18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 27. runde i Premier League d. 25. – 27. februar 2022

Weekenden byder på en runde med otte fede kampe idet Liverpool og Chelsea mødes i finalen i Carabao Cuppen, og spørgsmålet er om Manchester City snubler igen denne weekend?

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Southampton – Norwich 1 (2-0)

Southampton ser for alvor ud til at bryde ind i top-10. Sejren over Everton forleden betyder de er ubesejrede i ligaen i de sidste ni kampe. De har tilmed blot tabt en enkelt hjemmekamp og bør ikke komme i problemer mod et Norwich-mandskab, der har det svært med at komme under pres på fremmed græs. De har blot scoret syv mål i 12 kampe away og er 2-2-8 ude.

Southampton har slået over i en 4222-formation dikteret af generalen Ward-Prowse – gæsterne må undvære den irske landsholdsspiller Adam Idah, der er ude med en knæskade for resten af sæsonen. Hjørnefolket skal holde øje med kampen her. Der kan komme en del flag.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 1,94 – SPIL HER >>*

Leeds – Tottenham 2 (0-2)

Leeds luskede hjem fra Anfield efter svidende 0-6. Skader til nøglespillere smerter de liljehvide, der virkelig bliver ramt på en smal trup i dobbelt forstand nu. Både på antallet af spillere, men også målt på kvalitet og forude venter uger med et vanskeligt program. Med bare tre point ned til Burnley, så er Leeds for alvor sovset ind i nedrykningsfejden, og det er vel spørgsmålet om ikke Bielsea kan blive næste træner, der fyres. Tottenham tog skuffede fra Turf Moor, men trods den flotte sejr over City forleden, så har de seneste kampe altså ikke talt godt for Tottenhams kandidatur til fjerdepladsen. Conte har tilmed tilbudt at gå af, hvis Levy og de andre jakkesæt mener han er problemet, men det er et tilbud, som de fint kan sige nej til. Det handler også her om kvalitet af spillertrup. Tottenhams trup er dog stærk nok til, at de bør tage til Elland Road og tage sejren mod et meget vitaminfattigt Leeds-hold for tiden, der muligvis har endnu flere skadede spillere ifølge lokalpressen.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Brentford – Newcastle 1 (2-1)

Set med danske briller er spørgsmålet naturligvis om det er her Eriksen vender tilbage. Han vil trods rusten form være et boost af Brentfords chancer for at blive hængende i Premier League – der trækker nemlig godt med mørke skyer sammen over det vestlige Londons oprykker-hold som er uden sejrssang i de seneste otte kampe i alle turneringer.

Faktisk kan Newcastle med en sejr her overhale Brentford i tabellen efter en stime med 10 point ud af de seneste 12 mulige.

Hold øje med startopstillingen, men det ligner også, at Brentford får Ivan Toney tilbage til at lede frontlinjen, og ham har Bierne savnet.

Det ligner en kamp, hvor Brentford vil være mest på bolden, og Newcastle vil styrte af sted over kanterne med hurtige folk som Fraser, hvorfor vi også kan få en del hjørnespark her. Gæsterne er formstærke, værterne formsvage, men Eriksen kan vise sig som gamechangeren for Frank og co. der kan få Newcastle til at jagte skygger. Newcastle har det sjældent godt med at være dem, der jagter, men trives bedre med end to end action.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Manchester United – Watford 1 (3-0)

Sidst de to hold mødtes vandt Watford 4-1. Meget er sket siden da, og vi får næppe en gentagelse her, men mere sandsynligt en omgang hævnens time.

Indtil videre har Roy Hodgsons ideer ikke sat sig fast hos The Hornets, der tabte en topvigtig kamp mod Crystal Palace forleden med hele 4-1. Alle de trænere der har været inde omkring Watford denne sæson har især manglet et stærkt centerforsvar. Der er ganske enkelt for mange blundere i defensiven. Alle de andre gange Hodgson i sin lange karriere har trådt til som brandmand har han haft mindst et par stærke solide stoppere at læne sig opad.

Manchester United sled sig til 1-1 ude mod A. Madrid i midtugens CL og selv om Rangnicks muligheder for at rotere i frontkæden er begrænsede, så bør det være tre af de ’sikre’ her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 1,84 – SPIL HER >>*

Brighton – Aston Villa 2 (0-2)

Brightons defensive kvaler blev nådesløst udstillet af Burnley, der skød Havmågerne ned med tre træffere. Hvis ikke Graham Potter får flækket en bedre centerblok sammen, så bør der være fin værdi i et spil baseret på Aston Villas trods alt har styrke nok til at gennembryde Brightons bagerste linje. Brighton styrkes med Lewis Dunk, der er tilbage efter karantæne, men makkeren Webster er ifølge Sussex Express tvivlsom.

Det tjener Potter til ære, at han har ramt et stærkt miks af britiske dyder hos sine centerforsvarere, der faktisk under ham har udviklet sig til at være rimelige på bolden. Men han kommer ikke udenom at forstærke netop det område til sommer efter vintersalget af lange Dan Burn, der også mangler som leder på banen samt gav mulighed for undervejs i kampene at slå over i et 3-mands forsvar.

Det har været noget magert for Aston Villa på det seneste, men de kommende kampe byder på modstandere, der giver Steven Gerrard håb om at fange en opvind og rykke frem i feltet.

Brighton har kun vundet tre hjemmekampe i denne sæson, og det ligner endnu en omgang, hvor de brydes og straffes af gæster med fart.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Burnley X (0-0)

Som nævnt i midtugens minianalyse lå der gode resultater for de to hold her og ventede mod modstandere som Watford og Tottenham. Dvs. begge møder ind med selvtillid og sejrssangen i frisk erindring.

Burnley kan se stregen nu efter to sejre i rap og med kampe i hånden, så kan det være nu, der venter The Clarets en af deres berømte stimer, hvor de arbejder sig i sikkerhed. Ikke mindst Ben Mees forsvarsarbejde er en freaking fornøjelse at se. Efter ti år i Burnley-trøjen er det stadig med brystet skudt frem og do or die attitude for stopperen. Crystal Palace fik afmonteret en spirende nedrykningsfare med en knusende sikker sejr over Watford med 4-1 og har nu ni point ned til stregen. Det luner. Crystal Palace vil have stort fokus på at neutralisere det fysiske tryk, som Burnley kommer med og omvendt til gæsterne sikre sig defensivt mod sprudlende Zaha og co. i værternes offensive kæde.

Sorgenfri spår: X ‘et til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Everton – Manchester City X (1-1)

City snublede forleden mod Tottenham og har åbnet døren for Liverpool i guldstriden. Og spørgsmålet er om ikke, der kan være en ny bananskræl i vente her.

Everton er høj og flot hver anden gang med Frank Lampard som boss – de har vundet to hjemme og tabt to ude. Det er ikke så overraskende egentlig. Lampards direkte stil med Calvert-Lewin som fokuspunkt passer udmærket til et klassisk britisk hjemmebanepres, hvorimod Super Frankie er knap så super, når han skal være taktisk snedig på udebane.

Manchester City kender vi som mesteren af boldmassage, men det lyseblå panser slår revner i øjeblikket, hvor de er 2-1-1 i de seneste fire kampe. Det er jo ikke en katastrofe, men nok til at invitere Liverpool tilbage i forfølgerrollen, og det vil ikke undre mig, hvis Everton alene på fysiske og preskvaliteter kan spille til X her.

Sorgenfri spår: X’et til odds 6,30 – SPIL HER >>*

West Ham – Wolves X (0-0)

Her venter et møde mellem to af the dark horses til at tage fjerdepladsen. Wolves kommer formstærkt til Stratford med fire sejre i de seneste seks kampe og kun City har en stærkere defensiv end Lages mandskab.

West Ham er 1-2-1 i de seneste fire kampe og viste senest mod Newcastle problemer med at få taget ejerskabet over kampen og få skabt de store chancer. Det har de træner på i ugen op til denne kamp har Soucek forklaret idet de kun forventer få chancer mod defensivt stærke Wolves. Spil på få afslutninger indenfor rammer ligger lige for her i øvrigt.

Wolves har kampe i hånden i forhold til blandt andre West Ham, så for dette ikke skal være en ’six pointer’ så er det vigtigste for ulvene ikke at tabe denne her. En sejr vil være godt naturligvis, men uafgjort kan også bruges i en affære, der ikke stinker af målfest.

Sorgenfri spår: Under 1,5 mål til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Husk også at lytte til SpilXpoden denne weekend, hvor vi tager Chelsea – Liverpool under luppen

Skriv et svar