18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til 32. runde i Premier League d. 16. – 19. april 2021

Odds 5,25 + odds 4,75 + odds 3,95 – der gemmer sig en række modige bud fra Søren Sorgenfri i gennemgangen af den 32. runde af Premier League. Everton og Tottenham sparker os i gang fredag, og så er der non-stop action frem Leeds vs. Liverpool mandag.

Runde 32 i Premier League

En amputeret runde venter forude i en weekend med to semifinaler i FA Cuppen. Husk som altid at tjekke op på sidste nyt. Så sent som i sidste runde så vi effekten af en ændring i sidste øjeblik, hvor Rodgers måtte se bort fra en vigtig trio, der havde forbrudt sig mod corona-restriktioner og ikke kunne spille mod West Ham. Det kostede Leicester dyrt.

Everton – Tottenham 2 (1-2)

Everton har vældige mange spillere på listen over mulige fraværende spillere heriblandt vigtige Calvert-Lewin. Det er ikke gode nyheder for Ancelottis mandskab, der blot har vundet en af de seneste 17 møder med Tottenham.

Everton har i perioder lignet et hold, der kunne angribe top-4, men skader og slitage har hæmmet dem. Der var ikke meget bid i dem mod Brighton, hvor Everton slap med 0-0.

Tottenham er velsignet med en forrygende offensiv og forbandet med et langsomt forsvar, der har det med at slukke for kontakten på vitale tidspunkter. Spurs var dag og nat mod United selv om der var en dommerkendelse i fokus.

Får Mourinho tændt lyset, så er Tottenham trods alt 4-1-2 i de seneste syv kampe mod et Everton-hold, der ser ferieklar ud.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Newcastle – West Ham X (0-0)

Efter en fornem sejr over et svækket Leicester-hold, så kan Hammers gå på tredjepladsen med en sejr her. Det er muligt, at West Ham er ramt af skader til profiler som Declan Rice og Antonio, men for dælen Jesse Lingard spiller sin landsholdschance med fornemme præstationer.

Newcastle begynder igen at få luft ned til nedrykningspladserne og har traditionelt et godt tag på West Ham. De har blot tabt en af de seneste seks kampe til londonerne.

Newcastle har spillet tre kampe uafgjorte i træk på hjemmebanen St. James og begge hold kan leve fint med ikke at tabe her.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Wolves – Sheffield United 1 (2-1)

Pedro Neto er seneste mand på skadelisten i Wolves og som direkte involveret i 11 ligamål, så vil portugiseren blive savnet hos Wolves. Læg dertil Ruben Neves er ude med covid-19, og Nuno Santos muligheder for at skrue på holdet er små.

Lejesvenden José fylder godt, men er ikke just super-farlig, så ansvaret for farlighed bliver placeret hos hurtige Traore. Muskel-raketten sikrede sejren forleden i overtid mod Fulham og hans mobilitet bliver afgørende mod Sheffield United. Hvis Sheffield United taber denne og Newcastle får point, ja så er The Blades nede, men det er vist et udfald, der ikke har været tvivl om længe. De stribede fra stålbyen har haft det sorteste uheld og må ned igen efter en horribel sæson. De har tabt 15 af deres seneste 17 udekampe og ikke scoret i seks af de otte seneste på udebane. De har indkasseret mindst to mål i de seneste fire away kampe og har ikke taget point i de seneste fire kampe. Wolves har heller ikke haft en prangende sæson, men har også haft deres andel af uheld og afgørende skader. En sidste offensiv kan dog se ulvene arbejde sig ind i top-10. Det kræver tre point her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Arsenal – Fulham 1 (3-2)

Arsenal beviste, der stadig er krudt i kanonen, da de sænkede Sheffield United med 3-0 i en kamp, hvor de færreste forventede ret meget af Artetas mandskab. Her skal de på den igen mod Fulham, der efterhånden løber tør for kampe og redningsbåde. Efter en lang stime hvor de stille og roligt samlede point her og der og nok til at hale ind på Newcastle, så er det som om, at troen på overlevelse er ved at smuldre mellem hænderne på Joachim Andersen og co. Overtidsnederlaget til Wolves forleden var en spand koldt vand i ansigtet og var det femte nederlag i de seneste seks kampe. De seneste tre møder mellem de to har Arsenal vundet med samlet 12-2. Umiddelbart ligner det tre sikre point til Arsenal, der blot har tabt en af de seneste seks ligakampe, men Fulham har demonstreret, at de faktisk spiller fin fodbold og kan duellere med værterne på den konto. Fulham er desuden nødt til at søge et resultat her, så det er svært at se en kedelig nullert for sig.

Sorgenfri spår: Over 3,5 mål til odds 3,95 – SPIL HER >>*

Manchester United – Burnley X (2-2)

Burnley har faktisk et fint tag på Manchester United på Old Trafford med fire point i de seneste to besøg via 2-2 og en 2-0 sejr til The Clarets. Her får de Nick Pope tilbage mellem stængerne, og også Jay Rodriguez ventes klar. Det er gode nyheder for et hold, der ikke har haft en fuldtallig trup hele sæsonen.

Manchester United har også en skader af slås med. Blandt andre er Rashford tvivlsom, så hold øje med sidste nyt fra United-lejren ikke mindst med tanke for kampen i Europa League torsdag aften.

Burnley har spillet X fire gange i de seneste otte kampe og kan drille de røde djævle igen.

Sorgenfri spår: X’et til odds 5,25 – SPIL HER >>*

Leeds – Liverpool 1 (3-1)

Liverpool har nu kun en billet til Champions League tilbage at spille for i en sæson, hvor titelforsvaret faldt med et hav af skader og det europæiske togt sluttede i kvartfinalerne. Der var chancer mod Real Madrid, men de rødblusede har bare ikke det nanosekund i pres og hurtig for tiden, der gør forskellen på om, Klopps aktionfodbold virker eller ej.

Givet Leicester har sluppet grebet om tredjepladsen, så kan Liverpool række ud efter såvel tredje som fjerdepladsen. Det bliver en rasende spænding afslutning på sæsonen. Men en tur til Elland Road kan blive mere end rigeligt spændende i sig selv.

Leeds har lidt ubemærket sneget sig ind i kølvandet på femte og måske fjerdepladsen. Det vil kræve et super run i de sidste syv kampe, men hvorfor ikke række ud efter det? Tager de sejren over Liverpool, så har de kun fire point op til de rødblusede og tilmed også en kamp mod de i givet fald direkte rivaler Tottenham forude. Derudover et slutprogram der sagtens kan kaste en del point af sig. Alt dette er jo spekulationer, men det er da helt sikkert tanker, der også snurrer rundt i Bielsa og Leeds’ spillernes hoveder – ved siden af ja- og nej-hattene på knagerækken hænger som bekendt why not-kasketten.

Leeds tog som bekendt en flot sejr over City senest, men må dog se bor fra karantæneramte Liam Cooper her. Leeds har vundet deres tre seneste kampe, og Liverpool er langt mere tryg ude end hjemme for tiden med fem sejre i de seneste seks udekampe. Salah har scoret fem over de seneste fire kampe, men resten af Liverpools profiltunge offensive geled tøver med at tage ansvar for tiden. Leeds ligner endnu en bananskræl for Klopp og cos. sæson.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 4,75 – SPIL HER>>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar