18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 38. runde i Premier League d. 22. maj 2022

Ding ding! Klokken lyder for Premier Leagues sidste runde i en sæson, der har budt på drama fra først til sidst. Mesterskabsduellen lever til sidste minut, og det samme gør bundstriden samt kampen om fjerdepladsen. Gode odds derude? Ja naturligvis.

Arsenal – Everton 1 (3-0)

Hvordan i alverden Everton fik hevet sig selv op fra de døde og overlevede sæsonen fatter jeg ikke. Men sådan er det. Med mindre FA giver dem pointstraf for baneinvasion. Hvis det sker, så stopper de rødblusede fans i Liverpool aldrig med at grine. Til sagen.

Vi må gå ud fra, at Everton har overlevet og har festet lige siden. Intet tyder på de vil gå på banen og levere ret meget her. Arsenal har en mission – sejr. Og så håbe på at Tottenham kvajer sig andetsteds. Arsenal vil formentlig gå efter at bringe sejr og kamp under hurtig kontrol, og derefter kan kampen fuse helt ud.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Brentford – Leeds 1 (3-1)

Brentford kan med en sejr skyde sig op i top-10, hvilket vil være en ekstrem flot debutsæson. Det er sjældent oprykkerne slutter i den øverste halvdel, så alt i alt en forrygende sæson for Bierne. Men også på et lidt falsk grundlag. I den forstand det begyndte at se virkelig sort ud før de landede Eriksen. Det parameter skal huskes, når Brentford skal bedømmes. Med og uden Eriksen. Uden ham er jeg ikke sikker på, de havde overlevet. Det gør ingen forskel for kampen her, hvor Brentford fri for nerver kan jagte tre point.

Den luksus har Leeds ikke. De har brug for point og skal jagte en sejr. Det tror jeg ikke de får mod et Brentford-hold fint i stand til at stikke kniven i de defensive huller, som vi ved Leeds har. Til gengæld bør vi se mål i begge ender og en del af dem. Samt godt med hjørnespark.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Brighton – West Ham 2 (1-2)

Hvis Manchester United snubler, så kan West ham med en sejr her avancerer til sjettepladsen. De har cementeret syvendepladsen og kan derfor spille frit efter sejren. Det har igen været en stor sæson af Hammers, og igen stor kredit til Moyes arbejde. Det bliver rasende interessant at se, hvad han får ud af sommerens transferbudget.

Det samme kan siges om Graham Potter. Brighton slutter sæsonen stærkt af og har ikke tabt i de seneste fire kampe – og har blot tabt en af de seneste otte kampe og taget sejre over Arsenal, Spurs og Manchester United – og kan slutte i top-10.

Begge hold siges at kunne mønstre tæt på stærkeste opstilling, så der kan godt vente os en underholdende affære her. De sidste seks møder mellem dem er faktisk endt uden vinder og med mål i alle de kampe.

Sorgenfri spår: Begge til at score: Ja til odds 1,62 – SPIL HER >>*


Liverpool – Wolves 1 (3-0)

Sagen er klar for Liverpool. De skal bare vinde den her og så krydse fingre for Manchester City snubler hjemme mod Aston Villa. Uafgjort kan de ikke bruge til noget, så det er fuld gas fra start mod et Wolves-hold, der er gået på sommerferie. Liverpool behøver ikke jagte en storsejr, men vi må forvente, at de vil gå all in på hurtigt at tage føring og udbygge den, så arbejdet er klaret i fin tid, og det ikke ender med et kapløb mod uret. Samt have et øje på at få Salah gjort til ligatopscorer.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Leicester – Southampton 1 (2-0)

Leicester får reddet sæsonens ære med en plads i top-10, der skal sikres med en sejr. Det skal de have fine chancer for at lande her mod et Southampton-hold, der har lukket mindst to mål ind i 11 af de seneste 13 udekampe og derudover har tabt tre kampe i rap. De var tæt på at være en skændsel mod Liverpools reservespækkede mandskab forleden, og har de ikke mere i sig, så kan The Foxes tage afsked med hjemmepublikummet med tre point.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,88 – SPIL HER >>*


Crystal Palace – Manchester United 1 (3-1)

Manchester United har haft en miserabel sæson, så hvorfor ikke fuldende nedturen og smide Europa League-billetten på sidste spillerunde? De Røde Djævle har været tandløse udehold på det seneste og tabt de seneste fem udekampe både HT/FT. De har oven i hatten lukket mindst tre mål ind i de seneste tre af dem.

Vi kender Crystal Palace som et hold, der elsker at drille de store og har evnerne til at gøre det. De har tilmed holdt rene lagner hjemme på Selhurst Park de seneste fire kampe og selv om Manchester United altid kalder på respekt, så ser jeg glimrende værdi i optur for Palace og total nedtur for Manchester United, der slet ikke hænger sammen for tiden. Og der kommer hjørne her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Norwich – Tottenham 2 (0-1)

Det mest oplagte udfald her er, at Tottenham kører Norwich over og sikrer sig CL-billetten i god ro og orden. Men man skal huske på, at Spurs faktisk løser opgaven med et X. De har et solidt målforspring til Arsenal på femtepladsen, så uafgjort er ingen katastrofe. Det er derfor mest logisk, at Conte vil sikre sig defensivt som førsteprioritet. Og hvis der kommer meldinger fra Emirates om resultatet der går Arsenal imod, så kan kampen på Carrow Road også gå helt i stå. Norwich er færdige for denne gang, men vil naturligvis gerne slutte af med en stor skalp og kan angribe kampen frit fra leveren, men kan de trænge igennem Tottenhams forsvarsværker? Tvivler. Det mest sandsynlige er, at Tottenham tager en snæver sejr, men oddset på en kynisk deler lokker altså.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Chelsea – Watford 1 (6-0)

Ny skuffelse for Chelsea mod Leicester og Tuchel har da også sendt et skarpt signal til eventuelle nye ejere om, der skal millioner til, hvis Chelsea skal konkurrere med City og Liverpool.

Chelsea har dog gode erfaringer med Watford og har scoret mindst tre i otte af de seneste ni hjemmekampe mod The Hornets. Med tanke for at Watford længe har været, ja undskyld mit franske, røv og nøgler, så skal der være et glimrende udgangspunkt for at Chelsea trods får lov at takke af med en stor sejr mod Watford, der ikke bare er rykket ned, men helt uden rygrad for tiden. De tabte således 5-1 hjemme mod Leicester forleden.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 7,00 (-4 AH) – SPIL HER >>*

Burnley – Newcastle X (0-0)

Burnley kan selv afgøre skæbnen via en bedre målscore end Leeds. Derfor må vi gå ud fra, at The Clarets har et øre på udviklingen i Leeds’ møde med Brentford.

Det mest oplagte for Brentford er naturligvis bare at række ud efter sejren og gøre tingene færdige, men vi skal næppe regne med, at de åbner op i bedste gung ho stil med risiko for at indkassere.

Newcastle kan med en sejr slutte i top-10, hvilket vil være en ekstra fjer i hatten på Eddie Howe. Det er allerede en sejr for ham, at Newcastle for længst har reddet sig, hvilket giver dem friheden til at spille til.

Det er helt ærligt en kamp, der vil gøre sig bedst til livebetting, men hvis man som jeg køber ind på præmissen om, at Leeds ikke vinder ude over Brentford, så kan der hurtigt gå en deler i den her.

Sorgenfri spår: X til odds 3,62 – SPIL HER >>*

Manchester City – Aston Villa 1 (4-0)

To scenerier her. Enten så bliver det så pokkers tæt i stil med, da City tog titlen i de døende sekunder mod QPR. Eller også smadrer City bare Aston Villa for sætte skabet på plads allerede i første halvleg.

Der kan ikke være tvivl om, at Steven Gerrard med sit Liverpool-hjerte rasende gerne vil drille City her, men har han holdet til at gøre det?

Ja altså, hvis City blunder i defensiven, så kan trioen med Coutinho, Watkins og Ings hurtigt lave ballade, men spiller værterne op til deres hæsblæsende niveau, der har set dem vinde 11 af de seneste 13 hjemmekampe, så får Villa ikke meget at skulle have sagt. Som neutral fan kan man drømme om en spændende sidste runde, men det synes mest sandsynligt, at Aston Villa bliver skudt i sænk.

Sorgenfri spår: 1-tallet (-2 AH) til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar