18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 28. runde i Premier League 17. – 19. 2023

Der venter os en runde hvor især bundholdene skal i ilden og jagte point. Derudover er der lagt op til sejre til Chelsea og Arsenal og måske Tottenham.

Foto: Scanpix

Nottingham Forest – Newcastle X (0-0)

Fredag 17. marts kl. 21:00 2023

Nottingham Forest var som forventet ikke meget værd ude mod Tottenham. Ude har de blot taget seks point; det er hjemme oprykkerne skal hente de afgørende point. På City Ground har de boret 20 point ud af ellers svære kampe og har ok kort på hånden til at sikre sig overlevelse.

Så selvom Newcastle vandt deres senest kamp mod Wolves og igen lever i kampen om fjerdepladsen, så bliver dette en svær opgave for dem. Nottingham Forest lever offensivt af modstandernes bagrum. Hovedparten af deres mål på hjemmebane kommer i ’open play’ og de forsøger i snit knap 60 lange afleveringer pr. kamp typisk bag modstandernes forsvarskæde.

Det ved Newcastle, som har en tilsvarende tilgang til kampene, som gæster. Når man samtidig medregner, at Nottingham hjemme har held til at lade 42 procent af den effektive spilletid foregår på den ufarlige midtbane, så tegner der sig et billede af en kamp, der næppe bliver rig på mål, men bliver 90 minutters positionskamp for at finde lidt rum at arbejde i.

Newcastle har spillet 25 kampe mod Tottenhams 27 – Spurs er det hold på fjerdepladsen, som Newcastle jagter. Så selv om Howe utvivlsomt vil gå efter tre point med en kontrolleret offensiv, så vil X ikke være en katastrofe.

Sorgenfri spår: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Wolves – Leeds 1 (1-0)

Lørdag 18. Marts kl. 16:00 2023

Wolves har stille og roligt distanceret bundzonen, men i en så tæt nedrykningskamp er stregen blot få point. Det er derfor helt centralt for ulvene, at de fortsætter med at gøre Molinuex til et fort. De har vundet tre af de seneste fire hjemmekampe og får her besøg af Leeds, der blot har vundet en af de seneste 13 kampe. De har tilmed blot vundet en enkelt gang på udebane. Det ligner en sejr til Wolves, men vi kommer ikke udenom, at det er to spanske trænere, der kender hinanden godt og minder om hinanden stilmæssigt, der mødes her. De vil vide at neutralisere hinanden styrker, så der venter os et taktisk skakspil her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Liverpool – Fulham UDSAT

Lørdag 18. Marts kl. 16:00 2023

Udsat pga. FA Cup.

Aston Villa – Bournemouth 2 (1-2)

Lørdag 18. Marts kl. 16:00 2023

Aston Villa er ubesejret i tre kampe nu, men det ligner mere og mere en sæson til en placering i den bløde midte. Herfra kan vi så forvente, at Lange og co. går på indkøb for at gøre holdet mere som Emery vil have det til sommer. Den tid den kan glæde. Lige nu lever håbet på Sydkysten hos Bournemouth efter 1-0 sejren over Liverpool. En kamp hvor Billing igen viste hvor central han er for oprykkerne og han bliver helt sikkert solgt for et pænt beløb til sommer til en større adresse.

The Cherries har været hårdt ramt af skader, men det lysner på den front, hvor Gary O’Neil er tæt på at have alle mand til rådighed igen.

Aston Ville vil forsøge sig med et vist pres på gæsterne, men Bournemouth har vist sig ret snu til at spille sig ud af førstepresset og ikke overraskende er langt over 75 procent af deres afleveringer på udebane udover kanterne og lange afleveringer står for ca. 25 procent, hvilket fortæller os de ikke tager mange chancer, men går efter at få violiner langs græsset og frigjort kantspillere til kontra. Det bliver en kamp, hvor Aston Villa skal bryde ned og Bournemouth skal udvise modstandskraft, tålmodighed og gå efter kontrachancerne. Aston Villa er i min optik ikke bedre end at Bournemouth fint kan tage den femte sejr i træk mod The Villans.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 5,00 – SPIL HER >>*

Southampton – Tottenham X (2-2)

Lørdag 18. Marts kl. 16:00 2023

Southampton kæmper desperat i bunden af ligaen og har akkurat kontakt med de øvrige bundhold, men håber svinder. Præstationer som den mod Brentford onsdag aften er vejen til nedrykning, og det må have været en bizar oplevelse for Rasmus Ankersen at overvære. At se hvor Brentford er versus hans nuværende klubs morads.

Men lørdagens gæster Tottenham har ikke imponeret de seneste uger, og skal Saints bevare håbet, så er de nødt til at investere kraftigt i at tage point i hjemmekampe som denne. Og det er især kampe som denne, hvor Southamptons få profiler som Ward-Prowse skal træde i karakter.

Hvis Tottenham har en af de kampe, hvor de virker helt slået fra, så har Southampton muligheder. Hvis Spurs spænder hjelmen, så tager de tre point med hjem og forværrer værternes krise.

Sorgenfri spår: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder* | StopSpillet | ROFUS.nu | Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Brentford – Leicester 1 (2-1)

Lørdag 18. Marts kl. 16:00 2023

Leicesters bedste chance for at overleve består i et slutprogram, der er til at have med at gøre. De skal bare samle point sammen og trække væk fra bundzonen stille og roligt.

Derfor må vi også forvente en mere kontrabaseret og afventende tilgange fra The Foxes her. Brendan Rodgers kender om nogen risikoen ved at gå all in på sejren fra sin tid i Liverpool.

Men for dælen Leicester er i dyb krise. De sidste fem kampe i alle turneringer har set dem tabe alle sammen og blot score to mål. Det synes især vanskeligt at spotte de ledere, som Rodgers skal stole på. Tielemans er ude med skade, VK afklarede problemet på venstre back, men han er også skadet og Faes ude med karantæne. Det betyder Evans får sin første kamp fra start i fem måneder. Længere fremme har alderen indhentet Vardy, som ikke længere er førstevalg. Dvs. alt afhænger af Maddison. Det er et spinkelt grundlag til et møde mod formstærke Brentford, der har sat kursen mod Europa.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 2,5 mål til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Chelsea – Everton 1 (3-1)

Lørdag 18. Marts kl. 18:30 2023

Hold øje med Chelseas startopstilling idet Potter kan være uden helt op til ti spillere her. Men selvom Chelseas skadesproblemer fortsætter, så er resultaterne i bedring.

Der kan ikke være tvivl om, at skal Chelsea spille europæisk næste sæson så skal det gå via CL, men de kan i teorien stadig nå at gøre et sidste desperat push mod femtepladsen.

Det kræver naturligvis en sejr over udesvage Everton, der ikke har vundet i de sidste 29 besøg på Stamford Bridge.

Everton er over stregen pt., og det er ikke overraskende hjemmeformen, der booster de blå, men en tur til Chelsea tilmed uden en dedikeret angriber på holdkortet. Det bliver en lang aften, men Sean Dyche vil naturligvis have blik for rummet bag Chelseas wingbacks som mulige platforme til at skabe chancer.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 2,5 mål til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Arsenal – Crystal Palace 1 (4-0)

Søndag 19. Marts kl. 15:00 2023

Efter 11 kampe uden sejr fik Vieira sparket i Crystal Palace. Måske fair nok vurderet udfra krisesituationen, men så alligevel ikke med tanke klubbens indkøb.

Endnu en gang er problemet omkring afhængigheden af Zaha tydelig, og han har misset en god bid af ‘23. Det har stækket The Eagles, der heller ikke fandt en afløser for Conor Gallagher, der var dem en stærk lånespiller sidste sæson og linkede midtbane og angreb.

Arsenal har vundet fem i træk og har taget hele 32 point på Emirates. De svigter ikke her.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 2,5 mål til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Brighton – Manchester United UDSAT

Søndag 19. Marts kl. 15:00 2023

Udsat pga. FA Cup.

Manchester City – West Ham UDSAT

Søndag 19. Marts kl. 17:30 2023

Udsat pga. FA Cup.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af bet365.

Tips fra Premier League

1 kommentar

Skriv et svar