18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier League 38. runde 28. maj 2023

Sidste spillerunde skal give os et svaret på et stort dramatisk spørgsmål: Hvem rykker ned? Leeds, Leicester eller Everton? Og takker Frank Lampard af med en enhjørning – altså en Chelsea sejr?

1030162306 scaled e1685091104400: Portræt af voksen kaukasisk mand, der kigger på kameraet.

Foto: Bildbyrån

Leicester – West Ham 1 (1-0)

Søndag 28. maj kl. 17:30 2023

Leicester går på banen til den formentlige sidste kamp i Premier League for The Foxes i denne omgang. De bliver det blot andet tidligere engelske mesterhold til at rykke ned. Det er jeg ikke i tvivl om. De har blot vundet en af de seneste 15 kampe og skal ikke kun bruge tre point for at overleve, men også at Everton kvajer sig mod Bournemouth. West Ham har finalen i Conference League at tænke på, hvilket er Hammers første europæiske finale siden Slaget ved Hastings og det må vi forvente spiller ind på Moyes’ opstilling her. West Ham har intet at spille for, og hvem vil risikere noget før en sjælden finale? Leicester vinder den her, men rækker det til overlevelse? Jeg tvivler.

Sorgenfri spår: 1-tallet og under 2,5 mål til odds 5,00 – SPIL HER >>*

Everton – Bournemouth 1 (2-1)

Søndag 28. maj kl. 17:30 2023

Everton kan selv afgøre deres skæbne. Sejr over Bournemouth og Everton undslipper igen nedrykning. Bournemouth har vist sig som en sej størrelse, men de er reddet i ligaen og selv om de har den faglige stolthed og alt det der går de så helhjertet ind i den her kamp?

Everton vil komme med stort fysisk pres og et tændt Goodison i ryggen. Hvis ikke Sean Dyche og co. vinder sådan en ’finale’ her, så har de ikke fortjent at blive oppe. Dog kan det blive mere nervepirrende end publikum vil håbe på. Fraværet af store Calvert-Lewin til at lede linjen kan blive den sten i skoen, der worst case sender Everton ud af Premier League for første gang.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 2,5 mål til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Leeds – Tottenham 2 (1-3)

Søndag 28. maj kl. 17:30 2023

Det er ingen sag at gøre grin med Sam Allardyce, men det bør man nu ikke. Han har leveret store managerpræstationer, men her er vi nok en bro for langt. En type som Allardyce kan ikke træde ind og trylle med fire kampe igen – slet ikke når spillermaterialet er så beskedent som tilfældet er i Leeds. En Allardyce skal hentes ind, når der stadig er et transfervindue at agere i – så han kan få lov at hente et par typer af den slags, der passer hans spillestil. Ikke mindst angrebsmæssigt.

For selv om det nok ender med nedrykning på Elland Road søndag aften, så lad os lige se på kampene med Allardyce. De var blot et brændt straffespark fra at gå på 2-0 mod Newcastle, men måtte i stedet jagte en 2-2 hjem. Et næsten ubrugeligt point. Tre havde været en verden til forskel, men spillerne viste sig ikke opgaven voksen. Bamford har ikke niveau til Premier League, men ledelsens tillid til ham har været alt for stor. Igen mod West Ham tog Leeds føring, men i kampens slutfase krakelerede flere af Leeds’ spillere og sejren blev til et nederlag. Med lidt kontrafaktisk historieskrivning så kunne de liljehvide havde vundet de to kampe og de havde været reddet allerede før søndagens kamp. Allardyce lagde ikke skjul på det ved siden ansættelse. Det var her spillerne skulle træde til og leverer varen. Det gjorde de ikke. Selv om Tottenham har været værre end engelsk morgenmads-te på det seneste, så kan jeg ikke se Leeds’ spillere være i besiddelsen af den indstilling, der skal til at vinde den her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,37- SPIL HER >>*

Arsenal – Wolves 1 (2-0)

Søndag 28. maj kl. 17:30 2023

Da først Arsenal gav op, så gav de for alvor op. Sjældent har man set et hold smide en pointføring så pauvert som Gunners har gjort det her i foråret. Det er jo nærmest Keegans Newcastle om igen. Måske endda værre.

De to seneste kampe er tabt, men har Arsenals spillere bare lidt anstændighed tilbage, så går de på banen og giver den alt for dels at give de slagne fans noget at juble over, dels at sende et signal frem mod næste sæson og dels signalere til Arteta at han kan regne med dem. Wolves? Der er solide skriverier om forestående brandudsalg i truppen for at lette på økonomien, så hvilken spillere vil investere mere end højest nødvendigt her?

Sorgenfri spår: 1-tallet og under 3,50 mål til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Brighton 1 (1-0)

Søndag 28. maj kl. 17:30 2023

Brighton sikrede sig med et X mod City en billet til næste sæsons Europa League. De har intet at spille for her. Det må alt andet lige spille lidt ind på deres iver og måske De Zerbi vil kreditere et par marginalspillere med kamptid.

Aston Villa har brug for sejren for at tage en billet til Conference League og Emery har ikke andet valg end at gå efter de tre point fra start. Det ligner en motivationssejr.

Sorgenfri spår: 1-tallet og under 3,5 mål til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Brentford – Manchester City 1 (2-0)

Søndag 28. maj kl. 17:30 2023

Vi skruer lige tiden tilbage til november, hvor Brentford vandt på Etihad. Mon ikke Frank vil give vitale organer for at do the double over City som det eneste hold i denne sæson? City ventes at stille med reserver her for at skåne a-holdet frem mod Champions League-finalen samt lade Haaland og slæng komme sig over de tømmermænd, som Guardiola har talt om.

Brentford er uden Ivan Toney, der lige tager sig en orlov på otte måneder efter sin karantæne, men Bierne, der har vundet fire af de seneste fem kampe, får ikke større chance for at dobbelt-fælde Manchester City end kampen her. Derudover skal man huske på at Brentford med en sejr har en chance for at gå i Europa. Home win!

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Chelsea – Newcastle X (1-1)

Søndag 28. maj kl. 17:30 2023

Ak ak. Der ligger Chelsea så i muddergrøften efter at have brugt formuer på nye spillere. De slutter tættere på stregen end Europa og skal i den grad kickstarte hele projektet.

Newcastle er længere fremme med deres projekt og er klar til CL næste sæson, men der vil ikke være noget at sige til, hvis de er ved at være lidt slidte i betrækket. Det ligner en sommerferie-deler.

Sorgenfri spår: X til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Nottingham Forest 1 (2-1)

Søndag 28. maj kl. 17:30 2023

Nottingham Forest har i denne sæson hentet stort set alle mulige spillere i Europa, men missionen lykkedes. Vanvids-shoppingen gav overlevelse, hvilket var det helt store mål for Steve Cooper.

Det afleder to interessante spørgsmål, som vi skal have afklaret hen over sommeren. Vil Nottingham Forest forsøge at få etableret en trup med en mere fast stamme eller hente spillere ind i bundter igen? Og kan man forestille sig andre oprykkere skæve til City Ground og tænke ja okay, så henter vi også 25-30 spillere ind og ser om det går. Uanset hvad så er Nottingham Forest rækkens dårligste udehold og efter at have taget 17 af 27 mulige point med Roy Hodgson, så må vi forvente Crystal Palace lukker sæsonen med en sejr og en værdig afsked med veteranen.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 2,5 mål til odds 2,40- SPIL HER >>*

Southampton – Liverpool X (1-1)

Søndag 28. maj kl. 17:30 2023

Liverpool må nøjes med Europa League næste sæson og har således intet at spille for her. Det har Southampton heller ikke eftersom de er rykket ned. Vi må dog forvente at Saints vil vise lidt livstegn her til sidst, og så er det spørgsmålet om Klopp giver spilletid til dem, der takker af. Fx James Milner. Der er vel to realistiske scenarier her. Enten giver Liverpool Southampton en afklapsning eller også får vi en lidt ligegyldig deler, der bare skal overstås. Det sidste vil ikke overraske mig.

Sorgenfri spår: X til odds 4,75 – SPIL HER >>*

Manchester United – Fulham 1 (4-1)

Søndag 28. maj kl. 17:30 2023

Efter 4-1 over Chelsea torsdag aften så sikrede Manchester United næste sæsons CL-billet. De er altså ikke noget at spille for her andet end at sikre de ikke kvajer sig og overgiver tredjepladsen til Newcastle.

Erik ten Hag ligger dog ikke skjul på, at han gerne vil dyrke en vinderkultur frem her, så hollænderen vil gøre sit til at slutte godt af hjemme på Old Trafford. Fulham har som bekendt haft en stor sæson for en oprykker, som måske tilmed havde været til lidt mere, hvis ikke Mitrovic havde taget en lang tur i skammekrogen. Serberen er tilbage med mål, og det kan godt blive en fornøjelige afslutning på sæsonen at overvære her.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 3,5 mål til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar