18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til 33. runde i Premier League d. 23. – 26. april 2021

European Super League er skudt til jorden, og de fleste af de engelske aktører i dette projekt, har nu lagt sig på knæene og sagt undskyld. Hvorvidt dette stadig vil få et efterspil må tiden vise, men for nu er det tid til den 33. runde af Premier League, som Søren Sorgenfri tager jer igennem.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Efter en uge der åbnede med det helt igennem mærkværdige projekt European Super League (ESL), UEFA’s djøffede reform af Champions League, fyring af Mourinho samt en parade af klubejere, der efterfølgende græd og bad om tilgivelse for deres engagement i ESL fordi de slet ikke vidste, hvad de skrev under på, så er det vist tid til en valium i form af en runde Premier League.

Runde 33 i Premier League

Efter en uge der åbnede med det helt igennem mærkværdige projekt European Super League (ESL), UEFA’s djøffede reform af Champions League, fyring af Mourinho samt en parade af klubejere, der efterfølgende græd og bad om tilgivelse for deres engagement i ESL fordi de slet ikke vidste, hvad de skrev under på, så er det vist tid til en valium i form af en runde Premier League.

Arsenal – Everton 2 (0-1)

Arsenal skuffede forleden mod Fulham, men er i det hele taget i en fase med et udtryk, der indikerer, at de går all in på Europa League som den ’lette’ vej til Champions League. Til mødet med Everton er Luiz, Lacazette, Tierney ude, men ifølge engelsk presse så har Arteta måske ’Auba’ på bænken. I næste uge venter Villarreal i den første EL-semifinale, hvorfor det ventes, at Arsenal bringer reserverne i spil her. Arsenal har ikke tabt hjemme til Everton i de 23 seneste møder, men den forbandelse har Everton gode muligheder for at bryde her.

Everton har ikke vundet en kamp i de seneste seks forsøg, men har dog spillet de tre seneste uafgjorte og burde have vundet over Tottenham. Coleman gav tydeligvis et boost på kanten. Flere profiler er tvivlsomme, så hold øje med lineup, men kan gæsterne stille med stort set stærkeste, så hænger der en sejr lavt på frugttræet her mod et Arsenal-hold på andre tanker.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Liverpool – Newcastle 1 (3-1)

Liverpool fik omsider has på Anfield-komplekset med en 2-1 sejr over Aston Villa og skal bruge resten af sæsonen på 1 – at kvalificere sig til næste sæsons Champions League 2 – blive gode venner med deres fans efter ESL-stuntet. Spillere og Klopp var dog helt tydeligt ikke taget med på råd omkring udbryderprojektet, men ledelsen har et stort stykke troværdighedsarbejde foran sig.

Liverpool er to point fra de vigtige CL-pladser og Salah ventes tilbage i startopstillingen her.

Newcastle nærmer sig redning efter en god periode. Nu er Steve Bruce dog igen uden Saint-Maximin, og det stækker offensiven noget. De har otte ned, men et giftigt slutprogram, så forvent et Newcastle-mandskab – ramt af skader i det centrale forsvar – til at grave sig langt ned i håbet om at komme hjem nordpå med et stort point til samlingen. Det bliver dog en svær opgave. Liverpool har vundet 12 af de seneste 14 kampe på Anfield mod Newcastle og scoret mindst to i de seneste seks af dem. Liverpool har ikke længere presset fra titelforsvar eller europæiske kampe til at slide yderligere på en ramt trup, så det er bare at holde foden på speederen her.

Sorgenfri spår: Liverpool -1,5 (AH) til odds 1,75 – SPIL HER >>*

West Ham – Chelsea X (0-0)

Hatten af for Hammers. For dælen de har givet alt og hænger godt på i kampen om en CL-billet. Det er imponerende og kæmpe oprejsning til David Moyes ellers så ramponerede ry.

Til kampen her har de dog en del profiler ude med skader. Det må mærke deres tilgang til mødet med de direkte rivaler, at de er uden Rice, Antonio, Dawson og flere. Så hold øje med, hvem Moyes egentlig kan stille med. Chelsea har en vigtig tur til Bernabeau i næste uge i den første af to CL-semifinaler. Tænk en triumf for Tuchel, hvis han hentet ind halvvejs i sæsonen tager dem i den helt store finale. Han har en stort set fuldtallig trup til rådighed til turen til Stratford, men mødet med Real Madrid må alt andet lige spille ind.

West Ham er generelt stærke hjemme mod Chelsea er og er 4-1-1 i de seneste seks kampe som vært. Det ligner dog et X i min bog denne gang.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,85 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Brighton 2 (0-2)

Efter en jammerlig sæson står det efter 1-0 nederlaget til Wolves fast, at Sheffield United nu er nede. Dette efter en sæson martret af skader og indkøb, der ikke alle har slået til plus afskeden med Chris Wilder. Sikke noget. The Blades har tabt ni af de seneste ti kampe og ikke formået at score i syv af de seneste ni. Dertil er listen over skadede spillere stadig lang. Nu skal de bare igennem og på sommerferie og så bygge op igen.

Brighton derimod kæmper videre. De har syv point ned og har blot tabt en af de seneste fem kampe. De har igen mange skader, men har over de seneste uger nydt godt af at få flere af deres offensive profiler tilbage. Det har givet dem noget af det bid, de har manglet.

Tre point her og billetten til næste sæson er næsten sikker for Havmågerne. Det er en kæmpe kamp for dem.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,76 – SPIL HER >>*

Wolves – Burnley 1 (1-0)

Efter en sæson med især fraværet af Jimenez har gjort ondt på Wolves, så har de efter to 1-0 sejre i træk stadig en chance for at arbejde sig op i top-10. I givet fald en flot præstation.

Først skal Burnley knækkes, og The Clarets har deres helt egen dagsorden. De er nemlig akkurat over stregen, men dog seks point at give af til Fulham. Den buffer kan vise sig super vigtig, for Burnley har svært ved at få tingene til at fungere for tiden. De havde måske fortjent bedre mod Manchester United, men faktum er, at det endte med nederlag – tredje i træk og de har lukket mindst to mål i alle tre. Faktisk har Burnley kun vundet en af de seneste ni kampe, hvor de er 1-4-4. Det er en lidt skidt tendens her i sæsonafslutningen og forude venter om kort tid en gyser mod Fulham.

Sean Dyche sveder over om den engelske landsholdsmålmand Nick Pope bliver klar. Han har været et jern i de kampe, jeg har set. Burnley vil helt sikkert stå langt tilbage på banen for at neutralisere Traores hurtighed. Jeg tror ikke det lykkes for dem.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Aston Villa – WBA 2 (1-2)

WBA led et klart nederlag til Leicester torsdag aften og det snerper til for Sam Allardycs ry som aldrig nedrykket. De har dog stadig en kamp i hånden i forhold til Burnley og Brighton, men slutprogrammet er ikke det letteste. Her venter det første af to derbies. Herefter gælder det Wolves. Aston Villa være i stærkeste opstilling være en klar favorit, men uden Grealish og Trezeguet skal der være muligheder for WBA.

Dampen er stille og roligt gået af Aston Villa, der ligger lunt i smørhullet, men har tabt tre ud af de seneste fire kampe. WBA kan stadig sole sig i sejre i to af de tre seneste kampe. Allardyce vil om nogen kunne få sit desperate hold motiveret her, men rammer Villa dagen og lader bolden gøre arbejdet og straffer det lidt tunge WBA-forsvar, så kan det hurtigt blive en hjemmesejr. Afvent startopstillinger før du beslutter dig, men det er nu eller aldrig for WBA.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 4,25 – SPIL HER >>*

Leicester – Crystal Palace 1 (2-0)

Leicester tog en vigtig sejr over WBA torsdag aften og fik slået et hul på fire point ned til forfølgerne Chelsea og West Ham i striden om tredjepladsen.

De næste tre kampe byder på Palace, Southampton og Newcastle. Så her kan The Foxes næsten gøre arbejdet færdigt og krone en stor sæson der også har en finaleplads i FA Cuppen i sigte.

Crystal Palace har blot vundet en enkelt gang i de seneste seks kampe og har reelt ikke mere at spille for. Europa eller nedrykning bliver ikke et tema, og der skal man huske at for et hold som Palace er kontinuerlig overlevelse i Premier League en fuldfed nuance af succes.

Brendan Rodgers må glæde sig i sit stille sind over at kunne råde over stærkeste opstilling her, hvor vi kommer ind på sæsonens opløbsstrækning. Leicester har et andet bundtræk, når Maddison, Ndidi, Evans, Castagne og Tielemans er med.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,48 – SPIL HER >>*Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar