18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til 32 + 29. runde i Premier League d. 20. – 22. april 2021

Intet er normalt i Premier League for tiden, efter den store bombe omkring “European Super League” er sprunget i midtugen. På normalvis er Søren Sorgenfri dog ude med sine beretninger om Premier League, og de fire kampe, der skal spilles i midtugen på tværs af runde 32 og 29.

Runde 32+29 i Premier League

Der er mange vilde ting og elementer i udbrydergruppen af storklubber, der ønsker at lave en Europæisk Superliga.

En af de mange forhold man kan undre sig over er at man kan barsle med et sådan jordskælvsudløse projekt uden at være afstemt med sin fanbase og kernekunder. Så om ikke andet har udbryderne da sikret en historisk fælles front og udmelding fra Arsenal, Chelsea og Tottenhams fangrupper, der alle er rørende enige om, at nu er det nok.

Udbrydergruppens projekt har som underliggende trussel, at nyskabelsen kan eksekveres allerede fra næste sæson, men her skriver jeg videre, som om alt er som det plejer. Selvom det ikke er. Eller noget.

Chelsea – Brighton 1 (2-0)

Både Spurs og West Ham snublede i weekenden, så her er Chelseas store chance for at gøre ondt på de direkte rivaler til Champions League-pladserne. Begge hold har en del spillere enten tvivlsomme eller spillere, der skal hviles, så hold øje med opstillingerne.

De sidste tre møder mellem de to hold på Stamford Bridge har Chelsea holdt rene lagner og i de seneste fire hjemmekampe i ligaen i det hele taget har Chelsea ikke lukket mål ind i tre af dem. Med andre ord er der tale om – hvis vi ser bort fra 2-5 nederlaget til WBA – et solidt hjemmeforsvar.

Weekenden var ikke god for Brighton, der blev passeret af Newcastle i tabellen og nu har seks point ned til Fulham, der ligeledes fik point i weekendens runde. Chelsea kommer til kampen efter en flot 1-0 sejr over Manchester City mod et formstærkt Brighton, der blot har tabt en af de seneste fire kampe, men Stamford Bridge er dem en bro for langt.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer ikke til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Manchester City 2 (0-2)

Værterne er stadig uden Grealish og nu også Trezeguet, der er ude for sæsonen. I forvejen er Aston Villa inde i en periode med slinger i kursen og blot en sejr i de seneste seks kampe. De har ikke vundet over Manchester City siden 2013 en tørke der nu strækker sig over ti kampe. Det er svært at se den tendens brudt her.

City tabte i weekenden til Chelsea i FA Cuppen, men har i denne sæson udvist en flot evne til at rejse sig omgående og har vundet alle kampe efter et nederlag. Holder den statistik, så giver resultatet sig selv.

City er dog uden De Bruyne til turen til Birmingham. City har vundet de seneste ni udekampe i ligaen og skal naturligvis også holde øje med Manchester United bag sig. Der mangler seks runder og forspringet er på otte point. De lyseblå der har en Liga Cup finalen foran sig plus semifinaler i Champions League vil næppe bryde sig om en spændende afslutning på sæsonen i ligaen. City har vundet både halv og fuld tid de sidste tre gange, de har gæstet Aston Villa.

Sorgenfri spår: Halvleg/Fuldtid 1/1 til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Tottenham – Southampton 1 (2-1)

Saints’ sæson sluttede vel reelt i søndags med nederlaget til Leicester i FA Cuppen. De har ni point ned til Fulham under stregen, men med to kampe i hånden så samler de lidt point op hist og her, så kommer der ingen sved på panden.

Det har Tottenham derimod. Mourinho blev mandag fyret i et sidste desperat forsøg på at redde sæsonen. De er ved at være presset på tid og point, hvis drømmen om en billet til næste sæsons CL skal leve videre.

Weekendens 2-2 mod Everton var endnu engang en opvisning i paradokset Tottenham. En fremragende offensiv handicappet af en defensiv, der i bedste fald har niveau til en midterplacering..

Southampton er dog venlige gæster. De har tabt syv af deres seneste otte udekampe og seks af de otte kampe er tabt både halv- og fuldtid.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Leicester – WBA 1 (2-1)

WBA har set meget bedre ud i løbet af de seneste måneder, hvor Sam Allardyces ideer for alvor har fået fodfæste. Alene i de seks seneste ligakampe er det blevet til ti point via 3-1-2 – et snit heraf smurt udover hele sæsonen havde givet WBA en noget anderledes og sjovere sæson.

Spørgsmålet er nu, om Big Sam kan redde WBA? De har ni point og seks kampe tilbage efter denne her til at redde sig. Skal man tro på det, så skal de fra King Power med point.

Leicester har tabt to i streg og den ellers så sikre CL-billet smuldrer. Som i sidste sæson. Søndag bookede de billet til FA-cuppens finale og kan nu rette fokus på at vise, de hører til her i CL-feltet.
WBA har tvivl om en del spillere herunder Bartley, der er et vigtigt element i centerblokken, så hold øje med opstillinger.

Den er faktisk ikke så nem denne her. Leicester er 7-1-7 hjemme, hvilket ikke er prangende, og WBA har troen på miraklet, men den hurtighed som Leicester kan mønstre i omstillinger og angreb mod et WBA-hold, der er nødt til at satse lidt på et tidspunkt taler for værterne. Sorry Big Sam.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar