18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 27. runde i Premier League 2. – 4. marts 2024

I en runde hvor braget i Manchester løber med overskrifterne ser vi på spilforslag, der går favoritternes vej og svinger mellem odds 2,00 og 3,80.

(IMAGO / Pro Sports Images

Brentford – Chelsea X (1-1)

Lørdag 2. marts kl. 16:00

Chelsea skal rejse sig efter Carabao Cup skuffelsen, men har det som regel svært mod Brentford. Brentford er nemlig 3-1-0 i de seneste fire møder med Chelsea. De sidste tre udgaver af dette London-opgør har de blå end ikke scoret mod Thomas Franks snu kontrastil.

Brentford er dog ikke videre stærkt kørende for tiden – ikke mindst pga. et utæt forsvar – med fire nederlag i de seneste fem kampe og skal bare holde stregen på afstand.

Det ligner en deler, som begge hold kan leve med.

Sorgenfri spår: X til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Fulham – Brighton 1 (2-0)

Lørdag 2. marts kl. 16:00

Fulham skal have fuld plade her, hvis de skal indhente Brighton længere fremme i tabellen eller i hvert fald tro på at det kan lade sig gøre før sæsonen slutter. Gæsterne syv point foran, så kampen her er ret meget vind eller forsvind for Fulhams europæiske chancer. Londonerne vandt senest en flot sejr på Old Trafford, og vi må forvente en kamp med masser af aktion og ikke mindst et Fulham-hold, der viser tænder fra start – de har tilmed ikke tabt til Brighton i de seneste seks møder, og det klæder Fulham, at de igen har Bassey til rådighed.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,80 – SPIL HER >>*

Everton – West Ham X (1-1)

Lørdag 2. marts kl. 16:00

Everton forsøger ihærdigt at distancere sig fra bundzonen, men kan ikke rigtigt konvertere tætte kampe til sejre. De har spillet fem af de seneste seks kampe X. Da de tilmed kan rammes af yderligere en pointstraf, så er det bare med at skrabe point sammen.

West Ham havde helt mistet pustet og ikke scoret i tre kampe i rap, før de mødte Brentford, der vanen tro var helt utæt. Her skal de bygge på.

Det er to hold, der spiller meget identisk med tætte kampe til følge. Fire af de seneste seks kampe er endt 1-0 og fem af de seks kampe er gået under 2,5 mål. Vi ved dog også, at West Ham pludselig kan vågne op, hvorfor jeg arbejder mig rundt om udfaldet.

Sorgenfri spår: Under 3,5 mål og over 3,5 kort til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Liverpool 2 (1-3)

Lørdag 2. marts kl. 16:00

Nottingham Forest er godt nok skidt kørende og ligner mere og mere det hold, som fx Luton skal sigte efter at trække under stregen. De har blot taget fire af de seneste 18 mulige point. Sejren forleden over 10mands West Ham kan være det, der holder Nuno Santos i jobbet for nu. Jeg er nemlig ikke sikker på, at vi har set den sidste trænerfyring på City Ground denne sæson.

Liverpool har scoret mindst tre mål i seks af deres seneste syv kampe, og det kan snildt gentage sig her.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 3,5 mål til odds 2,88- SPIL HER >>*

Tottenham – Crystal Palace 1 (2-0)

Lørdag 2. marts kl. 16:00

Glasner har ændret lidt på Crystal Palaces stil og slået over i en 3mandsvariant i forsvaret. Det rakte mod Burnley, der dog var en mand mindre. Rækker det mod Tottenham? Tvivler. Spurs er spiller for spiller bare det bedre hold og har vundet de seneste fire møder mod The Eagles. Sejr nummer fem kommer her.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Newcastle – Wolves X (1-1)

Lørdag 2. marts kl. 16:00

Wolves kommer til St. James Park med masser af selvtillid. De har vundet to kampe i træk og brudt ind i top-10. De har blandt andre overhalet Newcastle med et enkelt point.

Newcastle måtte ud i en lang og udmattede FA Cup-kamp mod Blackburn, men har trods alt haft tre dage til at komme sig.

Newcastle skal frem og jagte noget her, og de muligheder som det giver gæsterne for omstillinger tror jeg Wolves tager til sig og et eller tre point med hjem.

Sorgenfri spår: X til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Luton – Aston Villa 2 (1-3)

Luton – Aston Villa 2 (1-3)

Luton fik kæmpe tæv tirsdag aften af Manchester City, og de kan også få susen for ørene her. DE har altså lukket 19 mål ind i de seneste fem kampe, og skal op mod et Aston Villa-hold, der har fundet sig selv igen med to ligasejre i rap.

Det giver Emery og co. troen på, at fjerdepladsen er realistisk at holde hjem, men den snu spanier ved også, at der skal investeres i kampe som mod Luton og gå all in på at tage tre point.

Sorgenfri spår: 2-tallet og begge hold scorer til odds 2,85 – SPIL HER >>*

Burnley – Bournemouth X (1-1)

Søndag 3. marts kl. 15:00

Burnley skal til at stykke et godt run sammen, hvis de skal tro på overlevelse. Bare lidt. De har 11 point op til stregen, så de er nødt til at kyle alt frem her. Burnleys forsvar er ikke imponerende og har lukket knap tre mål ind i snit de seneste fem kampe. De har dog en ikke ueffen offensiv, og kan The Clarets komme rundt om Bournemouths backs, så kan der opstå chancer. Samme taktik vil gæsterne søge til, hvilket de gav prøver på mod City forleden.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 10,5 hjørnespark til odds 2,88 – SPIL HER >>*

Manchester City – Manchester United 1 (1-0)

Søndag 3. marts kl. 17:30

Manchester United vil formentlig grave sig max ned, men der er så stor kvalitetsforskel på de to hold, at vi må forvente en sejr til City. Sidst de to rivaler mødtes vandt Manchester City 3-0 på Old Trafford. Vi kan godt lande samme sted her.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer ikke til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Arsenal 2 (1-3)

Mandag 4. marts kl. 21:00

Arsenal er kæmpe favoritter mod Sheffield United, hvilket er helt naturligt. Gunners har vundet seks kampe i træk – The Blades har tabt fire af de seneste fem kampe og ligger sidst, mens gæsterne slås for guldet.

De scorer dog i snit for tiden i hver anden kamp, og da Arsenal har indkasseret mål i fire af de seks seneste kampe i alle turneringer og med et tæt program i tankerne kan de måske give spilletid til rotationsspillere (hold øje med sidste nyt), så skal begge hold scorer prøves.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premier League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar