18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 30. runde i Premier League kampe d. 18-20. marts 2022

Weekenden byder på en mini-runde, men med kampe af stor vigtighed. Ikke mindst for Arsenal og Tottenham, hvor det ligner fjerdepladsen bliver et anliggende mellem de to London-rivaler.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Wolves – Leeds 1 (1-0)

Leeds fik akkurat hevet en enorm vigtig sejr over Norwich i land forleden. Det giver et pusterum, men de liljehvide er stadig i stor fare for at rykke ned. De er ikke kun i kamp på point, men også mod tiden idet vigtige profiler som Philips og Cooper stadig er ude. Derfor må sejren over Norwich ikke give falsk optimisme, når de skal vurderes. For at Leeds akkurat vinder over et svagt Norwich hold siger ikke meget. Og uden de nævnte profiler så er Leeds lige til at plukke, når modstanderen er af en sværere kaliber end Norwich. Og det er Wolves. Leeds har tabt deres tre seneste udekampe tilmed uden at score.

Efter en minikrise med tre nederlag i træk så er Wolves tilbage på sporet med gevinster over Watford og Everton. Altså hold af samme tvivlsomme kvalitet som Leeds og de seks point giver Wolves et håb om at blande sig i kampen om de europæiske billetter. Wolves er 6-2-6 hjemme, men nederlagene er faldet til hold som Manchester United, Tottenham og Liverpool. Det er ikke uventet, og da Wolves snitter et mål hjemme ser jeg en snæver hjemmesejr her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Arsenal 2 (1-3)

At Arsenal mangler en topangriber, blev udstillet mod Liverpool i 0-2 nederlaget. Det samlede indtryk er langt bedre, men Arsenal mangler stadig indkøb af 2-3 topsspillere for at kunne tage livtag med hold som Liverpool.

Aston Villa er en anden historie. Godt nok har Arsenal tabt de to seneste besøg på Villa Park, men uheld hos hjemmeholdet kan komme Gunners til gode. Aston Villas nederlag gav skader til både Digne og Luiz og begge vil være mærkbare fravær.

Arsenal er blevet bedre til at træde i karakter og tage ejerskab over også udekampe mod hold fra mid-table og derunder. Således har de vundet HT/FT i de seneste fire udekampe, hvoraf de har lukket mål ind i to af disse. Med tanke for de gode kort og ekstra kampe som Arsenal har på hånden, så må vi gå ud fra, at Arsenal også gæster Aston Villa med samme ambitionsniveau. De kan reelt ikke rigtigt bruge et X til noget, hvis de vil slå yderligere hul til Manchester United, West Ham og Tottenham. Tilmed i en runde hvor de to sidstnævnte mødes. Det er med andre ord værd for Arsenal at gå all ind på at vinde her og i en potentiel underholdende omgang. Seks af Arsenals syv seneste udekampe er gået over 2,5. Det samme gør sig gældende for Aston Villas hjemmebanestatistik.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,24 – SPIL HER >>*

Leicester – Brentford X (1-1)

Med sejren over Burnley har Brentford nu otte point ned til stregen. Eriksens indtræden på holdet og Toneys comeback ligner en regulær airbag for Brentford, der ellers var begyndt at ligne et styrt mod stregen. Og mon ikke Leicester vil være en af de klubber, som til sommer vil forsøge at overtale Eriksen til en kontrakt.

Eriksen vil til denne kamp især kunne smerte Leicester på dødbolde. Værterne er som bekendt ikke just gode venner med dødbolde, hvor de mig bekendt er det hold, der indkasserer flest mål.

Det kan Brentfords høje stoppere udnytte på f.eks. hjørnespark. Omvendt kan vi forvente, at Leicester afventende – de har spillet europæisk torsdag aften – vil lure på en bold i dybden og flankeangreb. For et par uger siden ville det i min bog lignede en hjemmesejr. Med Eriksen/Toney effekten er vi ude i et noget mere lige opgør.

Sorgenfri spår: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*


Tottenham – West Ham 1 (2-0)

Til trods for en slingrende præstationskurve så ligner Tottenham set fra min stol Arsenals største rival til fjerdepladsen. Spurs’ sejr over Brighton forleden var imponerende, men det der for alvor giver plusser her og nu er, at Kane har fundet målformen med syv mål i de seneste seks kampe.

West Ham og Tottenham har lige mange point – 48 – og Hammers arbejdede sig stenhårdt til en sejr i seneste kamp hjemme mod Aston Villa. De er dark horse i stolelegen om en CL-billet uden tvivl, men det ligner også en trup, der er ved at være slidt. De spillede europæisk torsdag aften og efter alt at dømme bliver mødet med Tottenham uden vigtige Jarrod Bowen. Tottenham har scoret mindst to mål i syv af deres seneste otte hjemmekampe, og mon ikke Kane bliver noteret igen søndag eftermiddag for en træffer eller to? Afvent West Hams opstilling og overvej om ikke Spurs vinder med mere end en.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,73 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Få flere spiltips til weekenden i SpilXpoden

Skriv et svar