18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 34. runde i Premier League d. 23. – 25. april 2022

Sparker Arsenal døren til Manchester Uniteds korthus ind? Eriksen mødes med de gamle venner fra Tottenham, og så er det vel kun et spørgsmål om sejrens størrelse, når Liverpool skal jagte Everton rundt på Anfield. Og så ligner det, at bundholdene agter at bide fra sig til sidste fløjt med fede odds til følge. Grrr…

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Arsenal – Manchester United 1 (2-0)

Okay Chelsea var i absurd gavehumør mod Arsenal, men det skal ikke tage glansen af Gunners’ sejr. Følger de op her, så har Arsenal stort set koblet Manchester United af kapløbet om fjerdepladsen, og hvorfor skal de ikke gøre det?

Det er uvist, om Ronaldo vender tilbage her, men Pogba meldes nu ude, hvilket hæmmer en i forvejen svækket midtbane. Hvis ikke Ronaldo er med, så ser jeg end ikke Manchester United komme på tavlen her, hvor det trækker op til de røde djævles fjerde nederlag på udebane i træk. Arsenal har tilmed holdt rene lagner i fem af de seneste syv hjemmekampe mod Manchester United.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,13 – SPIL HER >>*

Norwich – Newcastle 1 (2-1)

Et par fejl blev kostbare for Norwich, der var så tæt på at stjæle point på Old Trafford forleden. Men det er ikke slut endnu for Dean Smiths tropper. De har otte point op til Everton, men Everton ligner ikke et mandskab, der har tænkt sig at tage ret mange point fra slutprogrammet, så Norwich kan med en sejr her forsøge sig med en great escape.

Det kræver tre point mod Newcastle, der kommer til med tre sejre i rap. Men Eddie Howes trup ser slidt ud, og magien er forsvundet fra Saint-Maximin, der har ikke har haft en fod med i et mål i nu ni kampe. Hold øje med startopstillingen her, fordi er Newcastle ramt på mandskab, som det spås i engelske medier, så kan Norwichs hurtige spil langs gulvet give fuld plade til Kanariefuglene, der tilmed har scoret mindst to mål i de seneste tre hjemmekampe mod Newcastle. Hjørnefolket har denne kamp på blokken.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Manchester City – Watford 1 (4-1)

Efter 3-0 sejren over Brighton så venter endnu en modstander i kategorien ’pligtsejr’ for det lyseblå tophold.

Som spået her kunne Brighton holde City fra fadet i første halvleg, men derefter gik det stærkt. Jeg tvivler på, at Watford har den samme modstandskraft og er 4-3-9 ude. City er 12-2-2 hjemme og scorer tæt på tre mål i snit. De har scoret mindst to i de seneste fem hjemmekampe, og intet taler for Watford, der har tabt HT/FT i fem af de seneste seks kampe og lukket mindst to mål ind i alle de kampe, kan ændre på det. Den eneste sten i skoen her er, hvor meget fylder den første semifinale mod Real Madrid i næste uge i de lyseblå hoveder?

Mit bud er, at Manchester City vil give den fuld gas i første halvleg og afgøre sagerne der. Derefter skrue ned for blusset efter pausen, hvor Watford – der er presset til at prøve noget på et tidspunkt i kampen – kan snige sig til en kasse. De scorer trods alt i snit næsten et mål per udekamp, så værdien kan være i begge hold scorer.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 2,70 – SPIL HER >>*


Leicester – Aston Villa 2 (0-1)

Begge holds ligasæson er sendt på de facto sommerferie, men forude venter en stor kamp for Leicester nemlig semifinalen i Conference League mod Roma. Og ja, man kan mene det er en ligegyldig turnering, men at vinde en europæisk turnering der tæller hold som Roma, Marseille og Feyenoord blandt de fire sidste kan nu alligevel noget. Ikke mindst for Leicester kan krone en skadesramt sæson som potentielt den første vinder nogensinde af Conference League.

Det er sandsynligt Roma-kampen får indvirkning på Brendan Rodgers tilgang til kampen her.

Aston Villa, der kommer til kampen med to ugers pause i benene, havde nok også drømt om mere, men kan stadig avancere markant i tabellen og et besøg hos et Leicester-hold med defensive huller i suppen er en oplagt lejlighed for at stoppe stimen af nederlag, der nu er oppe på fire i rap. Aston Villas direkte stil straffer et Leicester-hold med tankerne andetsteds.

Sorgenfri spår: X/2 HT/FT til odds 6,50 – SPIL HER >>*

Brentford – Tottenham 2 (0-1)

Det bliver en mærkelig kamp for Eriksen mod sin tidligere klub. Og måske kommende klub, hvis rygterne om et Spurs comeback taler sandt. Men det ændrer ikke på, at Eriksen er i strålende form, hvilket har løftet Brentford fri af nedrykningsfare samt til et niveau, hvor de er en reel trussel mod Tottenham.

Spurs er svære at blive kloge på. Er det ikke en overpræstation, at de er inde i varmen til fjerdepladsen? Eller var nederlaget til Brighton blot en enlig svale? De har trods alt scoret mindst to mål i de seneste fire udekampe, og på den konto er det svært at se Brentford holde nullet. Omvendt har Brentford vundet fem af de seneste seks ligakampe og vil møde ind her med stor selvtillid. Tottenham vil kende Arsenals resultat fra tidligere på dagen, hvilket kan få betydning for Spurs’ pres og tilgang til kampen her. En tæt affære i vente, men kan jeg se Tottenham stjæle Brentfords torden til sidst.

Sorgenfri spår: X/2 HT/FT til odds 5,00 – SPIL HER >>*Chelsea – West Ham 1 (2-0)

Begge hold har defensive udfordringer med mandefald i forsvarskæden. Især i det centrale forsvar. Gæsterne West Ham har i skrivende stund kun en klarmeldt stopper, hvorfor Moyes skal tænke kreativt. Cresswell har spillet centralt denne sæson, men som en del af et 352-forsvar. Slår Moyes over i 4231 med Cresswell på backen, så skal Rice spille stopper, og dermed bliver den stærke midtbaneduo Soucek/Rice brudt. Hold øje med sidste nyt idet, vi må forvente Moyes vil gøre alt for at få en stopper mere på benene, så Rice/Soucek kan indtage midtbanen.

Chelsea har også sit at slås med. Rüdiger ventes ude, det samme gør Andreas Christensen, der sammen med Sarr havde en skidt aften mod Arsenal. Så Tuchel skal blande kortene. Også for at få styr på en central midtbane, der var helt væk mod Gunners. West Ham har desuden en europæisk semifinale i tankerne, og hvis jeg var David Moyes, så ville jeg for det første være både ældre og skotte og en hel del rigere og for det andet kigge frem mod mødet med Frankfurt. Der er West Ham, Frankfurt, Rangers og Leipzig tilbage. Vinderen får en billet til Champions League og den Europæiske Super Cup. Jeg ville have hele mit fokus på Europa.

Sorgenfri spår: Chelsea -1 (AH) til odds 2,01 – SPIL HER >>*

Burnley – Wolves 1 (2-0)

Man kunne tro, at Wolves’ dygtige boldspillere har taget på Burnley, men The Clarets har faktisk ikke tabt til Ulvene i de seneste seks kampe. De har tilmed vundet tre af de kampe, hvilket blandt andet skyldes, det er en de kampe, hvor Burnley kan få et overtag alene via deres fysiske styrke samt ihærdige patruljering og angreb over kanterne. Det holder som regel Wolves tilbage.

Burnley er kommet fint videre efter fyringen af Sean Dyche med fire point i to kampe og har blot et point op til Everton. Burnley ved, at Everton formentlig taber senere på dagen til Liverpool, så bare et point her vil sende Burnley over stregen på bekostning af Lampard og co. Lad startopstillingen afgøre om du er til 1-tallet eller X her, men spiller Burnley som de gjorde i torsdag aftens fine sejr over Southampton, så tager de alle tre point her. Desuden har de et sandt es i Nick Pope – fremragende målmand.  

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Brighton – Southampton X (1-1)

Det er slaget om en plads i top-10, der venter os her. Et point adskiller dem, men reelt har ingen af dem andet at spille for end netop en slutplacering i den bedste halvdel samt sejrsbonusser og alt det der fryns.

I de sidste fire møder er tre endt uden vinder, men med begge hold på tavlen. Et udfald der matcher de to holds styrkeforhold. Efter to flotte sejre mod Arsenal og Tottenham blev det igen hverdag for Brighton med nederlag til Manchester City. Southampton fik for deres part sænket Arsenal i deres seneste kamp. Det ligner en(dnu) en af de kampe mellem de to hold, hvor det ene hold kommer i front, det andet udligner i anden halvleg og begge er tilfredse ed et point.

Sorgenfri spår: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Liverpool – Everton 1 (4-0)

Er du vimmer, der er forskel på at være rød eller blå i Liverpool for tiden. Liverpool styrter afsted mod mesterskab, Champions League og FA Cup, hvorimod Everton kæmper for at overleve i ligaen.

Everton fik et stort point mod Leicester i overtiden forleden, men det siger også noget, at de ikke var i stand til at sætte skabet på plads mod et hold, der intet havde at spille for. Liverpool har langt mere end håneretten at spille for, og med tanke for den velsmurte røde offensiv for tiden og Evertons manglende struktur og klasse, så tror jeg udeholdets fans forlader Anfield med mentale blå mærker.

Liverpool har vundet 11 hjemmekampe i træk, men givet at Everton formentlig vil stille super defensivt op og at værterne måske slipper foden fra gaspedalen i anden halvleg, så skal sejren nok komme, men den behøver ikke blive super-stor. Kig efter værdi i få skud på mål for Everton og lignende spil. Der kommer næppe en tsunami af blå angreb her – omvendt kan et defensivt udgangspunkt åbne for et attraktivt hjørnespil på Liverpool.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 1,77 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Leeds X (2-2)

Leeds har mest på højkant her, da de liljehvide stadig ikke er fri af nedrykning. Everton og Burnley kommer tættere på, og der er kun fem point ned til stregen nu. Leeds har tilmed et vanskeligt slutprogram med modstandere som Manchester City, Arsenal og Chelsea blandt de sidste.

Crystal Palace tabte som ventet til Newcastle efter de tabte i FA Cup-semifinalen og hang lidt med hovederne. Når de to hold mødes på Selhurst Park har det for vane at blive underholdende med 4-1 og 2-2 blandt de seneste resultater. Det vil også give mening, hvis der kommer gang i netmaskerne her. Crystal Palace snitter ca. 1,5 mål hjemme og Leeds som gæster lukker i snit mere end to mål ind away. Med Marsch som træner er de blevet noget mere giftige på udebane og i de seneste to kampe på fremmed græs scoret tre mål i snit. Så med tanke for at Crystal Palace kan spille frit og generelt er meget direkte i spillet hjemme i Croydon og Leeds skal søge point, så ligner begge hold til at score næsten renter. Hjørne her? Det tror jeg nok.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,68 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Se også:

Skriv et svar