18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips 37. runde i Premier League d. 18. – 19. maj 2021

Den 36. runde af Premier League løb ikke afsted uden fuld underholdning! Liverpool sikrede sig i overtiden af kampen mod West Brom 3 point, da Alisson steg op og headede bolden i kassen. Dermed har Liverpool nu kun et enkelt point op til Chelsea på top-4 pladsen, der i denne runde møder Leicester, der har 3 point ned til Liverpool. Søren Sorgenfri har her taget den 37. runde under luppen, og vi kan garantere at der er spænding igen i denne runde.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Manchester United – Fulham 1 (2-0)

Efter to nederlag i rap på Old Trafford så skal de røde djævle slutte af med en ’pligtsejr’ over allerede nedrykkede Fulham.

Gæsterne har tabt fem af deres seks seneste kampe og er allerede rykket ned. Der venter Fulham en sommer med forventede store forandringer, hvor blandt andre Joachim Andersen takker af efter endt lejemål, og det ligner da en tanke, at danskeren skifter til Tottenham. Hvor Fulhams træner Scott Parker i min optik ligner et godt bud på en ny boss.

United har vundet 12 af de seneste 13 hjemmekampe mod Londonholdet og har scoret mindst to i ni af de seneste ti. Fulham har ellers i perioder af sæsonen klaret sig fint defensivt, men har i alt lukket syv mål ind i de seneste tre kampe.

Sorgenfri spår: Manchester United -1,5 (AH) til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Southampton – Leeds 2 (1-2)

Leeds var skræmmende effektive mod Burnley og kan med yderligere tre point måske slutte i top-8, hvilket vil være rasende stærkt af oprykkerne.

Southampton fik pyntet lidt på et ellers sløjt og pointmagert ’21 med en sejr over Fulham og skal egentlig bare være lykkelige for, at de er klar på en ny sæson i den bedste række, hvor en række transfermæssige spørgsmålstegn skal håndteres såsom sandsynlige salg af Vestergaard og Ings.

Sidst de to hold mødtes var i februar, hvor Southampton blev sat til vægs på Elland Road med 3-0 og spørgsmålet er, om værterne starter med vigtige Ings på bænken. Han er på skånekost efter sit comeback efter en skade.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Brighton – Manchester City X (2-2)

City er mestre og viste i 4-3 sejren mod Newcastle, at defensiven måske så småt tænker i CL-finale baner og lidt mindre grad stram disciplin i ligaen.

Brighton tog sæsonens 14. uafgjorte med 1-1 mod West Ham, men for Seagulls er det vigtige, at de holder sig oppe.

City har vundet de seneste otte møder med Brighton i alle turneringer og har i det hele taget vundet 21 af deres 24 seneste ligakampe. Det er et sandt mesterhold, men når nu CL-finalen venter lige rundt om hjørnet, så vil en deler være til at leve med. Begge hold vil som bekendt gerne frem i terrænet, så en nulløsning er svær at se (trods City vandt 5-0 i Brighton sidste sæson).

Sorgenfri spår: X’et til odds 4,50 – SPIL HER >>*

Chelsea – Leicester 1 (2-0)

FA Cup-finalen 2,0. Eller noget. De to mandskaber mødtes lørdag med Leicester-sejr i den prestigefyldte pokalturnering til følge og ud fra sociale medier og lokalaviserne at dømme, så blev den triumf fejret med maner af The Foxes. Men der er ikke tid til tømmermænd for Leicester, der ikke kan vide sig sikker på en CL-billet endnu. De indtager tredjepladsen med 66 point, Chelsea lige efter med 64 og så Liverpool med 63.

Leicester har været stærke ude og er 11-5-2 away, men hold øje med lineup om sidste nyt holdnyt. Ikke mindst Johnny Evans er tvivlsom.

Chelseas træner Tuchel fik flak for ikke at møde op til FA Cup-finalen i jakkesæt som traditionen foreskriver, men tyskeren ville hellere forbande uheld og VAR langt væk efter finalenederlaget. Han understregede dog også, at der ikke er tid til at hænge med hovederne – The Blues har tre finaler tilbage, der kræver fuld fokus.

Det er svært ikke at have stor respekt for Leicesters evner på udebane, men de har en finalefest – som Rodgers næppe har tilladt har været langvarig eller for fugtig – i benene, som bør give Chelsea en lille fordel.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,74 – SPIL HER >>*

Newcastle – Sheffield United X (2-2)

Sheffield United leverede sæsonens bedste indsats med sejren på Goodison og skal bygge på og måske slutte næstsidst frem for jumbopladsen. The Blades skal af med et par målløse angribere i sommerpausen, men ellers bør de have gode chancer for at rykke direkte op igen, hvis grundstammen fastholdes og profiler kommer tilbage fra de skader, der har kostet så dyrt denne sæson.

Steve Bruces hovedopgave denne sæson var at sikre overlevelse, så klubben kan blive solgt med orden i regnskabsbøgerne, og der er vel ingen garantier for, at den gråhårede veteran er at finde i klubben efter sommerferien. Det handler derfor om at slukke af med et godt aftryk, så hans aktier internt i klubben står bedst muligt.

I Newcastles tre seneste kampe er der i snit scoret fem mål og Magpies’ forsvar har været gavmildt, så der kan godt gå sommerferie i den her mellem to hold, der begge skal slutte godt af ud fra forskellige dagsordner.

Sorgenfri spår: Over 2,5 mål til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Everton – Wolves 2 (0-1)

Det er sandsynligt, at Carlo Ancelotti sidder på hjemmekontoret og banker hovedet ned i det tunge mahognibord. Søndagens nederlag til Sheffield United understregede med den fedeste tus, hvor Everton har fejlet denne sæson – hjemme på Goodison. De har taget hele 37 point på udebane, hvilket er i top-4 og kun overgået af City, United og Leicester, men ak. Blot 19 point hjemme er det blevet til, hvilket er bund-6 ’værdigt’. Hjemmenederlag til hold som Newcastle, Fulham, Burnley og altså også Sheffield United er ikke godkendt, når man som karameldrengene havde europæiske drømme. Everton har således ikke vundet hjemme i 10 af de seneste 11 forsøg og har store problemer på bolden, når de ikke kan stå dybt og spille direkte. Der er scoret under 2,5 mål i Evertons sidste tre kampe og det samme i Wolves sidste fire udekampe.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Tottenham – Aston Villa 1 (2-1)

Spurs forsøger sig med et sidste push i bestræbelserne på at sikre en eller anden form for europæisk fodbold til næste sæson. Derfor tæller kun sejre for Tottenham i de to sidste kampe.

Aston Villas sæson har længe de facto været forbi og Dean Smiths tropper formåede i weekenden at smide en føring til 3-2 nederlag til Crystal Palace. Der var en halv times spilletid til Jack Grealish, men det er usikkert om talismanen er klar til at spille fra start.

Tottenham har vundet de seneste seks møder med Aston Villa i alle turneringer og scoret mindst to mål i de kampe og er i fin form på hjemmebane med seks sejre i de seneste syv kampe i Nordlondon.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Burnley – Liverpool 2 (0-2)

Vi får efter alt at dømme en fed sidste spillerunde, hvor mindst tre hold vil slås om to CL-billetter. Skal Liverpool holde sig inde i varmen og udnytte Allisons – af alle! – træffer i overtiden mod WBA, så skal der igen tre point ind på bogen her for at holde trit med Chelsea og Leicester, der som bekendt mødes andetsteds.

Alle fejl Burnley begik forleden mod Leeds blev nådesløst straffet og The Clarets røg ned i flammer med et 0-4 nederlag. Overskrifterne omkring Turf Moor handler dog også primært om Sean Dyches fremtid. Dyche har været dem en outstanding manager, men der har været knas og uenighed omkring transfer-budget og indkøb, hvorfor det synes mere og mere oplagt, at Dyche kigger til Sydlondon og Croydon, hvor Crystal Palace formentlig snart skal have ny manager. Burnley har således tabt de tre seneste hjemmekampe, og har det traditionelt svært hjemme mod Liverpool. De røde har vundet fem af de seneste seks besøg på Turf Moor – Burnley har især haft problemer, når de skal spille sig ud af Liverpools pres samt ’kanalarbejdet’, når Salah skyder ind mellem stopper og back.

Liverpool kommer til kampen uden Jota, der igen er sendt ud med en skade.

Sorgenfri spår: Liverpool -1,5 (AH) til odds 1,73 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Arsenal X (3-3)

De seneste tre møder mellem de to er endt uden vinder og fem af de seneste seks kampe har set begge hold komme på tavlen.

Man kan næsten se kampen for sig på forhånd. Arsenal vil forsøge at dominere og gøre spillet bredt, så Palace bliver trukket ud med mulighed for åbninger. Samtidig vil Palace sideforskyde som små arbejdsbier og tvinge Arsenal til at søge indlæg fra kanterne – indlæg som Palaces store folk i centerblokken spiser til morgenmad.

I den anden ende af bassinet vil Palace forsøge at stikke i rummene bag Arsenals backs og sætte Zaha og Benteke i scene. I den formentlig sidste hjemmekamp for Hodgson. I teorien kan Arsenal stadig nå Europa, men sådan er der så meget med Arsenal for tiden. Teori. De har dog holdt nullet i deres tre seneste optrædener på udebane og vundet alle tre. I en sæson der har været noget af en håndfuld kan vi godt få en kamp her i stil med to boksere, der blindt slår løs på hinanden.

Sorgenfri spår: Over 2,5 mål til odds 1,77 – SPIL HER >>*

WBA – West Ham 2 (0-1)

West Ham har ramt en formkrise på det værste tidspunkt. De har kun taget fire ud af de seneste 15 point, og er ved at se Europa forsvinde i horisonten. West Ham har en del spillere på tvivlsom-listen, så hold øje med sidste nyt.

WBA fik en mavepuster af Liverpool, da de indkasserede i overtiden, men det ændrer ikke på, at den står på The Championship næste sæson. Med eller uden Sam Allardyce er i tænkeboks.

WBA har set bedre ud med Allardyce på sidelinjen, men gassen er gået af ballonen og det er kun blev til to point i de seneste fem kampe. Med andre ord to formsvage mandskaber der mødes her.

Men vi kommer ikke udenom, at West Ham pinedød skal søge at komme på tavlen for at tage tre point. De kan ikke bruge en uafgjort/nulløsning til noget som helst, så derfor må vi forvente, at Moyes og co. vil forsøge at afgøre affæren. Det kan blive en klassisk første halvleg uden mål, hvorefter det hele åbner efter sideskiftet. Eller West Ham får sit mål og derefter graver sig ned i skyttegrave og ruller pigtråd ud.

Sorgenfri spår: Under 0,5 mål i første halvleg til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar