18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 24. runde i Premier League d. 8. – 10. februar 2022

Transfervinduet er lukket, scenen sat og forude venter et hektisk forår, hvor Premier League skal falde på plads. Ikke mindst bundstriden ser bidsk og barsk ud, men de store hold er også i risikozonen for at snuble.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Newcastle – Everton 1 (2-1)

Jeg er ærlig talt en smule overrasket over, at Everton valgte Frank Lampard som ny boss. Det er et modigt kald i en presset tid, og nu skal ’Super Frankie’ vise, at han har mere end navnet at byde ind med. En lovende start med 4-1 over Brentford i FA Cuppen afløses af en gyser på St. James Park. Taber Everton er de suget ind i bundstriden, vinder de så er der lidt pusterum. Velkommen tilbage Frank!

Newcastle er i samme båd. Nu har de handlet ind og lært, at de intet får foræret og har betalt for erfarne kræfter i dyre domme. Nu skal Howe vise, at spillere som Burn, Wood og Trippier kan udgøre den grundstamme som ikke bare kan holde Newcastle oppe, men også tage deres pladser i omklædningsrummet, hvor ellers loyale folk som Isaac Hayden og Clark er sendt ud af truppen. Et varsel til de øvrige Newcastle-spillere om fremtiden.

Indkøbet Guimares ser lovende ud, men den bedste tilgang er måske lejesvend og venstre back Matt Targett, der kan lukke af bag Saint-Maximin. Det er i min optik stadig fra franskmandens magiske fødder, at Newcastles redning skal komme.

Everton har tabt fem af de seneste seks udekampe, og Lampards ord om mere offensiv fodbold – og stadig uden Calvert-Lewin (men hold øje med nyt) og nye folk som Van der Beek og Delle Alli, der egentlig ikke helt passer til Lamps stil, så kan det blive en kamp, hvor værterne får præcis de rum, som de har brug for at folde sig ud. De vil ikke mindst komme med et tungt tryk over kanterne, hvorfor ’corner’ bettere bør dykke ned i denne kamp og overveje muligheder.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,65 – SPIL HER >>*

West Ham – Watford 2 (0-1)

Værterne klarede sig akkurat fri af en FA-Cup fiasko, men måtte i forlænget spilletid og frem til kampens sidste spark mod miniputterne Kidderminster for at gå videre. West Ham har tilmed en blanding af skader samt spillere som lige er kommet tilbage fra landsholdstjeneste. Samlet set et billede af en trup, der møder noget slidt ind til mødet med Watford. Med Roy Hodgson ved roret fik Watford sæsonens første clean sheet i veteranens debut ude mod Burnley i en kamp, der måske ikke vil gå over i historien som en lækker oplevelse, men gav os klar besked om, hvad der er i vente med Roy. Kompakt defensiv – angreb over kanterne.

West Ham er naturligvis solide favoritter, men taget i betragtning, at en vis slitage må have meldt sig og de er 5-2-4 hjemme, så er der i min optik værdi i, at Watford hiver noget med hjem og ret godt betalt.

Sorgenfri spår: X2 til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Burnley – Manchester United X (1-1)

Målt på resultater så har Rangnick gjort det rimeligt som vikar i Manchester United, men det er som klaveret ikke spiller rene toner. Defensiven ser suspekt ud, og de mange brændte chancer der i bund og grund førte til FA Cup exit mod M’boro forleden, pynter heller ikke. Det er som om, at holdet er hæmmet af at alting skal føre frem til Ronaldo, men samtidig fremstår de også enormt afhængige af veteranen. United skal naturligvis komme med en reaktion her ovenpå pokalskuffelsen og vil utvivlsomt trykke Burnley over kanterne for at skabe rum til Ronaldo.

Burnley har kampe i hånden i forhold til bundrivalerne, og det er på sin vis crazy, at Premier Leagues nummer sjok blot har tabt otte kampe så langt i sæsonen. Det samme har West Ham på femtepladsen og på 11. pladsen har Aston Villa tabt hele 11 gange. Forklaringen ligger i omfanget af x’er. Burnley har delt hele 10 gange, hvilket er en delt X andenplads lige efter Brighton. Burnley håber indkøbet Weghorst er svaret, men mod Watford så han noget ensom ud. Ifølge lokalpresse så vil Sean Dyche give 442’eren med skohornet, så Cornet kommer ud på kanten og Rodriguez skal spille link angriber for dels af sætte Weghorst i scene, men også for de facto at stille med tre angribere. Med McNeill på den anden kant, så vil Burnley kunne drille gæsterne og ’corner’ folket skal også holde øje med denne kamp. United er store favoritter, men som de slingrer lige nu og med Burnleys flair for x’er?

Sorgenfri spår: X til odds 4,35 – SPIL HER >>*

Manchester City – Brentford 1 (4-1)

Jeg leder efter argumenter for at Brentford kan overraske her og tage noget med hjem til det vestlige London, men søg og du finder ingenting. Der skal altså et faldende klaver til i min bog før Frank og co. tager point fra City her.

Værterne har vundet seks hjemmekampe i træk, Brentford har tabt HT/FT i fem af de seneste syv udekampe og blev skudt i sænk forleden af Everton.

Hvis jeg var Frank, så ville mit fokus være at slippe så smertefrit fra denne som muligt og være mere koncentreret på weekendens langt vigtigere møde med Crystal Palace. City har Norwich i weekenden før mødet med Sporting i CL, hvorfor Guardiola nok først vil rotere i weekenden og her sikre tre meget oplagte point i god ro og orden og lade bolden gøre arbejdet. Frank er dog ikke typen, der graver tre kæder af skyttegrave, hvorfor Brentford såmænd godt kan indkassere som de gjorde det mod Fulham forleden.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Norwich – Crystal Palace X (1-1)

For gæsterne tegner der sig et tydeligt billede af sæsonen. Vieiras spillestil passer truppen ganske fint, så fokus må være at holde bunden på afstand, holde sig midt i tabellen og satse på et FA Cup run, hvor The Eagles er Dark Horses. Onkelhumor anvendt.

Så hold fortet mod Norwich og straf hjemmeholdet på kontra. Norwichs 442 er dog egnet til at stække gæsternes kantkompetencer og selv sørge at lave ballade i rummet foran Joachim Andersen og co. De har tilmed vundet fire af 22’s fem kampe og tager vi lige i betragtning at Palace blot har vundet en af sæsonens udekampe, så er det et fornuftigt odds på Norwich ikke taber. Men har de krudt og kugler nok til at tage alle tre point?

Sorgenfri spår: X til odds 3,52 – SPIL HER >>*

Tottenham – Southampton 1 (3-0)

Tottenham gjorde kort proces med Brighton i weekendens pokalkamp, og der kan være mere i vente her. De har vundet de seneste seks møder hjemme i det nordlige London mod Southampton, og det er svært at se Saints vove sig ret langt frem på brættet med tanke for, at Kane, Son og Moura står klar til træde på speederen den anden vej.

Uagtet gæsterne har en stor kapacitet i Ward-Prowse, så kommer vi ikke udenom, at Southampton i snit har lukket mindst to mål i deres seneste seks udekampe. Spurs har for deres part scoret mindst to i deres fem seneste hjemmekampe. Der er ganske enkelt firepower til forskel her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,67 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Leeds 1 (3-1)

Så! Nu har Aston Villa handlet. Nu er det op til Steven Gerrard at forvandle truppen til Rangers 2,0. Direkte spil og fart over kanterne hånd i hånd med lejemålet af Coutinho giver Aston Villa det samlingspunkt rent taktisk, som de har sukket efter siden salget af Grealish. At brasilianeren så har fået Digne bag sig gør ikke just den venstre side mindre appetitlig. Det undrer mig stadig, at Evertons ledelse kort tid før de sparkede Benitez ud nikkede godkendt til et salg af Digne.

Leeds har fået sæsonen ødelagt af skader og det fortsætter. Således meldes Cooper, Philips og Bamford stadig ude, og der er stor tvivl om Raphina. Hjemmesejr her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,82 – SPIL HER >>*

Liverpool – Leicester 1 (4-0)

Det er ikke kun skader, der har slået sæsonen i stykker for Leicester. Rodgers slå fornuftigt hovedet på sømmet efter pokal-fiaskoen ude mod Nottingham Træ og erkendte, at der er spillere, som ikke længere har noget at gøre i den blå bluse. Leicester har de seneste 6-7 år udviklet sig enormt. Fra akkurat at redde sig i ligaen til at blive mestre, spille europæisk og vinde FA Cuppen samt lande en så dygtig træner som Rodgers, og der er ikke længere plads til middelmådighed, hvis The Foxes skal holde fast i de europæiske ambitioner. Der skal en udskiftning til, når denne sæson er kørt i land (og mon ikke Rodgers nu retter ambitionerne mod at vinde Conference League?).

Her og nu hindrer skader, at Rodgers kan skifte ud rent defensivt, så det bliver igen det forsvar, der var et mareridt mod Nottingham. Det ligner en målrig dag på Anfield og med så mismodig en indsats som i FA Cuppen, så er jeg ikke sikker på, at gæsterne vil levere målene.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer ikke til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Wolves – Arsenal 2 (1-2)

Jeg tror en del Arsenal-fans kløede sig i nakken efter vinterens vindue. Arsenal skippede en masse rotations-spillere samt ’Auba’ ud uden at hente nye kræfter ind. Det giver Arsenal en lille trup til resten af sæsonen, og jeg er ikke sikker på andet end det kommer til at koste i det lange løb, når der skal uddeles billetter til Europa. Her og nu kan Arteta dog sende et rimeligt hold på banen idet Xhaka og Partey igen er til rådighed.

Wolves skuffede mod Norwich i FA Cuppen og kommer de ikke op med bedre ideer mod Arsenal, så står de tomhændede tilbage ved slutfløjt.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,29 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar