18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 3. runde i Premier League d. 20. – 22. august 2022

Premier League har denne runde rivalopgøret mellem Manchester United og Liverpool på menuen og det politisk højspændte møde mellem Newcastle og Manchester City. Og fortsætter Arsenal opturen? Kom tæt på dén og alle rundens øvrige kampe, når Søren Sorgenfri gennemgår 3. runde i Premier League i denne artikel.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Tottenham – Wolves 1 (2-0)

Et supermobilt hold som Chelsea med konstante positionsforskydninger kan skille Tottenham ad, men Spurs fik stadig hevet 2-2 hjem på Stamford Bridge. De kompetencer og sikkerhed i opspillet har Wolves trods fine indkøb denne sommer ikke pt. De er stadig i omstillingsproces fra 343 til 4231 samt indkøring af nyt centerforsvar og kommer til at jagte skygger mod Contes kværn af et hold.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Leicester – Southampton 1 (2-1)

Leicester har vældig travlt på transfermarkedet, men har trods det ene point gjort det rimeligt på banen. De har scoret to mål i begge kampe mod Brentford og Arsenal, men forsvaret er hullet som en si.

Så er det godt, at Southampton kommer på besøg. De er nemlig ikke meget bedre i defensiven. Medregner vi sidste sæson så har Saints lukket mindst to mål ind i 13 af de seneste 15 udekampe. Southampton har tabt de seneste tre besøg på King Power og nederlag nummer fire kommer her. Hold øje med sidste nyt, fordi sælger Leicester en af profiler som Fofana eller Maddison før kampen, så ændrer præmissen sig.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,88 – SPIL HER >>*

Fulham – Brentford 2 (1-2)

Premier League har fået et nyt derby! Et Vestlondon derby. Der er blot fem kilometer imellem Fulham og Brentford, men de to klubber har sjældent været at finde i samme række så en stor rivalisering har der aldrig været tale om. Men det bør komme her. Begge hold vil kæmpe for overlevelse denne sæson – Fulham vil gerne have det, som Brentford leverede sidste sæson, og det vil Brentford gerne gentage.

Fulham var blot et brændt straffespark fra at tage den sejr, som jeg forventede ude over Wolves, og Brentford levede op til min tillid og vandt over Manchester United. Fulham har gjort det godt som oprykker, men Ivan Toneys fornemmelse for fart og placering kommer til at gøre ondt på dem.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,05 – SPIL HER >>*


Everton – Nottingham Forest X (0-0)

Everton er naturligvis favoritter her, men de skræmmer altså ikke. De har handlet fornuftigt ind til defensiven, men offensiven er stadig forsømt. Det ligner, at Rondon er støvet af og skal starte ind. Det bør Forest dog ikke være videre skræmt af. De vandt ikke mindst takket være Dean Henderson 1-0 over West Ham og bør lugte blod her. De har købt et hav af spillere, men det handler mest om at opbygge et bæredygtigt hold og ikke bare vild panik. En god del af oprykkerholdets trup bestod nemlig af lejespillere, som er væk. Senest er angriberen Dennis kommet til, hvilket kan vise sig som et godt køb.

Nottingham skal ingen steder i denne kamp, og jeg tvivler på, at Everton mangler at lirke gæsterne op.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 1,96 – SPIL HER >>*


Crystal Palace – Aston Villa 1 (3-1)

Aston Villa må undvære nyindkøbet Diego Carlos de næste seks måneder på grund af en skade. Så Mings og Konsa er tilbage i forsvaret. For en defensiv der ikke har holdt rene lagner siden april, så er det måske ikke super news.

Crystal Palace sled sig til 1-1 på Anfield, og havde Zaha været et nøk skarpere, så var det måske blevet til en sejr.

Vieira forsøger at ændre taktisk på holdet efter tabet af Conor Callagher og spille mere som 4231. Det vil se værterne med en offensiv med hele fire af deres hurtige folk, og det bliver for meget for gæsterne.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Bournemouth – Arsenal 2 (0-3)

Bournemouth har en del skader op til denne kamp, men selv om de stillede i stærkeste, så ville der være kvalitetsforskel.

Arsenal har vundet sæsonens to første kampe og har vundet både halv og fuldtid. Det var mod Crystal Palace og Leicester. Bournemouth kom i menneskehænder mod City og selv om de er på hjemmebane her, så møder de et Arsenal, der på samme måde vil lade bolden gøre det kvælende arbejde.

Sorgenfri spår: 2/2 HT/FT til odds 2,18 – SPIL HER >>*


Leeds – Chelsea X (2-2)

Thomas Tuchel sidder i skammekrogen her til mødet med Leeds. Chelsea var taktisk ovenpå, men måtte lade sig nøjes med 2-2 mod Tottenham. De tager naturligvis til Elland Road som store favoritter, men Leeds ‘ powerbold er ikke uden kant.

Bamford er igen ude, men afløseren Rodrigo scorede to mod Southampton, så han er klar. Det bliver en kamp, hvor begge hold vil lure på at neutralisere hinanden i det centrale rum, og så skal slaget slås på kanterne. Der kan gå 100 hestes tjubang-bold i den her, og Leeds har fine muligheder for at drille Tuchel-løse Chelsea. I hvert fald gode nok kort til at rynke på næsen af de lave odds på Chelsea som favorit.

Sorgenfri spår: 1X til odds 2,63 – SPIL HER >>*

Newcastle – Manchester City 2 (1-3)

Så er der oliesheiks derby! Manchester City er taktisk skabt til at dominere og tage ejerskab over kampene. Newcastle har samlet et hold, der kan tæve de små, som regel vinde over midterhold og gøre livet surt for de store.

Med den politiske undertone i denne kamp så vil jeg klart se på et hjørnespil, når startopstillingen er kendt. Newcastle vil sælge sig dyrt, men City har altså scoret fire mål de to seneste gange, de har gæstet St. James Park.

Newcastle har evnerne til at forsvare sig. Men til at holde City stangen over en hel kamp? Det tvivler jeg på.

Sorgenfri spår: X/2 HT/FT til odds 4,35 – SPIL HER >>*

West Ham – Brighton 1 (2-0)

Hammers er begyndt sæsonen skidt. Brighton noget bedre med fire point og den fine sejr på Old Trafford. West Ham har tabt begge kampe så langt, men har også været i gang med at købe ind og bygge på. Et møde med Brighton er præcis, hvad de har brug for. Hammers fysiske styrke, stærke evne til at lukke ned for afleveringsbaner og pres vil gøre livet svært for Brighton. De levede højt på de lange violiner fra Lewis Dunk mod Manchester United, men dem kan de ikke bruge til noget her. West Ham kickstarter sæsonen her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,33 – SPIL HER >>*

Manchester United – Liverpool 2 (0-3)

Endnu en uge og endnu en stak forliste transferrygter for Manchester United. Efter 4-0 nederlaget til Brentford har de ikke rykket sig på transferdelen, men bliver nu sat i forbindelse med de fleste spillere – fra Jamie Vardy til Casemiro.

Liverpool har lagt fra land med 2 x uafgjort. Det er Klopp ikke tiltfreds med, og var næppe lykkelig for at se Nunez give Joachim Andersen et ’Glasgow kiss’ og hive direkte rød i kampen mod Crystal Palace. Men motorproblemer eller ej. Så er Liverpool skruet så meget bedre sammen, at det igen kan blive en grim aften på Old Trafford. I de to seneste møder har Liverpool scoret 4,5 mål på Old Trafford alene i ren afstraffelse af Manchester Uniteds beskedne evne til at spille ud fra forsvaret.

Det er tilmed svært at se værterne score, er det ikke?

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,48 – SPIL HER >>

Må Bruno Fernandes og co. forlade banen uden sejr igen? Foto: Bildbyrån, Paul Terry - Sportimage
Må Bruno Fernandes og co. forlade banen uden sejr igen? Foto: Bildbyrån, Paul Terry – Sportimage

OBS: Tror du, at United-spillerne også denne gang løber mindst 13,8 km. kortere end deres modstander? Så har ComeOn! lavet en special, hvor du får odds 8,00. 😉

Sceenshot d. 19. august 2022 kl. 19:00. Spillet findes under “Stærke Specials” – “International” – “Stærke Specials”.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar