18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 37. runde i Premier League d. 15. – 17. maj 2022

Manchester City kan både blive rigtig og de facto mester i denne runde, der strækker sig over tre dage med interessante odds flere steder med pligtsejre og potentielle overraskelser.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Tottenham – Burnley 1 (4-0)

Tjek sidste nyt her, men det ligner, at Burnley har stort mandefald. I skrivende stund meldes de vigtige stoppere Mee og Tarkowski ude og Vydra, der ellers begyndte at se formstærk ud, er efter alt at dømme færdig for sæsonen.

På Burnleys vegne er jeg bange for, at nederlaget til Aston Villa kommer til at bide dem i haserne. Dog har de stadig et par livliner tilbage med endnu et møde med Villa og så Newcastle hjemme i sidste runde.

Tottenham skal ganske enkelt bare holde speederen i bund i kampen om Europa, og Burnley plejer ganske enkelt at blive løbet over ende i Nordlondon med store nederlag. De to seneste besøg er endt med 4-0 og 5-0 til Spurs.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Leeds – Brighton 2 (1-2)

Leeds har siden de er vendt tilbage til Premier League haft store problemer med Brighton. De har end ikke scoret mod Havmågerne i tre forsøg. Igen og igen har Brightons dybe forsvar og dygtige boldspillere holdt sig ude af problemer mod Leeds’ pres, og med de nerver der er på, på Elland Road så bliver jeg ikke et sekund overrasket, hvis Potters tropper kontraknockouter hjemmeholdet her. Brighton har i de seneste tre ligakampe snittet tre mål, taget syv point og blot lukket to ind. Det ligner en fin afslutning på sæsonen for Potter og co. Leeds derimod har sat kursen mod The Championship, hvis ikke de dykker dybt og finder et helt andet gear her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Watford – Leicester 2 (0-2)

Vi er ude i en kamp uden noget på højkant her andet end ’at slutte godt af’ og spillernes appetit på sejsbonusser og den slags fryns.

Overordnet må jeg tilstå, at jeg havde forventet mig mere af Watford i denne sæson, men de forsømte ganske enkelt at købe en kvalificeret måltyv. Dennis har i perioder leveret, Joshua King alt for sjældent.

Det er nemt at pege fingre ad både Claudio Ranieri og ikke mindst Roy Hodgson, men sidstnævnte har fået sat mere organisatorisk skik på The Hornets, men uden en bomber når man ikke langt.

Leicester har haft en skuffende sæson og skal igennem en større udskiftning til sommer. Det ligner for mig en kamp, der kan spilles ret frigjort, men give Watfords mandefald og Leicesters ønske om at slutte stærkt af, så går jeg med 2-tallet her ikke mindst efter The Foxes præstation onsdag aften. Efter en lidt løs første halvleg fik indskiftning af Mendy sat skik på midtbanen og målene faldt derefter hurtigt med to fra Vardy.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Wolves – Norwich 1 (4-0)

Der er heller ikke meget på højkant, men Norwich ligner et hold, der gik på sommerferie allerede før de rykkede ned. I de seneste fire kampe har scoret X, og det bliver interessant at se, hvordan Smith vil genopbygge dem til sommer. Norwich har stort lige siden Premier Leagues begyndelse været et elevatorhold, og de skal tænke i nye baner for at knække koden til overlevelse.

Wolves’ er dygtige i deres afleveringsspil til at skære modstandere op med snorlige afleveringsbaner, som ganske enkelt er en fornøjelse at se, hvis man er til den slags nørderi. Et møde med Norwich er en fin anledning til at tage en behørig afsked med hjemmepublikummet for denne sæson, der er meget løfterig frem mod næste sæson.

Sorgenfri spår: Wolves -2 (AH) til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Crystal Palace X (2-2)

Begge hold kan uden problemer give den gas her. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Steven Gerrard vil forlange af sit mandskab, at de slutter stærkt af hjemme som et signal til publikum, men også et personligt signal fra ham til Johan Lange og co. om, at han er værd at bakke godt op med investeringer i sommerens vindue. Efter denne kamp så venter endnu en hjemmekamp – en udsat affære – mod Burnley, som Aston Villa tævede forleden. Så med andre ord kan Gerrard sætte næsen op efter to afsluttende hjemmesejre, der kan tage The Villas forbi Crystal Palace i kampen om en plads i top-10. Gæsterne har også top-10 at kæmpe for, så forvent en underholdende omgang med end to end action.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,76 – SPIL HER >>*


West Ham – Manchester City 2 (1-2)

City smadrede Wolves med hele 5-1 takket være en eminent Kevin de Bruyne. Det er som om CL-skuffelsen skal gå udover nogen, og det har så været de andre hold i Premier League, som har holdt for.

West Ham er et stærkt hold, der er 9-4-5 hjemme og slås for Europa og den mission er de stort set i mål med. Med sejr her kan de tilmed angribe Manchester Uniteds sjetteplads som endnu et statement om West Ham er inde i en god og udviklende fase. Moyes er derfor begyndt at se frem mod næste sæson og har tilbudt Declan Rice en voldsom kontraktforlængelse samt krævet bestyrelsen lander Jesse Lingaard.

De har tilmed holdt City på X i de to seneste kampe hjemme og tager her afsked med Mark Noble, der spiller sin sidste hjemmekamp, så der er langt i ovnen til en dag med tårer for midtbanegeneralen. For City deler næppe ud af gaverne her. Selv om West Ham får flere profiler tilbage her, så er det virkelig svært at se dem stoppe de lyseblå, når de banker sådan afsted. West Ham vil dog være bedre rustet til at tage kampen op om den centrale midtbane end Wolves var, så det kan blive en tæt affære.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,81 – SPIL HER >>*

Everton – Brentford 2 (1-2)

Everton lusker sig stille og roligt væk fra bunden, men har dog kun to point ned. Vær obs på at Everton her vil kende udfaldet af både Leeds’ og Burnleys kampe. Har disse to vundet så vil Everton være under stregen ved kampstart. Det kan spille ind på Frank Lampards planer for affæren her.

Med Eriksen ombord og Toney tilbage fra skade er Brentford blevet mere målsøgende og de seneste seks udekampe er gået over 2,5 mål. Givet Brentfords angrebsiver og Evertons formentlig pressede situation så synes det også sandsynligt her.

Everton stillede op i en 541 mod ellers hjemmesvage Watford onsdag aften og signalerede med stor tydelighed, at det blot handlede om at lande et point. Jeg forventer samme tilgang her, og Everton vil nok bakke den indstilling op med en del frispark, så overvej kortspil her.

Everton vil åbne kampen med stort pres for at få et tidligt mål. Uanset om det lykkes eller ej, så vil Brentford overtage kampen derefter med overvægt i boldbesiddelse. Det tror jeg ikke Everton er tjent med for som vi så med Brentfords kampe ude mod Watford og Norwich, så passer det Eriksen og co. rigtig godt.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Newcastle – Arsenal 1 (2-1)

Arsenal vil kende resultatet af Tottenhams kamp her og det kan få stor indvirkning på, om de skal give den fuld gas for at lande alle tre point eller lever fint med et X.

Det er normalt en ensidig affære mellem de to hold her i Arsenals favør. De har vundet de seneste seks møder uden at Newcastle har scoret bare en gang. Det nuværende Newcastle er dog mere af solid middelklasse end bundhold og har ret imponerende vundet seks af de seneste syv hjemmekampe, hvilket gør dem til et af ligaens mest formstærke hjemmehold. Det enlige nederlag var et knebent et til Liverpool, og det er ingen skam at tabe til de rødblusede.

Howe vil utvivlsomt sætte sit mandskab op til at tage en fin sæsonafsked med fansene før der bygges på til næste sæson. Arsenal er det bedre hold, men i bedste fald får de et point med hjem her, men jeg tvivler.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 4,50 – SPIL HER >>*

Southampton – Liverpool 2 (0-2)

Det er en no brainer, at Manchester Citys resultat vil spille ind her. Har City vundet endnu en storsejr eller nærmest bare vundet, så kan Liverpool lige så godt stille med reserverne og gemme krudtet til Champions League-finalen.

Lad os antage Liverpool stiller med det tunge skyts og derudover holde øje med sidste nyt.

Sidst Liverpool gæstede St. Marys blev det til et nederlag, men Saints ser slidte ud for tiden. De ligner et hold klar til ferie. Selvfølgelig kan de svinge sig op til sæsonens sidste hjemmekamp, men stiller Liverpool med profilerne så vil de ikke have stort besvær med at spille sig ud af værternes pres.

Sorgenfri spår: 2/2 HT/FT til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar