18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til 31. runde i Premier League d. 9. – 12. april 2021

West Ham, Chelsea, Tottenham og Liverpool bejler alle til fjerdepladsen i Premier League, og kampen er voldsomt tæt, her hvor vi går ind i slutspurten. Søren Sorgenfri stiller skarpt på den 31. runde af Premier League, som afvikles fra d. 9. til d. 12. april 2021.

Runde 31 i Premier League

Europa spiller en stor rolle i Premier League i disse dage. De europæiske kampe kommer uge for uge nu og har indvirkning på opstillingerne i ligaen, men omvendt så gælder det også, at det netop er nu slutspurten skal sættes ind for flere hold, hvis der skal være europæiske kampe i kalenderen til næste sæson. Med andre slår spændingen i Premier League igen kolbøtter.

Fulham – Wolves X (1-1)

Fulham smed en 1-0 føring ude mod Villa forleden og tabte 3-1. Der er ikke råd til den slags frås for Joachim Andersen og co. hvis de skal hive sig op over stregen.

Efter en god stime hvor Scott Parkers mandskab samlede vigtige point op her og der, så trækker skyerne sig igen sammen over Craven Cottage, hvor man har tabt de seneste tre hjemmekampe, og skal nu bryde med et Wolves-hold, der blot har tabt en af de seneste 13 møder med Fulham. De seneste fem indbyrdes kampe er gået under 2,5 mål.

Hold øje med sidste nyt fra Wolves-lejren, hvor der er en del skader. Blandt andre Moutinho sidder formentlig ude, men Wolves vil stadig være det hold, der kan afvente og trække kontrakniven i en formentlig tæt og målfattig affære, hvor gæsterne kan ende med at trække det længste strå. Med tanke for Fulhams 11 uafgjorte kampe i sæsonen, så ligner dette dog en mere til samlingen.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 1,57 – KLIK HER >>*

Manchester City – Leeds United 2 (1-2)

Et møde mellem to store trænerkanoner, men jeg hader den her kamp en smule. Hvorfor? City er fedtet ind i flerfrontskrig med returmødet med Dortmund i Champions League i næste uge, og kampene kommer som perler på en snor for dem, hvorfor Guardiola må rotere en del. City har en solid buffer med et stort pointforspring at give af, så mon ikke han sparer spillere som De Bruyne? Leeds er en svær størrelse at blive klog på. De har vundet to kampe i rap nu med 2-1, men vi har også set flere gange i løbet af sæsonen, at de ikke er blege for at brænde helt sammen rent defensivt. Begge hold har umiddelbart ingen skader, men Leeds er uden Harrison, der er ejet af City. Hvis City sparer De Bruyne, så gå med Leeds til at få point. Måske endda alle tre. Skal City smide point frem mod mesterskabet er helt afgjort, så kan et offensivt indstillet Leeds-hold godt være stenen i skoen.

Sorgenfri spår: X2 til odds 4,20 – KLIK HER >>*

Liverpool – Aston Villa 1 (3-0)

Det ventes at Klopp sparer flere spillere her med tanke for returmødet med Real Madrid i næste uge. Eller gør han? Kapløbet om Premier Leagues fjerdeplads er så tæt, at tyskeren ikke kan tillade sig at smide noget væk, og det vil især være vigtigt for Klopp at få hvæsset kniven og tilpasset pres- og tempospil hjemme på Anfield som en sidste ’test’, før Real Madrid kigget forbi. Desuden er der vist en 7-2’er, der skal revancheres. Så hold øje med startopstilling. Jeg er ikke sikker på Klopp vil spare så mange profiler, som det ventes i engelsk presse.

Aston Villa er stadig uden Grealish og var på hælene mod Fulham, men fik det hele vendt fornemt på en tallerken og nappede en fin sejr.

Liverpool har tabt de seneste seks ligakampe hjemme og er derfor det eneste hold i ligaen uden hjemmesejr i ’21; en forbandelse som Klopp rasende gerne vil have manet i jorden af indlysende årsager og har ikke scoret i seks af de seneste syv hjemmekampe. Jeg kan ikke se for mig, at Liverpool går fra banen uden at score eller vinde den her, og mon ikke Firmino kommer i spil her mod et Aston Villa-hold, der halter på udebane. De to seneste udekampe har blot givet et point, og det var mod trængte hold som Sheffield United og Newcastle. Ikke imponerende.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,54 – KLIK HER >>*

Crystal Palace – Chelsea 2 (1-2)

Det trækker op til afsked med Roy Hodgson på Selhurst Park. Trænerveteranen har efterhånden rundet 73 somre og med en kontrakt, der udløber til sommer, så er det måske ved at være tid for et farvel til en lang og fin karriere for englænderen, der ligner, han afleverer The Eagles med endnu en sæson i den bedste række. Senest er portugiseren Paulo Fonseca poppet op som kandidat ved siden mere sandsynlige navne som Frank Lampard, Steve Cooper og Sean Dyche – Fonseca vil i hvert fald repræsentere en noget anden spillestil (hvem sagde De Boer??) end Hodgson, men den tid den glæde. Til mødet med Chelsea kommer vintage Crystal Palace dyder i spil – værterne kompakt og afventende og lurende med Zaha på top ved siden af rambukken Benteke.

Chelsea tabte med hele 5-2 til WBA forleden i Tuchels første nederlag, og tyskeren skal hurtigt have The Blues tilbage på sporet i den tætte duel om fjerdepladsen.

Palace fik senest 1-1 ude mod Everton stik imod enhver form for retfærdighed, men takket være godt målmandsspil, men der skal mere til end en sprællemand mod gæsterne fra Themsens nordlige bred. Chelsea har vundet de seneste seks møder med Crystal Palace med samlet 15-4 og har ikke tabt i de seneste fem udekampe i ligaen. Palace har oppet sig hjemme og holdt rene lagner i fem af de seneste syv hjemmekampe, men det vil kræve mere end held for The Eagles at holde Chelsea fra fadet.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,56 – KLIK HER >>*

Burnley – Newcastle X (1-1)

Mon ikke den hårde nyser Sean Dyche åd spillerbussen i ren frustration over at se sit mandskab smide en 2-0 føring ude mod Southampton? Ikke mindst på grund af nederlaget blev grundlagt på defensive fejl af den kaliber, vi ikke normalt forbinder Burnley med. Av av. Burnley har blot vundet to af de seneste 12 kampe, så en sejr på sydkysten havde lunet.

Der er blot fire point mellem de to hold her, så der er ikke råd til svedig hånd eller blinken med øjnene. Burnley har spillet X i de seneste fem hjemmekampe og da Newcastle blot har tabt en af de seneste seks møder med The Clarets, så kan vi godt være ude i endnu en deler på Turf Moor her. Newcastle har ikke scoret i syv af de seneste ni udekampe, så vi skal næppe forvente en målfest her.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,20 – KLIK HER >>*

West Ham – Leicester 2 (0-2)

Så har West Ham sluppet katten ud af sækken og erkendt deres kandidatur til fjerdepladsen i kølvandet på 3-2 ude over Wolves. Og hvorfor skulle Moyes da ikke også gøre det? Hammers er i gang med en forrygende sæson, og om det bliver dem, Chelsea, Spurs eller Liverpool på fjerdepladsen, når regnskabet skal gøres op, det skal jeg ikke kloge mig på. Det er et væddeløb for fire heste, der er svært at spå om, men spændingen lever i bedste velgående.

Lidt længere fremme i feltet finder vi Leicester, som bare skal have denne sæson fløjtet af, så de kan juble over en CL-billet. De har fire point ned til West Ham, men som 10-4-1 ude så kommer de til Stratford som noget af en trussel for værterne. Kun City er et stærkere udehold end The Foxes.

Begge hold har skader at slås med, men det ligner West Ham er hårdest ramt. Bliver Antonio og ikke klar – hvilket det ikke ligner – og med Declan Rice ude for måske sæsonen, så er det altså to vigtige komponenter i Moyes maskineri mod et så stærkt udehold som Leicester.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,55 – KLIK HER >>*

Tottenham – Manchester United 1 (2-1)

Spurs smed en ellers nogenlunde sikker sejr mod Newcastle forleden, hvorefter Mourinho revsede sin defensiv. Den stil kan man enten lide eller ej, men faktum er, at manden har ret. Hvis Tottenham skal løftes i niveau, så skal der købes ind til defensiven.

Tottenham har ikke råd til ret mange flere pointtab i den tætte kamp om fjerdepladsen, som er Mourinhos ambition for sæsonen. Plus lidt sølvtøj i Liga Cuppen. Spurs har taget fire point i de seneste to møder med United og med tanke for gæsternes skader i det offensive geled og kampen mod Granada i benene, er der muligheder for hjemmeholdet. Tottenham har jo – host host – ikke en europæisk kamp i benene, hvilket kan komme dem til gode her.

Manchester United har ikke tabt i de seneste 22 udekampe, men i ligaen kommer det første nederlag her til Tottenham, der har vundet de seneste tre hjemmekampe.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Arsenal 2 (0-1)

Med nederlaget til Liverpool så er sæsonen reelt fløjtet af for Arsenal i Premier League, der hverken kan nå det ene eller det andet.

Sheffield United kan i teorien godt redde sig, men med 15 point op og otte kampe tilbage så er The Blades de facto rykket ned og har tabt syv af de seneste otte ligakampe.

Selv om Arteta kan bruge resten af sæsonen på at forme sit hold med ’træningskampe’ på højt niveau, men kan ikke lade hånt om resultaterne, hvis troen på spanieren som en langsigtet løsning skal have gang på jord. Denne kamp er dog klemt inde mellem de to vigtige kampe mod Slavia Prag, så afvent nyheder og meldinger fra Gunners-lejren.

Der er scoret under 2,5 mål i Sheffields tre seneste hjemmekampe og ikke meget taler for, at denne kamp skal eksplodere.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 1,96 – SPIL HER >>*

WBA – Southampton 1 (1-0)

Da først Chelseas blå så rødt, lysnede det for WBA, der gik helt amok på Stamford Bridge og vandt med nådesløse 5-2 over Tuchels ti mand.

Det gav Sam Allardyces hårdt trængte oprykkere et lille håb om at levere en storstilet great escape (hvilket WBA i Martin Albrechtsens dage i klubben også præsterede), men skal de uventede tre point fra sejren over Chelsea for alvor batte noget, så skal de følges op med yderligere en sejr her over udesvage Saints.

Southampton har tabt seks af deres seneste syv udekampe og heraf tabt fem af dem både halv- og fuldtid. WBA er gået under 2,5 i de seneste tre hjemmekampe, hvor de er 1-1-1, men sejren kom over Brighton som i stil minder om gæsterne her.

Southampton viste senest god moral ved at vende 0-2 til 3-2 over Burnley og kan så småt skimte endnu en sæson i den bedste række, hvorfor vi må forvente en vis afventende spillestil fra gæsterne. Det er op til Big Sams drenge at tage den snævre sejr over Saints, der ikke er meget værd på fremmed græs.

Sorgenfri spår: Manchester United + over 2,5 mål til odds 2,68 – SPIL HER >>*

Brighton – Everton 1 (2-1)

Efter bare et point i de seneste tre kampe så skal Everton op på hesten igen, hvis de europæiske drømme skal leve til det sidste. De dominerede mod Crystal Palace, men fik ikke slået kapital af anstrengelserne og blev spist af med 1-1. Det kan vise sig dyrebart om få uger.

Brighton har igen Dan Burn til rådighed og skal videre med missionen om at klare frisag. Begge hold har en del skader, blandt andet må Everton undvære vigtige Jordan Pickford og Robin Olsen har vel ikke helt imponeret mellem stængerne som reserve.

Brighton har ikke tabt hjemme til Everton og vundet de to seneste og har generelt virket markant stærkere de seneste uger efter offensive folk som Welbeck er kommet tilbage. Men hold øje med lineup – man ved aldrig om covid-19 eller andre dårligdomme pludselig ændrer billedet.

Everton kan stadig nå at blande sig i det europæiske felt, men det kræver sejre. Især over hold som Crystal Palace, der tilhører den bløde midte og er 5-2-7 ude. Everton er ikke noget overvældende hjemmehold, men har et godt tag på Palace, hvor de er 4-2-0 i de seneste seks møder i alle turneringer ude og hjemme.

Der meldes om tvivlsomme spillere i begge lejre, og især Crystal Palace har været forbandet med skader, så hold øje med London-holdets seneste nyt. Everton er formentlig uden ’Gylfi’, der er på vej på barselsgangen med fruen. Everton skal for deres part rejse sig efter et smertende nederlag til Burnley, og den slags sten i skoen er der ikke råd til for Ancelotti.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar