18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 21. runde i Premier League d. 21. – 23. januar 2023

Fed runde i vente! Vi åbner med braget på Anfield mellem Liverpool og kriseramte Chelsea. Runden byder også på Arsenal – Manchester United. Så er det spørgsmålet om Brighton og Newcastle på svære udebaner kan fortsætte opturen?

Foto: Bildbyrån

Liverpool – Chelsea 1 (1-0)

To hold der kæmper for at finde melodien mødes i et lidt af et brag, hvor detoneringen vil have enorm signalværdi. Begge managere har virkelig brug for tre point for at dæmpe krisesnakken. For Potters vedkommende går kritikken på, om han overhovedet er den rette. For Klopp er det mere et spørgsmål om hvorvidt den sult, som tyskeren stadig har også er til stede på banen? De sidste fire møder mellem dem er endt uden vinder, men med tanke for Chelseas absurd mange skader, så er det en sejr, som Liverpool skal række ud efter. Det afspejler markedet også, så jeg er mere lun på en taktisk tæt kamp med få mål. Fem af de seneste seks møder mellem dem i alle turneringer er gået under 2,5 mål.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Southampton – Aston Villa X (1-1)

Southampton vandt en ekstrem vigtig sejr over Everton i sidste runde og fik brudt stimen af nederlag. Men det siger mere noget om Everton end Southampton. Aston Villa har en tydeligere gameplan end Everton og et bedre hold. Dog skal man ikke underkende den moralske værdi af Southamptons sejr forleden, hvorfor de bør finde modet til at hindre Aston Villa i at tage alle tre point. Og hvis Mings har en af de dage, så kan det såmænd ende med en lidt overraskende hjemmesejr.

Sorgenfri spår: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*

West Ham – Everton 1 (1-0)

Der er showdown ved high noon på hovedgaden i Stratford, når West Ham tager imod Everton. Hvem trækker først i denne duel mellem to kriseramte hold? Eller har de for svedige håndflader til overhovedet at trække blank? West Ham har tabt seks af deres seneste syv kampe. Everton fem af deres seneste seks. Begge er under stregen med 15 point. Det kan også blive kampen, der afgør, hvorvidt Moyes eller Lampard fyres. Eller måske begge?

I min bog har West Ham det bedste hold, men hvem ved i så nervefyldt opgør? Fire af de seneste seks kampe er endt med 1-0, hvilket også kan blive udfaldet her, hvor vi må forvente begge hold vil have stort fokus på ikke at indkassere. Så jeg er i lejet nul eller et mål.

Sorgenfri spår: Antal mål: 0 eller 1 mål til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Nottingham Forest X (1-1)

Det er blevet hverdag igen for Bournemouth, der har lidt svært ved at plukke kirsebær med de store. De lever stadig takket være efterårets høst, men har nu tabt otte af deres seneste ni ligakampe. De fire seneste tilmed tabt både HT/FT og det undrer mig, at de nye ejere endnu ikke har slået til på transfermarkedet ikke mindst med tanke for Solankes skade, der synes at trække ud. Uden Solanke til at gøre the dirty work i frontlinjen mister store Kieffer Moore et element i sit spil.

Nottingham begynder stille og roligt at få det store sammenskrab af spillere til at klikke. De har således taget syv af de seneste ni mulige point og har arbejdet sig op midt i rækken. De er stærkest på kontrafasen, så jeg forventer ikke de tager til Dean Court for at eje kampen, men holde tæt og satse på et kontrastød. Vi kommer dog ikke uden om Dean Henderson-faktoren. Han har været så ganske glimrende for Forest, men er ude med skade de næste fire uger. Der er et X i kortene her, men jeg kan også godt se Bournemouth snige den

Sorgenfri spår: X til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Leicester – Brighton 2 (1-2)

Den er næsten en no brainer den her. Leicester er stadig hårdt ramt af skader, og Brighton buldrer derudaf.

Værterne har tabt fire kampe i streg, og igen må man undres over, at ledelsen endnu ikke har givet grønt lys til forstærkninger. Der forhandles til flere sider kan man læse sig til, men endnu har Rodgers ikke budt velkommen til et nyt ansigt i dette vindue. Brighton, der har vundet tre af de seneste fire ligakampe, var nådesløse mod Liverpool, vandt sikkert og ligner mere og mere en europæisk kandidat. De bør tage til King Power for at vinde.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,09 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Crystal Palace – Newcastle 2 (0-1)

Crystal Palace fik via et drømmemål sikret 1-1 i de døende minutter mod Manchester United. Et fint resultat, men det kan ikke skjule, at Crystal Palace trænger til at friske truppen op. Især bindeleddet mellem midtbane og angreb er ikke så driftsikker som tidligere set på Selhurst Park og frontkæden er ikke farlige som enhed, men hver for sig. Newcastle har imponeret på mange parametre denne sæson ikke mindst defensivt på udebane. De er 4-4-1 på fremmed græs og blot lukket seks mål ind i ni udekampe. Den styrke giver dem en fordel i min bog i lørdagens sene kamp.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej og under 2,5 mål til odds 2,13 – SPIL HER >>*

Leeds – Brentford X (2-2)

Leeds daler stille og roligt ned gennem tabellen og har blot taget to af de seneste 15 mulige point. Det er den type stimer, der ender med at rime på nedrykning. Derfor må vi også forvente et Leeds-mandskab, der kommer brølende ind til den kamp her for at knægte Brentford. Gæsterne er dog godt kørende med tre sejre i træk. Sidst de to hold mødtes vandt Thomas Frank og co. hele 5-2, så mon ikke gæsterne har lært lidt om, hvordan man ikke skal håndtere Brentford. Men Marsch er Marsch så forvent fuld gas på Elland Road fra start med målfest-potentiale.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 3,5 mål til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Manchester City – Wolves 1 (4-0)

Gæsterne har på papiret truppen til at gøre ondt på Manchester City, men det går lige som altid galt for Wolves i de her kampe. I de seneste seks møder med de lyseblå har Wolves lukket i alt 19 mål ind. Altså mere end tre per snit. Og det selv i perioder med stærkere stoppere på lønsedlen end pt. Så selv om City spillemæssigt ikke har en stor sæson vurderet på flow og udtryk, så ’skal’ de lyseblå sætte skabet på plads her i det taktiske topmøde mellem to af spansk fodbolds store trænere – Guardiola og Lopetegui.

Sorgenfri spår: Vinder begge halvlege: 1 til odds 2,19 – SPIL HER >>*

Arsenal – Manchester United X (1-1)

Hvis Manchester United skal drømme om et sent push mod toppen og mesterskabet, så kræver det en sejr her på Emirates. Derfor gjorde det ekstra ondt, da Eriksen og co. så Crystal Palace udlignede i de døende minutter forleden og sende Manchester United hjem med blot et point. Såret blev større takket være Casemiros gule kort, der sender ham i skammekrogen her.

Mit bud, er at Erik ten Hag vil sende sit hold på banen i tætte kæder og håbe på en genistreg fra Eriksen kan straffe Arsenal i evt. ubalance. Artetas Arsenal vil den tvivl gå efter at tage ejerskab over kampen fra første minut – det er der de er bedst – men vi husker også mødet tidligere på sæsonen, hvor Gunners havde bolden 2/3 dele af kampen og tabte. Ikke mindst via to kasser fra Rashford.

Sorgenfri spår: X til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Fulham – Tottenham X (2-2)

Hold nu op, hvor var Spurs tæt på at være deres fans en fornærmelse i 1. halvleg mod Arsenal forleden. Det blev bedre efter pausen, men Tottenham er ganske enkelt nødt til at komme med en reaktion her på den korte tur til Craven Cottage. Der skal sejre til nu. Ikke kun for at overbevise de tiltagende kritiske fans om projektets holdbarhed, men også hvis drømmen om Champions League skal have gang på jord.

Fulham tabte forleden i de døende minutter ude mod Newcastle, men har vundet fire af de sidste fem kampe. Tottenham har lukket mindst to mål ind i otte af de seneste ni kampe (Conte må have mareridt over det!), hvorfor der kan være lagt i ovnen til en omgang end to end action her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 3,5 mål til odds 2,89 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra Premier League

Skriv første kommentar

Skriv et svar