18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til 34. runde i Premier League d. 30. april – 3. maj 2021

Manchester City er mere eller mindre sikre på at tage Premier League trofæet denne sæson, men der er fortsat enorm spænding op top-4 placeringerne. Manchester United – Liverpool mødes i en vaskeægte engelsk klassiker, og her skal The Reds tage tre point, hvis de vil rykke sig tættere på Chelsea og West Ham. Søren Sorgenfri kommer her med sit rundeskriv til en weekend, der byder på stor spænding i topstriden.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Southampton – Leicester 2 (1-2)

Leicester har fire point ned til Chelsea på fjerdepladsen og nu skal arbejdet gøres færdigt. The Foxes har ligget kontinuerligt i top-4, så nu skal CL-billetten i hus. Mandag aften vandt de 2-1 over Crystal Palace og skal i ilden igen. Der meldes ikke om nye skader, så samme opstilling må forventes. Southampton er en sørgelig størrelse for tiden med 12 nederlag i de seneste 15 kampe. De seneste fem kampe mellem de to hold med Saints som værter er gået over 2,5 mål herunder en mindeværdig 9-0’er.

Hjemmeholdet har tvivl om Danny Ings.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Manchester City 1 (2-1)

City er stort set engelske mestre. De har ti point ned og råd til at tage foden en smule fra speederen her, hvor der venter en vigtig returkamp mod Paris SG i Champions League i næste uge.

De lyseblå har vundet 19 af deres sidste 21 kampe, men jeg kan se dem komme i problemer her. Palace vil elske at lade City føre bolden frem og straffe dem på kontra. Ikke mindst Zaha, men også spændende Eze.

Palace er teoretisk sikre på en ny sæson, men ikke helt matematisk endnu. Det kan de komme med en overraskende sejr her, hvor City alt andet lige må have tankerne helt andre steder.

Sorgenfri spår: Crystal Palace +0,5 (AH) til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Brighton – Leeds 2 (0-1)

Brighton har blot vundet to af de seneste 20 hjemmekampe og har igen svært ved at score. De har således ikke ramt netmaskerne i de seneste tre kampe. Senest blev det til smertende nederlag til allerede nedrykkede Sheffield United. Av av. De har syv point ned og er lige nu det hold, som Fulham og WBA jagter. Og det har Brighton ganske enkelt været for gode til, men de har ikke slået kapital af de mange chancer.

Leeds vil som Brighton gerne være på bolden og har ikke tabt i de seneste seks kampe. Hold øje med seneste nyt, da begge hold har en del skader. Det bliver en af de kampe, hvor Brighton vil spille til mere, men ikke få nok ud af anstrengelserne.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Chelsea – Fulham 1 (2-0)

Fulham møder Chelsea i Fulham. Forvirret? Ja, det er jo det der med, at Chelsea faktisk ikke spiller i Chelsea, men nabobydelen Fulham. Fred med det. Chelsea skal forsvare fjerdepladsen og sætte jagten ind på Leicester plus være klar til at tage imod Real Madrid i næste uge.

Der er scoret under 2,5 mål i 13 af Chelseas seneste 16 kampe og kun tabt en af de seneste 14. Tuchel har virkelig taget fat. Fulham har kun tabt en af de seneste ti udekampe, men det ændrer ikke på, at de har hele syv point op til redning. Fulham har spillet hele 12 kampe til x – det er kun overgået af Brighton. Og netop de to har haft samme problem hele sæson, de har ganske enkelt scoret for få mål. Fulham har blot scoret 0,75 mål i snit pr kamp. Så er det svært.

Chelsea har fokus på Champions League, men de ved også, at der ikke er råd til en bananskræl, hvis de vil spille CL næste sæson.

Sorgenfri spår: 1-tallet + Under 2,5 mål til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Everton – Aston Villa 1 (3-1)

Everton tog en fin sejr ude over Arsenal og skal karameldrengene bygge på og forsøge et sent angreb på de europæiske pladser, så skal den præstation følges op med tre point her.

Aston Villa er stadig uden Grealish samt Trezeguet og virker mætte af sæsonen. De har lukket to mål ind i snit i de seneste tre kampe og de var i store problemer mod WBA forleden.

Everton har Michael Keane tvivlsom, men kan ellers stille i stærkeste opstilling.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,03 – SPIL HER >>*

Newcastle – Arsenal X (1-1)

Rygterne svirrer om købsforsøg i begge klubber, der på banen bare skal have sæsonen overstået. Newcastle har de seneste uger udvist stor motivation og sammenhold og det har kastet point af sig med otte point i de seneste fire kampe. De har nu ni point ned og det ligner, at eksistensen er reddet.

Arsenal har kun fokus på Europa League nu og selv Gunners har vundet de seneste seks møder med Newcastle, så er det værd at bide mærke i, at Newcastle faktisk er ubesejret hjemme i de seneste fem kampe.

Sorgenfri spår: X’et til odds 4,25 – SPIL HER >>*

Manchester United – Liverpool 1 (2-1)

To hold i en kamp der plejer at leve af masser af rivaliserende fans på lægterne har begge lagt sig ud med deres fans efter et knæfald for European Super League. Begge klubber har også amerikanske ejere, så ja. Bum.

United er så godt som sikre på andenpladsen og kan rette fokus mod Europa League i næste uge. Liverpool er ilde stedt og er i stor fare for at misse CL i næste sæson.

Senest blev chancer ikke til mere end et mål mod Newcastle, der så stjal det ene point med et mål i overtiden.

Manchester United har ikke tabt i 13 kampe og bør forværre rivalernes sæson yderligere.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Tottenham – Sheffield United 1 (2-0)

Skal Spurs have noget ud af en sæson, der rimer på totalt havari så skal der sejre ind på kontoen nu. Vikartræner Mason tabte som forventet Liga Cup-finalen og tilbage er blot jagten på fjerdepladsen. Der er fem point op, så der er ikke råd til flere snubletråde.

Sheffield United er rykket ned og har tabt de seneste seks udekampe og ikke scoret i fem af dem. De kommer tilmed til Nordlondon med en stor håndfuld spillere ude med skade. Som det har været tilfældet hele sæsonen.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,32 – SPIL HER >>*


WBA – Wolves 1 (3-2)

WBA måtte se 1-0 over Aston Villa blive til 1-1 i minut 91. forleden, og det var et spark i tænderne. De er ni point fra redning og kampene slipper op. Her gælder det en ny lokalkamp mod Wolves for hvem sæsonen er forbi.

De tabte seneste 4-0 til Burnley i en ren mareridtskamp, der også afslørede, at det er så som så med motivationen nu. I den rene matchup er Wolves uden tvivl et bedre hold, men Sam Allardyce har fået banket god moral og en effektiv pragmatisk spillestil ind i WBA, der har taget syv point i de seneste fire kampe. Er der et sidste skud i bøssen for Big Sam?

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,15 – SPIL HER >>*


Burnley – West Ham X (2-2)

Nick Pope var tilbage i buret for Burnley mod Wolves og det gav et boost stort nok til at tæve ulvene med 4-0. Den engelske landsholdskeeper er essentiel for The Clarets, der begynder at kunne kalde det en dag og være sikker på overlevelse med ni point ned.

West Ham kæmper for fjerdepladsen, men er hårdt ramt af skader, så hold øje med lineup. Får David Moyes plastret sit hold nogenlunde sammen kan det ændre på præmissen, men i skrivende stund ser Hammers ramt ud.

Burnley har ikke vundet hjemme i de seneste syv kampe, men mindre kan også gøre det så tæt på målstregen.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*
Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

3 kommentarer

  1. Odds på Leicester og Chelsea er helt forkert…

  2. Det har du ret i, Thomas! Det er blevet rettet til nu, tak 🙂

  3. Shit en irriterende skrifttype I bruger til oddsforslagene 😛

Skriv et svar