18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 23. runde Premier League 3.-5. februar 2024

Rundens helt store opgør er naturligvis Arsenal mod Liverpool, men der venter os en runde med mange interessante opgør, så vi er ikke under ‘double your money’ odds 2,00 noget sted i weekenden.

IMAGO / Sportsphoto

Everton – Tottenham 2 (1-2)

Lørdag 3. februar kl. 13:30

Det er igen krisetid hos Everton. 0-0 hos Fulham var et tiltrængt point, men det ændrer ikke på, at de er dumpet under stregen med blot to point fra de seneste fem kampe.

De seneste fem hjemmekampe mod Tottenham er endt uden vinder, men da Spurs har Maddison med igen er det i min bog sandsynligt, at gæsterne bryder den tradition og tager alle tre point mod et Everton-hold, der mangler vigtige folk som Doucoure og Onana til opgøret her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,33 – SPIL HER >>*

Brighton – Crystal Palace X (1-1)

Lørdag 3. februar kl. 16:00

Brighton faldt helt sammen mod Luton, og vi må forvente en kraftig reaktion her. Crystal Palace rystede chokket af sig og slog igen med en sejr over Sheffield United.

Det er et eller andet, der ikke fungerer for Brighton trods de ligger nummer otte. Men de har kun tre sejre i de seneste 16 kampe, og da disse kampe som regel ender uden vinder, så ser jeg den vej igen.

Fire af de seneste fem møder mellem de to hold er endt 1-1, og det afspejler ganske godt den rivalisering, der er mellem de to klubber. Det er altid tætte kampe, dog er jeg ikke mere overbevist om resultatet end jeg helst vil bet builde mig udenom resultatet.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 7,5 hjørnespark til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Burnley – Fulham 1 (2-1)

Lørdag 3. februar kl. 16:00

Burnley har traditionelt godt fat i Fulham og har ikke tabt til londonerne i de seneste fem møder. Sidst de mødtes var lige før jul, hvor Burnley vandt 2-0 på Craven Cottage. En af mange kampe, hvor Fulham ikke får udbytte af ellers gode offensive spilmønstre.

Senest bombarderede de Evertons mål, men uden at score.

Burnleys defensiv er ikke noget at råbe hurra for, men The Clarets ved, at sådan en sag som Fulham, ja der er de nødt til at satse hele pakken på at få point, hvis de skal overleve i det lange løb. Omvendt ved Fulham også, at skal de sikre sig en fin midterplacering eller sågar bryde ind i top-10 så skal der jagtes tre point på Turf Moor.

Jeg bet builder mig uden om resultatet, men forventer en ret begivenhedsrig kamp, og det præger forslaget her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 9,5 hjørnespark til odds 3,15 – SPIL HER >>*

Newcastle – Luton 1 (3-0)

Lørdag 3. februar kl. 16:00

Luton imponerer og nægter at give efter for eksperternes spådomme om sikker nedrykning. 4-0 over Brighton er imponerende! Men er der et hold, der kan matche dem fysisk og på hurtig direkte spillestil, så er det altså Newcastle.

Og de vil trykke hårdt på hjemme på St. James Park. Newcastle vil dels lægge et par nederlag på eget græs bag sig og dels ved de, at skal de jagte Europa, så er det nu, der skal høstes.

I min bog ligner det en eftermiddag med en ret sikker hjemmesejr uden, at gæsterne netter.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer ikke til odds 2,32 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Aston Villa X (1-1)

Lørdag 3. februar kl. 18:30

Det ser sort ud for Sheffield United, der er ni point under stregen. Dog har de fået mere liv over sig efter Chris Wilder tog over, og var tæt på at snyde Crystal Palace i sidste runde.

Aston Villa tabte 1-3 hjemme til Newcastle og ser lidt slidte ud med kun en sejr i de seneste fire kampe. Her kan de forvente et fysisk præget slagsmål på Bramall Lane, hvor The Blades godt kan drille og taget et X.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 3,5 hjørnespark til Sheffield United til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Nottingham Forest X (1-1)

Søndag 4. februar kl. 15:00

Begge mandskaber skal tilbage på sporet. De har tabt deres seneste to kampe, hvilket er værre for Nottingham Forest end Bournemouth. The tricky trees er igen tæt på stregen. Bournemouth er inde i billedet til at slutte i top-10, men det kræver, at takterne fra vinterens ellers så fine stime findes frem igen.

Ser vi bort fra 4-0 nederlag til Liverpool, så har Bournemouth været ganske stærke hjemme det seneste stykke tid med overbevisende sejre over hold som Fulham og Newcastle og en acceptabel deler med Aston Villa.

Nuno Santos har givet Nottingham Forest lidt mere bid, og i skrivende stund er transfervinduet ikke afsluttet, så der kan lure lidt nyt blod der.

Det ligner en velbetalt deler i min bog til odds 4,20, men også her vil jeg gerne rundt om udfaldet.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Manchester United – West Ham 1 (2-0)

Søndag 4. februar kl. 15:00

Manchester United har statistisk et godt tag i Hammers med fem sejre i de seneste seks møder mellem dem på Old Trafford.

West Ham har det bedst med at absorbere modstandens pres og så slå til på omstillingerne, men det er som om den stil ofte har det svært på Old Trafford. Der bliver for langt op til værternes mål, når først bolden er erobret eller den enlige angriber isoleres med en stopper til et barslagsmål, og det kan Uniteds bagerste trods alt godt finde ud af. West Ham har således blot scoret i to af de seneste seks besøg.

Overordnet set har West Ham gjort det godt denne sæson, men det ligner endnu et af de tætte nederlag med Manchester United i den triumferende rolle.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer ikke til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Chelsea – Wolves 2 (1-2)

Søndag 4. februar kl. 15:00

Blot to point skiller de to hold på 10. og 11. pladsen. Chelsea blev sat på plads af Liverpool forleden, og vil naturligvis rasende gerne vise en reaktion her. Men Wolves er ikke det letteste hold at spille mod. De er helt trygge ved både at stå dybt og så samtidig slå til, når chancen byder sig. Det er en ret vellykket fusion mellem taktiske dygtige og meget tekniske stærke spillere, der er i Wolves’ trup.

De har således vundet de to seneste møder med Chelsea og faktisk har de blåblusede blot en enkelt sejr over ulvene i de sidste seks kampe mod dem. Det ligner en kamp, hvor Chelsea ender med en lang næse, men igen vil jeg gerne rundt om resultat dog med point til Wolves som grundslet i byggeriet.

Sorgenfri spår: X2 og begge hold scorer til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Arsenal – Liverpool X (1-1)

Søndag 4. februar kl. 17:30

Så er der topkamp på Emirates! Det er nummer tre mod nummer et med fem points afstand. Heraf er det let at regne ud, at Arsenal for alt i verden ikke må tabe.

Liverpool ved, at det ikke er dem, der er presset her. Derfor kan de roligt spille som de plejer og lure på at straffe Arsenals fejl.

Omvendt ved Arsenal, at de er nødt til at spille en noget nær fejlfri kamp mod en modstander, som de blot har vundet en gang over på hjemmebane i de seneste seks forsøg.

Jeg bliver ikke overrasket, hvis vi får en klassisk topkamps-deler, hvor begge hold er meget opsatte på at neutralisere hinanden.

Sorgenfri spår: X til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Brentford – Manchester City X (2-2)

Mandag 5. februar kl. 21:00

Brentford hænger lidt i den tunge ende af tabellen, hvilket jo ikke er videre lækkert, når stærke Manchester City kommer på besøg.

Men Thomas Frank har vist sig som en af de bedste managere til at læse City som modstandere og udnytte svagheder. Derfor har Brentford faktisk vundet de to seneste møder med de lyseblå.

Det har uden tvivl givet begge hold nyt glimt i øjet af få spillere som Ivan Toney og De Bruyne tilbage, hvorfor jeg tror, vi kan forvente os en ret underholdende kamp her og igen en overraskelse fra Brentfords side.

Sorgenfri spår: X1, begge hold scorer og over 7,5 hjørnespark til odds 4,70 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premier League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar