18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 28. runde i Premier League d. 5. – 7. marts 2022

Nerverne er på højkant med tætte kampe i top og bund i en tid, hvor de færreste tør eller har råd til at blinke et sekund. Vigtigheden kan præge kampenes væsen. Med andre ord venter der en runde med X-jagt.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Leicester – Leeds 1 (2-0)

Så var der ikke mere snor at give af til Bielsa. Leeds har fyret argentineren og ansat Jelle Marsch til at redde sæsonen fra nedrykning. Marsch er ud af Rangnicks pres-skole, og det bør der være materiale til hos de liljehvide, men al den stund de stadig mangler vigtige folk som Bamford, Cooper og Philips, så er det svært at se ham skaffe et resultat her. Leeds har tabt de sidste fire kampe og i de tre af dem lukket mindst fire mål ind. Leicester vandt forleden over Burnley efter en omgang vintage kontrabold og ligner fornuftig værdi mod et Leeds-hold i dyb, dyb krise.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,84 – SPIL HER >>*

Newcastle – Brighton X (1-1)

Newcastle kommer ind til kampen på en kæmpe optur efter sejren forleden over Brentford, der blev ramt af et tidligt rødt kort. De har nu fire point ned til stregen, men er her uden Saint-Maximin, hvilket alt andet lige bør gøre Brightons mission lidt lettere Havmågerne har tabt tre kampe i træk og har end ikke scoret. Måltørke er et velkendt problem for Graham Potter og co., men på positivsiden har vi set meget flot fodbold fra Brightons side denne sæson og med hurtige folk på kanterne kan de presse værterne til et X. Brighton har spillet 12 af 26 kampe til X denne sæson.

Sorgenfri spår: X til odds 3,38 – SPIL HER >>*

Wolves – Crystal Palace 1 (2-0)

Det er ved at være sidste udkald for Wolves, hvis de skal være med omkring fjerdepladsen. De har tabt to i streg nu, men har en kamp i hånden i forhold til Manchester United pt. på fjerdepladsen. Der er dog syv point op til de røde djævle, så det er nu. Crystal Palace kommer ikke i fare for nedrykning og efter avancement i FA Cuppen (en kamp i benene) i midtugen bliver jeg ikke overrasket, hvis The Eagles har fokus de kommende uger på at nå pokalfinalen, hvilket absolut er muligt. Her kommer de dog til kort mod Wolves.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Southampton 1 (2-1)

Saints er godt kørende med blot et nederlag i de seneste ti kampe og en placering som nummer ni i en sæson, hvor de var tippet en bundplacering. 4222-formationen gør dem godt, men her kan den få sine begrænsninger. Vi ved, at Aston Villa kommer med stort tryk over kanterne, og det kan få gæsternes taktik til at give slagside.

Aston Villa fandt melodien med 2-0 ude over Brighton og skal have fine chancer for at tage stikket mod et Southampton-hold, der må være lidt møre i det efter pokalsejren onsdag og West Ham, hvor der blev knoklet for sagen.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Norwich – Brentford 2 (1-2)

Så er der gyser ved højlys dag! Norwich ligger sidt, men har kun fem point op. Brighton er over stregen, men har kun tre point ned. Med andre ord så skal Norwich kaste alt frem for at vinde denne her, bringe sig tættere på redning og hive Brentford ned i sølet. Formkurven er ikke prangende hos nogen af de to hold. Norwich har tabt tre ligakampe i træk og tabte ligeledes FA Cup-kampen mod Liverpool. Brentford har tabt deres seneste fem udekampe og lukket minimum to mål ind per kamp. Begge hold er ramt af skader, men det er netop her, at Brentford skal håbe på, at Eriksen kan gøre forskellen. Det ligner mere og mere, at det er danskeren, der skal redde Brentfords bacon – de har kun scoret et mål i de seneste fire kampe. Norwich vil presse, Brentford er måske nok det bedre fodboldhold, og kan de spille sig ud af presset, så er der tre point af de store.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,63 – SPIL HER >>*

Burnley – Chelsea X (1-1)

Thomas Tuchel vedgik efter en kneben FA Cup sejr over Luton, at klubbens situation fylder meget. Chelsea er sat til salg og fremtiden uvis. Især i første halvleg mod Luton var Chelsea noget ved siden af sig selv, men fik samlet stumperne sammen og vandt. Nu gælder det Burnley, der tabte forleden mod Leicester, men ellers gør det bedre end længe set. Weghorst har været dem en god forstærkning og der venter Chelsea en ny tæt affære her. Måske for tæt.

Sorgenfri spår: X til odds 4,45 – SPIL HER >>*

Liverpool – West Ham 1 (3-1)

Liverpool slås for at indhente Manchester City. West Ham for at hænge på Manchester United. Hammers har taget otte point i de seneste fire kampe efter et lille formdyk, så plus på den konto. Men et møde med Liverpool er altid en vanskelig sag for Moyes og co. West Ham har tabt de seneste fem kampe og lukket mindst to mål ind per kamp. De har dog formået at bringe sig på tavlen i de seneste fire møder med Liverpool.

I ligaen har Liverpool vundet seks kampe i træk, og jeg ser ikke West Ham har midlerne til at spille sig ud af presset.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,88 – SPIL HER >>*

Watford – Arsenal X (2-2)

Vi kan skrive drejebogen til denne kamp på forhånd. Watford står tæt og dybt og overlader pladsen til Arsenal på kanterne. Af og til vil Watford så slå kontra centralt.

Watford knoklede en 0-0 hjem i fin stil på Old Trafford forleden, men hjemme har de problemer. De har således tabt syv kampe i træk. Arsenal har vundet tre udekampe i rap og ligger godt til i kampen om fjerdepladsen. De måtte dog hen til minut 96 mod Wolves (et mål der ødelagde mit X bud dammit) for at lande 2-1 sejren. Roy Hodgson vil ikke have noget imod at overlade dansegulvet til Arsenal og så stikke på omstillingerne, hvorfor der kan være os en underholdende kamp i vente her.

Sorgenfri spår: X til odds 4,20 – SPIL HER >>*

Manchester City – Manchester United X (2-2)

Manchester United har vundet de sidste tre besøg på Etihad og spørgsmålet er om ikke de driller igen. Det har ikke været super-kønt under Rangnick, men de har ikke tabt i de seneste otte kampe, og når de kan få lov at stå dybt og slå kontra, så er de altså giftige. Det er et mønster vi har set før f.eks. i CL for City. De er meget på bolden, åbner lidt bagtil, og så går det galt. Begge hold har flere på listen over tvivlsomme så hold øje med sidste nyt. I en periode hvor spillet ikke helt sprudler hos City, så skal der være ok værdi i, at United taget noget med hjem.

Sorgenfri spår: X2 til odds 3,28 – SPIL HER >>*

Tottenham – Everton 1 (3-0)

Spurs får ikke rigtigt luft under vingerne med Conte. Man kan tydeligt se, hvad han vil med sit spil, men det er som om spillerne ikke helt enten køber ind på det eller har evnerne. Senest et skuffende FA Cup nederlag til M’boro – FA Cuppen lignede ellers chancen for sølvtøj.

Tottenham har i skrivende stund to kampe i hånden i forhold til Manchester United med fem point op, så der er ikke råd til flere bananskræller. Everton har tabt syv af de seneste otte udekampe, og det ligner ikke, at Lampard har fundet en løsning på det problem. Everton er således virkelig fedtet ind i nedrykningskampen. Det ændrer sig næppe her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,63 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


SpilXpertens podcast/vodcast udlodder i denne uge en Manchester City trøje, der er signeret af spillertruppen! Se mere om hvordan du får fingrene i den i SpilXpoden

Skriv et svar