18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 22. runde i Premier League d. 3. – 5. februar 2023

Arsenal skal prøve kræfter med Sean Dyches Everton. Newcastle på svær opgave mod West Ham. Skuffer Liverpool igen? Og kan Tottenham uden Conte stille noget op mod Manchester City?

Foto: Scanpix

Chelsea – Fulham 1 (2-0)

Fredag 3. februar kl. 21:00

Chelsea er stadig uden en lang række profiler, men bør trods alt tage stikket i dette derby. Efter en flot stime af sejre er det blevet hverdag for Fulham igen med to nederlag i træk. Oprykkerne har ikke gode minder fra Stamford Bridge, hvor de ikke har vundet i 16 forsøg. I de syv seneste visitter har de ikke scoret i seks af dem og de syv kampe er alle gået under 2,5 mål.

Chelsea halter for tiden, men ikke mere end de tager denne her. Vi kan dog ikke forvente et Chelsea-hold i stand til at spille sig helt ud. I de seneste hjemmekampe har Chelsea f.eks. vundet 2-0 over Bournemouth og 1-0 over Crystal Palace.

Sorgenfri spår: Begge scorer: Nej og under 2,5 mål til 2,28 – SPIL HER >>*

Everton – Arsenal 2 (1-2)

Lørdag 4. februar kl. 13:30

Det er noget af en opgave, som Sean Dyche har sagt ja til med redning af Everton. Og den opgave bliver ikke mindre af, at Everton noget overraskende ikke hentede nye spillere ind i januar måneds transfervindue.

Dyche vil taktisk være bedre egnet til at strikke Everton sammen, og det bliver med ham som altid over en 442, hvor den centrale midtbane vil holde fortet, og chancerne skabes over kanterne. Det kan virke mod andre bundhold, men næppe mod Arsenal der vil tage ejerskab over begivenhederne. Arsenal har scoret mindst to i fem af de seneste seks kampe, hvilket er et fint udtryk for Gunners lige nu kan score fra alle vinkler.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Manchester United – Crystal Palace 1 (1-0)

Lørdag 4. februar kl. 16:00

Det er et stort tab for Manchester United, at Eriksen er ude formentlig for sæsonen. Han står for næstflest oplæg af alle i hele ligaen. Det vil give dem ridser i lakken senere i sæsonen, men det bør ikke blive et tema her. Crystal Palace slider i det med at finde mål og har ikke scoret i fem af de seneste syv kampe. Det er godt svært for mig at se dem spille sig forbi udsmideren Casemiro og få leveret den service til Zaha, der skal til for at komme på tavlen på Old Trafford. Palace er tilmed uden Joachim Andersen, hvilket ikke gør deres defensive hånd bedre.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej og under 2,5 mål til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Brighton – Bournemouth 1 (3-1)

Lørdag 4. februar kl. 16:00

Som Brighton spiller pt. så kan vi ikke skrive dem ud af regnestykket om fjerdepladsen. Det kræver dog, at de holder den damp oppe, der har set dem score mindst to mål i de seneste fem kampe. De har således taget syv point i de seneste tre kampe, og lagt sig på sjettepladsen. Anderledes ser det ud for Bournemouth der er dumpet med bunden. En sejr i de seneste 11 kampe. Et point i de seneste fem kampe. Det er krisetid hos oprykkerne. Det bliver næppe bedre denne eftermiddag, men giver Bournemouths behov for point, så er der ok chance for de i det mindste kommer på tavlen.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 2,03 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Leicester X (0-0)

Lørdag 4. februar kl. 16:00

Der er blot tre pladser, men ti point mellem de to hold her. Aston Villa skal se mod Europa, hvorimod Leicesters sæson er ved at være til skraldespanden. Nu skal nedrykning bare holdes fra livet. The Foxes har blot taget et point i de seneste fem kampe og fraværet af James Maddison er markant.

Aston Villa er i færd med at vænne sig til Emerys fodboldforståelse, som blandt andet handler om at få skabt den offensive fase via kanterne. Selv om Leicester ikke er på toppen, så forventer jeg de kan håndtere Aston Villa pt. Ikke mindst fordi værterne ved, at hvis de blunder et kort øjeblik, så har gæsterne midlerne til at gøre naller på dem.

Sorgenfri spår: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Wolves – Liverpool X (1-1)

Lørdag 4. februar kl. 16:00

Spørgsmålet for mig er her hvilken variant af Liverpool, der dukker op. Det Liverpool som har holdt rene lagner syv af de seneste ni besøg hos Wolves. Eller det halvslatne Liverpool-mandskab vi har set på det seneste. Det kommer til at tage tid at få Nunez og Gakpo til at fungere i Klopps pressystem. Det lider Salah under. Og midtbanen trænger til en overhaling – i det hele taget så er Liverpool midt i en brydningstid med et salg skilt udenfor døren. Nøglepersoner forsvinder og nye skal komme til. Mit bud er vi kan forvente en halvblød sæson fra de røde mod at de giver den fuld heavy metal i CL. Wolves ser spillemæssigt meget bedre ud nu end i tiden med Lage, men er stadig i en sårbar position lige over stregen og lever fint med et point.

Sorgenfri spår: X til odds 3,85 – SPIL HER >>*

Brentford – Southampton 1 (4-2)

Lørdag 4. februar kl. 16:00

Southampton har forstærket sig med for os i Danmark så velkendte Paul Onuachu. Den lange angriber starter næppe inde her med mindre Nathan Jones virkelig skal bruge en chokeffekt. Og det skal han måske. Saints har tabt syv af de seneste otte kampe og ligner ærlig talt en nedrykker. Nathan Jones stil er direkte spil, men der er intet der overrasker i det. Der er ikke x faktor over det og det skal der til, hvis en ung trup som Southamptons skal overleve. Fart og duelspil er ikke nok. Brentford har en tydelig stil, der tager ejerskab over begivenhederne i en for dem stor sæson. De har således ikke tabt i de seneste otte kampe og ligner i tiltagende grad et top-10 mandskab. Det er som regel målrigt, når de mødes i Vestlondon. Southamptons seneste besøg er således gået over 2,5 mål. Med tanke for kampens vigtighed for de mere og mere desperate gæster, så kan der godt komme en del mål her.

Sorgenfri spår: Begge halvlege over 1,5 mål til odds 5,50 – SPIL HER >>*

Newcastle – West Ham X (1-1)

Lørdag 4. februar kl. 18:30

Begge hold har mandefald her. Værterne er således uden Bruno Guimaraes, der sidder i skammekrogen. Desuden meldes Isak og flere andre ude. Så hold øje med sidste nyt her. Det kan være de små detaljer, der tipper kampen. West Ham også deres at se til. Der er tvivl om Ings og Zouma, men Hammers har set bedre ud de seneste kampe. Truppen er lidt smal, men reelt til mere end at slås for at overleve. Så selv om Newcastle er formstærke og ligger nummer tre, så er det i min optik en falsk præmis at se denne kamp som top mod bund head to head. Newcastle har holdt rene lagner i seks kampe i træk, men den fine stime bliver griset til her. Kan West Ham måske tilmed snige sejren med hjem?

Sorgenfri spår: BeX2 til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Leeds United 1 (2-1)

Søndag 5. februar kl. 15:00

Nottingham har reageret på Hendersons skade og hentet ingen ringere end Keylor Navas ind på lån. Han har stort set ikke trænet med truppen – de spillede Carabao semi i midtugen – men ventes smidt på kassen mod de liljehvide. En kamp der måske vil slå gnister og antænde en gammel rivalkamp. For begge hold gælder der var engang, hvor de begge var magtfaktorer i engelsk og europæisk fodbold, men her og nu slås de for at overleve. Nottingham Forest har i runde tal købt 40.000 nye spillere til denne sæson, men den massive investering (som nu også tæller Jonjo Shelvey) begynder at give afkast. Nottingham Træ er således begyndt at rykke op i rækken. Coopers omstillingsbold begynder omsider at fungere. De er således 2-2-0 for de seneste fire kampe. Leeds? Marschs power-bold spiller ikke helt. Tre point ud af de seneste 18 mulige og mon ikke ledelsen overvejer en fyring, hvis Leeds snubler her? Hold øje med sidste nyt idet begge hold nærmer sig noget, der minder om en skadeskrise.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,63 – SPIL HER >>*

Tottenham – Manchester City 2 (1-3)

Søndag 5. februar kl. 17:30

Der ventes, at Christian Stellini tager over for Conte, mens han er ude et par uger efter en mindre maveoperation.

Det må alt andet lige være et tab for Spurs, at den karismatiske og iltre boss ikke er på sidelinjen til mødet med Manchester City.

Og det vil igen være en kamp, hvor man vil vente med en vis spænding på, hvilken version af Tottenham, der møder op. Dem der spiller vagt som i 1. halvleg mod Arsenal. Eller et mere potent Spurs som i sæsonens første fase? Manchester City ved vi præcis, hvad vi kan vente os af. Ejerskab over kampen og skarpe afleveringer. Kane har døjet med noget sygdom på det seneste og har ikke trænet meget med ifølge engelsk presse. Uden Conte og Kane på 75 procent. Så skal det gå Citys vej.

Sorgenfri spår: 2-tallet og begge hold scorer til odds 3,15 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra Premier League

Skriv et svar