18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 4. runde i Premier League d. 27. – 28. august 2022

Den 4. runde i Premier League står for døren, og Søren Sorgenfri dissekerer samtlige 10 opgør. Kan Manchester United følge op på sejren over Liverpool, og vil det lykkes for Merseyside-mandskabet at snuppe sæsonens første sejr?

Southampton – Manchester United X (1-1)

Manchester United fik en livgivende sejr over Liverpool takket være en høj arbejdsradius, men træerne vokser ikke ind i himlen i min bog. Erik ten Hag har stadig arvet et hold, der har tabt syv udekampe i rap og Southampton beviste forleden mod Leicester, at de er et snu hold, der kan tørre dem, der gerne vil være mest på bolden.

Seks af de sidste ni møder mellem dem er endt uden vinder og kommer der en vinder, så kan det sagtens blive værterne.

Sorgenfri spår: 1X til odds 2,18 – SPIL HER >>*


Liverpool – Bournemouth 1 (5-0)

Jürgen Klopp udtrykker bekymring over Liverpools sæsonstart med blot to point efter tre kampe. Ret beset bør han nok mest ærgre sig over de uafgjorte kampe mod Fulham og Palace, men der er først grund til at råbe krise på Anfield, hvis Bournemouth får noget med hjem. The Cherries kunne ikke spise kirsebær HAHHAHA get it!!?? (sæt dig ned onkel) med de store mod Arsenal, der sikkert satte oprykkerne på plads. Vi må forvente et identisk kampbillede her og kun sejrens størrelse er til debat.

Bournemouth havde faktisk ikke rigtigt noget offensivt at byde på eller sætte sammen mod Gunners. Liverpool vil have ild i øjnene for at vise, at starten her ikke er reelt udtryk for deres styrke og at Bournemouth ikke bliver en kirsebærsten i støvlen (det bliver en lang og stenet sæson onkel.).

Sorgenfri spår: Over 3,5 mål odds 1,97 – SPIL HER >>*


Chelsea – Leicester 1 (4-1)

De to hold har en transfer-bøf angående Fofana, hvor Chelsea er i gang med at overtale Leicester til at sælge. Han er derfor næppe med her.

Leicester snublede for mig ret overraskende mod Saints forleden, og flere spillere meldes på vej til at blive solgt de næste dage. Kommer der ikke fuldgode erstatninger ind, så er jeg spændt på at se om Rodgers tager sit gode jakkesæt og går.

Chelsea er uden Kante, Kovacic og Koulibaly, men bør komme med et offensivt tryk, der giver gæsterne problemer. Jeg hæfter mig ved, at Leicesters defensiv i sæsonens kampe har lukket mindst to mål ind, og sker det igen, så har jeg godt nok svært ved at se dem score nok den anden vej til at få point med hjem.

Sorgenfri spår: Chelsea -1,5 (AH) til odds 2,25 – SPIL HER >>*


Manchester City – Crystal Palace 1 (3-1)

Manchester City har stort set altid problemer med Crystal Palace. De scorede ikke mod The Eagles i sidste sæson i de to møder i ligaen og har kun vundet en af de sidste fire hjemmekampe mod Crystal Palace. Når man tænker på de lyseblås styrke, så er det en ret vild statistik på sin egen måde.

Selv om Crystal Palace vandt over Aston Villa forleden, så er der stadig noget ved deres midtbane, der ikke helt gør mig glad. Den fremstår ikke helt så stærk som tidligere set. At Crystal Palace igen skal kunne drille Manchester City, virker bare ikke sandsynligt uagtet, at Guardiolas mandskab var på hælene mod Newcastle forleden. Men her vil de få 90 minutter, hvor de vil være noget nær 80 procent på bolden. Det vil godt nok være en overraskelse, hvis ikke de får has på Crystal Palace komplekset denne gang. Zaha er dog begyndt sæsonen så stærkt, at Crystal Palace nok skal true undervejs.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 2,16 – SPIL HER >>*


Brighton – Leeds X (1-1)

Begge hold har åbnet sæsonen ganske fint og er pt. i top-6. Brighton udviser igen stærke evner udi spillet om at holde på bolden og temperer kampen, hvorimod Leeds spiller samme gange powerbold med en bisterhed, som da Marsch selv var spillere. De liljehvide har på tre kampe trukket gult 11 gange og rødt en enkelt. Brighton er heller ikke blege for at spille lidt rough fodbold, så det kan blive en hård omgang den her, hvor begge hold neutraliserer hinanden.

Sorgenfri spår: X til odds 3,85 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Brentford – Everton 1 (2-1)

Brentford sled og slæbte og fik vendt 0-2 til 2-2 i derbyet mod Fulham. Blot for at smide det hele væk til sidst. De skal dog have en rimelig chance for at få noget her.

Everton kommer til Vestlondon uden syv spillere og muligvis sidder også Gordon ude her. Der forhandles med Chelsea om et salg. I så fald venter der en ret tandløs offensiv, der må leve af at servicere Rondon. Forsvaret ser godt ud, men samlet set kommer Everton på overarbejde mod Brentfords mere pasningssikre stil. Lampards tropper har tilmed tabt de seneste ni af 11 udekampe og lukket mindst to mål ind i ni af den stime. Hvis ikke Everton handler her til sidst, så ligner det godt nok en sæson, der rimer på en tur ned. Brentford skal af med de dumme fejl tidligt i kampene, og så ellers bare få sat Toney op.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*


Arsenal – Fulham 1 (3-0)

Oprykkerne Fulham har gjort det virkelig fornuftigt i de tre første kampe. Uafgjort mod Liverpool og Wolves og så en stærk viljesejr over Brentford. Det er den slags overlevelse er skabt af. Men dertil og så til at forvente de sparker Arsenal i tænderne – der er langt.

Arsenal er formstærke med tre sejre i rap og dertil virkelig velspillende på den der måde, hvor de bare stille og roligt kværner kampen og modstanden. Hvis Arsenal holder dampen frem mod VM og deres nøglespillere kommer hjem fra slutrunden uden den frygtede ’World Cup Fatigue’, så kommer Gunners til at spille med om titlen. Alle taler om Jesus, men Zinchenko har været mindst lige så fremragende et køb. Fulham bliver et bump på vejen.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Wolves – Newcastle X (0-0)

Man kan godt se tegningerne til noget spændende hos Bruno Lages’ Wolves, men det ligner også et mandskab, der skal bruge tid til at samle sig. Og så er spørgsmålet, hvor lang tid er det? Og går der så længe, så de bliver en etableret del af nedrykningskampen denne sæson? Jeg er stadig ikke overbevist om, at det var klogt at sende det defensive samlingspunkt Conor Coady væk.

Newcastle var tæt på at vinde ’Derby of the Gulf’, men 3-3 mod Man City er ikke så tosset. Howes Newcastle har vist sig en størrelse, der er virkelig svære at bryde ned. Da fire af de seneste seks møder mellem de to hold her er endt uden vinder, så bliver jeg ikke overrasket, hvis de tager et point hver igen.

Sorgenfri spår: Under 1,5 mål til odds 3,30 – SPIL HER >>*


Aston Villa – West Ham 1 (2-1)

Det vigtigste for West Ham er ikke at tabe her. De har tabt sæsonens tre første kampe, men at tabe fire så rimer det på krise. Moyes har brug for at vise og se fra sit hold, at der er en bund at bygge på efter flotte sæsoner i træk. Man skal heller ikke undervurdere effekten af at ’farmand’ Mark Noble er stoppet. Det efterlader et tomrum kulturelt i omklædningsrummet, som skal udfyldes af andre.

Aston Villa har sejren over Everton at lune sig på, men to nederlag til hold som Bournemouth og Crystal Palace på fremmed græs vidner ikke om en forestående storhed. Skal Steven Gerrard vise, at han har en rolig hånd på rattet, så skal et vaklende West Ham sendes hjem med nul point.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,32 – SPIL HER >>*


Nottingham Forest – Tottenham 2 (0-2)

Nottingham var tæt på at løbe med sejren på Goodison i sidste runde, men kan trods alt glæde sig over fire point efter de første tre kampe. Det er godkendt for en oprykker. De har handlet massivt ind, men som vi kender dem fra sidste sæsons FA Cup i møder med større hold, så pakker de sig super godt ned og satser på at komme af sted med to-tre folk i kontraangrebene. Det er Tottenham for dygtige til at ryge på. Det bliver lange 90 minutter for værterne, hvor de skal holde fokus på Kane, Son og resten af Contes kompagni, og der er de ganske enkelt ikke endnu.

Sorgenfri spår: 2/2 HT/FT til odds 2,30 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar