18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 37. runde i Premier League 11.-13. maj 2024

Bliver det runden, hvor Liverpool endegyldigt kobles af guldkampen, og Luton og Burnley rykker ned? Sejr til Arsenal over håbløse Manchester United? Vanen tro er vi ikke under dobbelt op i spilforslagene.

(Foto: Sportimage Ltd / Alamy Live News)

Fulham – Manchester City 2 (1-3)

Lørdag 11. maj kl. 13:30

Jeg er ret spændt på denne her kamp. Al logik siger, at City er der, hvor vi kender nemlig altædende indtil mesterskabet er hjemme.

Fulham har bare en spillestil og en selvtillid, der gør, at de måske godt kan drille de lyseblå. Manchester City har vundet de seneste seks møder med Fulham og sidst de tørnede sammen var i september, hvor Guardiolas mandskab vandt med solide 5-1.

Fulham har ikke vundet i de tre sidste hjemmekampe, så kan de mere end at drille? Jeg bygger mig udenom det i hvert fald.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 10,5 hjørnespark til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Brentford X (1-1)

Lørdag 11. maj kl. 16:00

Begge hold har i sæsonens løb flirtet med nedrykning, men kan nu sætte flueben for sæsonen uden fare på færde. Såvel Bournemouth som Brentford har to sejre indenfor de sidste fire kampe, og selv om der er 12 point mellem dem, så fremstår de ret lige i styrke. Tre af de to seneste møder mellem dem er da også endt uden vinder. Nu de kan spille risikofrit, så bør der være lange perioder i kampens løb, hvor de spiller frisk til, hvilket bør give os en livlig kamp, der kan ende med en deler til odds 4,00. Men jeg er mere lun på at gå med et forslag, der rimer på en livlig affære.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 10,5 hjørnespark til odds 2,35 – SPIL HER >>*

Wolves – Crystal Palace X (1-1)

Lørdag 11. maj kl. 16:00

Crystal Palace har vundet fire af de seneste fem kampe senest en ren nedslagtning af Manchester United. På udebane er de dog kun 1-2-2 for de sidste fem kampe. Wolves er modne til sommerferie med fire nederlag i de sidste fem hjemmekampe, men vandt dog senest på Molineux over Luton.

Der dufter af ferie-X i bageriet.

Sorgenfri spår: X til odds 3,55 – SPIL HER >>*

West Ham – Luton 1 (3-2)

Lørdag 11. maj kl. 16:00

Jeg har stor sympati for Luton, men jeg kan godt frygte for The Hatters, at det ender her. De skulle have vundet over Everton i sidste runde. De er presset til at gå efter mindst et og helst tre point for at holde liv i mulighederne for overlevelse før sidste spillerunde, men det vil være klassisk West Ham efter en sløj periode at vågne op og dele flade ud.

Jeg er dog ikke mere sikker på udfaldet end, at jeg forslagsmæssigt ser ind i en kamp med livlig aktivitet.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 10,5 hjørnespark til odds 2,48 – SPIL HER >>*

Newcastle – Brighton 1 (3-1)

Lørdag 11. maj kl. 16:00

Med fire sejre i de seneste fem kampe har Newcastle ædt sig ind på sjettepladsen og ligner et formstærkt hold klar til næste sæsons Europa.

Brighton? De overraskede mig med sejr over Aston Villa, men har som udehold blot taget to point af de seneste 15 mulige. Jeg ser dem ikke overraske på St. James Park, hvor værterne i de sidste fem hjemmekampe har scoret lige under tre mål i snit.

Sorgenfri spår: 1/1 ht/ft til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Everton – Sheffield United 1 (2-0)

Lørdag 11. maj kl. 16:00

Everton er reddet, Sheffield United er nede. Der er med andre ord intet på højkant her andet end må man forvente værternes lyst til at slutte sæsonen godt af med den sidste hjemmekamp for denne gang. Sheffield United åbnede fint senest mod Nottingham Forest, men faldt så sammen, og det er lidt svært for mig at se andet end en hjemmesejr her uden gæsterne scorer.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer ikke til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Tottenham – Burnley 1 (4-1)

Lørdag 11. maj kl. 16:00

Burnley skal bruge en sejr her for at bevare chancen for overlevelse, men vil også være afhængig af resultaterne i andre kampe i denne runde. Tottenham har været elendige på det seneste, og spillerne har med rette fået en skideballe af træneren i fuld offentlighed.

Derfor må vi forvente, at Spurs kommer brølende ud til denne kamp. De har en kamp i hånden i forhold til Aston Villa og altså stadig en spinkel chance for fjerdepladsen. Altså to hold der begge skal ud og tage sejren. Det skal bare give en underholdende kamp med gang i den fra start til slut. Oddsene tilgodeser ikke overraskende Spurs, så jeg bygger her.

Sorgenfri spår: 1-tallet, begge hold scorer og over 10,5 hjørnespark til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Chelsea 2 (1-3)

Lørdag 11. maj kl. 18:30

Chelsea har pludselig opdaget, at de har noget at spille for og har taget syv af de sidste ni mulige point. Dermed er de inde i kampen om sjettepladsen helt til det sidste, og skal naturligvis række ud efter sejren her på City Ground.

Nottingham Forest vil uden tvivl pakke sig og håbe på en kontra samt have fordel af de går på banen med vished om resultatet af Burnley og Lutons kampe. Uanset forventer jeg tre point til de blå her mod et Nottingham-mandskab, der er beskedne 1-2-2 i de sidste fem hjemmekampe.

Sorgenfri spår: Indsæt spilforslag her… til odds X,XX – SPIL HER >>*

Manchester United – Arsenal 2 (1-2)

Søndag 12. maj kl. 17:30

Manchester United er helt til rotterne for tiden med et fælt kollaps på Selhurst Park mandag aften. Dette må blandt andet tilskrives mange skader i defensiven, men de røde djævle fremstår pt. alt andet end velfungerende som helhed.

Arsenal skal vinde her, men Old Trafford ude er ikke sådan lige til, og med et meget lavt odds på Gunners til at sejre, så vil jeg helst gå en anden vej her. Det rimer på en kamp med mål i begge ender samt en del kort, da de to hold næppe er perlevenner.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 4,5 kort til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Liverpool 2 (1-3)

Mandag 13. maj kl. 21:00

Her skal vi lige have det forbehold med, at Liverpool vil gå banen med kendskab til City og Arsenals resultater. Med sejre andetsteds så kan Klopps kompagni nemlig løbe ind på Villa Park med vished om, at de ikke kan blive andet end nummer tre. Eller vide at de pinedød skal jagte en sejr.

Så vent med dit udstik til rundens øvrige udfald står klar, og skal der stikkes tidligt ud så sæt på muligheder indenfor det forventede kampforløb, som her hvor jeg bygger.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer, over 8,5 hjørnespark og over 3,5 kort til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar