18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til 35. runde i Premier League d. 7. – 10. maj 2021

Weekenden står klar med en fuld Premier League-runde igen. Top-4 striden er stadig igang, mens Manchester City har sat sig på mesterskabet. Tirsdag og onsdag i midtugen blev det bestemt, at Manchester City og Chelsea skal mødes i Champions League-finalen 2021. Lige netop den kamp får vi allerede en forsmag på i denne weekend, da The Citizens møder The Blues i 35. runde af Premier League. Søren Sorgenfri klæder dig på til runden.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Leicester – Newcastle 1 (2-1)

Et træt Leicester-hold smed point mod Southampton trods en mand i overtal. Med fire runder igen skal grebet om en CL-billet strammes mod Newcastle, der stort set er reddet med ni point ned og blot fire kampe igen.

Gæsterne er uden Schaar, der fejrede sin første kampe i tre måneder med et rødt kort i nederlaget til Arsenal.

Leicester har vundet de tre seneste møder med Newcastle og har scoret over 2,5 mål i seks af de syv seneste hjemmekampe. Leicester har ikke været super-solide hjemme, men har dog vundet alle hjemmekampe mod hold fra bund-10 bortset fra en svipser mod Fulham.

Sorgenfri spår: 1-tallet + Over 2,5 mål til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Leeds – Tottenham 2 (0-2)

Leeds var en stor og skuffende rodebutik mod Brighton, og uden stjernespilleren Raphina samt Kalvin Phillips kommer de på en stor opgave mod Tottenham.

Vikartræner Mason har sluppet de defensive tøjler en anelse for Spurs efter Mourinho og det fik Sheffield United at føle med 4-0. Men her venter Masons første udebanetur, så om han vender tilbage til mere strukturerede planer er et spørgsmålstegn. Det står dog fast, at Tottenham ikke har så meget at tabe efterhånden. De skal gå efter at vinde de sidste fire kampe, hvis håbet om CL skal leve – ikke mindst i en runde, hvor Chelsea gæster City og West Ham skal bokse med Everton.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Crystal Palace X (0-0)

To hold uden noget på højkant mødes her. The Blades er nede og The Eagles har 11 point ned til stregen og dermed de facto sikker på en ny sæson.

Sheffield United begynder – alt for sent – at få folk tilbage fra lazarettet og råder igen over profiler som Basham og Berge. Palace har vanen tro en lang liste af folk ude og har tabt tre i træk. Værterne har tabt seks ud af de seneste syv, så det er to hold uden offensiv selvtillid, der mødes her og det kan vise sig at afspejle sig i resultatet.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Manchester City – Chelsea 1 (1-0)

Manchester City kan med en sejr her sikre sig titlen, og det mod netop Chelsea der venter forude i Champions League-finalen.

For Chelsea er her tale om den første af fire afsluttende kampe på sæsonen, der skal sikre en CL-billet til næste sæson, men det er ikke nemme opgaver. Med City, Arsenal, Leicester og Aston Villa.

City har vundet 20 af de seneste 22 ligakampe, men Chelsea bliver en hård nød at knække. The Blues har således holdt rene lagner i syv af de seneste ni kampe og er gået under 2,5 i 14 af de seneste 17 kampe.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 1,73 – SPIL HER >>*

Liverpool – Southampton 1 (3-0)

Liverpool har stadig et spinkelt håb om at kvalificere sig til næste sæsons CL. Med en kamp i hånden i forhold til rivalerne så skal alle fem kampe vindes, hvis det håb skal realiseres. Af de fem venter fire hold fra bund ti samt Manchester United.

Dermed skal angrebet indledes med en sejr over Southampton. Saints har en del skader, meldes det heriblandt Danny Ings plus Vestergaard i karantæne.

Liverpool har ganske bizart ikke vundet i ni af de ti seneste hjemmekampe på ’fort’ Anfield, men gæsterne har altså tabt otte af deres seneste ni udekampe i ligaen.

The Reds får ganske enkelt ikke større chance for at komme på tavlen end mod et mismodigt Saints.

Sorgenfri spår: Liverpool -1,5 (AH) til odds 1,87 – SPIL HER >>*


Wolves – Brighton X (0-0)

Efter 2-0 sejren over Leeds har Brighton ti point ned til stregen og kommer ikke i problemer. Wolves fik for deres part 1-1 ude mod trængte WBA og kommer til hjemmekampen her med en del skader. Blandt andre er Boly ude med covid-19, så hold øje med lineup.

Brighton har også mandefald, men har klaret de seneste runder takket være gode defensive takter og blot lukket et mål ind i de seneste fire kampe. Det var så også i et lidt unødvendigt nederlag til Sheffield United, men ellers har havmågerne taget fem point fra møderne med Everton, Chelsea og Leeds ikke mindst takket være to 0-0 kampe.

Det kan også ende med et par briller her. Wolves har således ikke scoret i de fire seneste hjemmekampe mod Brighton og tre af de kampe er gået helt uden mål.

Sorgenfri spår: Ciffertip: 0-0 til odds 8,40 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Manchester United 2 (1-3)

Værterne 1-1-2 i de seneste fire kampe, hvorfor sejren på Goodison forleden bekom dem vel. Dean Smiths mandskab er derfor stadig i spil til en placering i top-10. Men Villa er angiveligt stadig uden flere profiler, hvorfor man skal holde øje med lineup.

Manchester United er et nådesløst udehold i denne sæson uden nederlag i de seneste 24 kampe som gæster. United har desuden holdt nullet i fem af de seneste syv udekampe, men har en europæisk kamp i benene her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*


Arsenal – WBA 1 (3-2)

Arsenal har været svære at blive kloge på denne sæson, men tog en komfortabel sejr over Newcastle forleden. WBA derimod kan mærke suget fra The Championship efter 1-1 mod Wolves. WBA har dermed ti point op med fire kampe igen. Med andre ord kan WBA blive sendt ned her.

WBA har egentlig forbedret sig markant i løbet af foråret, hvor Sam Allardyces ideer for alvor har vundet fart, men løftet kommer for sent.

De skal frem på Emirates og skabe noget i jagten på sejren, og det vil være mums for Arsenal at kunne udnytte de rum, der vil åbne sig bag WBA-kæden. Der er scoret over 2,5 mål i WBA’s tre seneste udekampe og WBA har lukket to ind i hver af de tre kampe. Med WBA tvunget til at forcere, så kan der komme gang i måltavlen her.

Sorgenfri spår: Over 3,5 mål til odds 3,00 – SPIL HER >>*


West Ham – Everton 2 (0-1)

West Ham hænger på fjerdepladsen og fik uventet Antonio klar i mandags og angriberen spillede en nøglerolle med sejren over Burnley.

Flere har spået, at Hammers ville blive slidt op, men Moyes’ bande har overlevet skader og er bare tre point fra Chelsea på den famøse fjerdeplads. Chelsea møder tilmed City i denne runde.

Everton er dog ikke uden evner. De har således hele 10-3-3 ude med 33 point taget på fremmed græs til følge, hvilket er voldsomt imponerende og da Ancelottis folk kun har taget 19 hjemme på Goodison, så fortæller det sit eget klare sprog.

Everton kan godt nå at blande sig om femtepladsen, hvilket kræver en sejr her. West Ham er 9-4-4 her og vi har noget, der minder om en 50/50 duel her i ren match up. Det skal dog med, at West Ham har tabt to ud af deres tre seneste kampe og så ikke imponerende ud der.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Fulham – Burnley 1 (2-1)

Der er ikke så meget at rafle om her. Hvis Fulham vinder, så har de seks point op til Burnley og redningsaktionen er game on. Hvis Fulham derimod taber, så er vi ude i teorierne og afhængige af Newcastles resultater.

Burnley har tvivl om Chris Wood, og det er relevant. Angriberen fra New Zealand er så vigtig for The Clarets, at hans fravær vil være et alvorligt handicap, så hold øje med nyt her.

Fulham har tabt de seneste fire hjemmekampe og ikke scoret i fem af de seneste syv, og det er især hjemmebanen, der har været dem en betonklods om anklen. Fulham har ellers i perioder leveret glimrende spil og fint forsvarsarbejde, men offensiven har ikke været i øjenhøjde med de udfordringer, der følger med Champions League-status.

Burnley skal være glade for 4-0 sejren over Wolves fornyelig; den er fyrtårnet, der viser vejen til redning i en trang tid med fire nederlag i de seneste fem ligakampe. Men jeg tror ikke deres kvaler er ovre endnu. Burnley vil møde denne kamp med en vintage Burnley stil dvs. en fysisk betonet kontrataktik, men Fulham er så gode på bolden, at de sagtens kan skabe resultat og spænding her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

1 kommentar

  1. Jannik Vestergaards karantæne er blevet omstødt, hvilket betyder at han er klar til kampen mod Liverpool.

    Tak til Primdahl78 for at gøre os opmærksomme på dette.

Skriv et svar