage Emirates med.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 2,25 – SPIL HER >>*


Manchester City – Nottingham Forest 1 (3-0)

Begge hold havde kampe i weekenden, der tærede, så en vis rotation må ventes her. Citys spillestil sidder spillerne på rygraden, hvorimod Nottingham Forest stadig skal have implementeret et stort antal nye spillere i Steve Coopers spillestil. På den lange bane er jeg ikke bekymret for Forest, men kommer de naturligvis til kort. Det er som altid svært at finde værdi i Citys kampe, men de lyseblå får formentlig et solidt antal hjørnespark.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 1,58 – SPIL HER >>*


West Ham – Tottenham X (1-1)

Det bliver en svær test for Tottenham her hos ’naboerne’ i Stratford. West Ham fik omsider en sejr i weekenden ude mod Aston Villa og fik fornyet selvtillid. West Ham har handlet fornuftigt ind denne sommer – som Spurs også har det – og når først det hele begynder at klikke for Moyes mandskab, så skal de nok arbejde sig op i tabellen. Tottenham var også i ilden søndag og vandt over Forest, men at tage til West Ham få dage senere for at diktere kampen mod West Hams 352/361 er noget af en omgang.

Sorgenfri spår: X til odds 3,90 – SPIL HER >>*


Liverpool – Newcastle 1 (4-0)

Der skal holdes øje med sidste news her. Newcastle har bygget et godt hold op, men kan være uden Guimaraes, Wilson, Isak, Trippier og Saint-Maximin her. Liverpool har også en del mandefald, men Newcastle vil alt andet lige være hårdere ramt. Liverpool knuste kritikken med en 9-0 sejr over Bournemouth, og vil naturligvis være ivrig efter at bygge på her. De har vundet 13 af de sidste 16 kampe på Anfield mod Newcastle og nummer 14 kommer her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Leicester – Manchester United 2 (1-2)

Der bliver aktivitet på King Power de næste dage. De 70 millioner pund fra Fofana skal investeres ASAP i en trup, der er papirstynd. Men stadig god nok til at drille Manchester United på dagen, som det hedder på dansk cirkusfodboldsprog.

Der kommer formentlig også til at ske en del hos Manchester United. Anthony er hentet i Ajax Amsterdam, men får næppe debut her. Så ligger den til Ronaldo, men er han stadig at finde i klubben på torsdag? Næppe.

Men hvis Ronaldo er med og starter inde, så er det sådan en kamp, hvor han snildt kan lave et par stykker. Mere skræmmende er Leicesters defensive akse med Ward på kassen og Amartey og Evans foran altså heller ikke.

Der er også en risiko set med Leicester-briller, at Maddison og Tielemans er væk ved kampstart. Så igen. Hold øje med vinduets udvikling de næste dage, men selv om Manchester United ikke er overbevisende, så har de gode kort nok til at tage stikket her. Og forværre Leicesters tiltagende krise i øvrigt – The Foxes har for første gang siden 2003 ikke en sejr i deres første fire kampe.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,13 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar