18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 21. runde i Premier League 20. – 22. januar 2024

Der venter os igen en weekend med en ’halv’ runde, hvor blandt andre Arsenal og Liverpool skal i ilden. Vi ser således nærmere på de kommende fem kampe og er ikke under odds 2,18.

Curtis Jones og Liverpool på udebane mod Billing og Bournemouth. (Foto: IMAGO / Propaganda Photo)

Arsenal – Crystal Palace 1 (3-0)

Lørdag 20. januar kl. 13:30

Arsenal har blot to sejre i de seks seneste kampe, men skal have gode chancer for at komme op på hesten igen i dette London opgør.

Arsenal er nemlig et ganske stærkt hjemmehold og er 5-0-1 på Emirates i de seneste seks opgaver som vært.

Crystal Palace ligger midt i rækken og er et nogenlunde udehold med 1-2-3, men det er ikke for alvor en statistik, der bør skræmme os fra at gå med Gunners.

Roy Hodgsons lidt afventende stil har det ikke let mod Arsenal, hvor veteranen har tabt de tre seneste dueller mod kollegaen Arteta.

Jeg forventer en kamp med Arsenal dominans fra start til slut og skruer et spilforslag sammen, der rimer på den vurdering.

Sorgenfri spår: Arsenal over 1,5 mål, Arsenal over 4,5 hjørnespark og ht/ft 1/1 til odds 2,80 – SPIL HER >>*

Brentford – Nottingham Forest 1 (2-1)

Lørdag 20. januar kl. 18:30

Vigtig kamp for Brentford her. Frank og co. har tabt fem af de seneste seks ligakampe og er lige over stregen. Men her får de igen stjerneangriberen Ivan Toney til rådighed, og vi husker den effekt han forrige år, da han sammen med Eriksen løftede Brentford væk fra suppedasen med et comeback efter en skade.

Toney har erklæret, at han ikke ønsker – trods rygter om dette – at blive solgt før tidligst til sommer, så nu gælder det om at få Brentford på ret køl.

Nuno Santos har gjort meget godt for Nottingham Forest og ikke mindst fået noget mere ud af Chris Wood som epicenteret offensivt.

Men svinger det for Brentford så er de et bedre spillende hold og skal kunne straffe et afventende Nottingham-hold. Vi må forvente en hektisk kamp, så jeg hæver oddset på hjemmesejren med lidt hjørnespark.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 7,5 hjørnespark til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Sheffield United – West Ham 2 (0-1)

Søndag 21. januar kl. 15:00

West Ham har siden de fik høvl af Liverpool samlet stumperne op og har taget fire clean sheets siden da.

Sheffield United er med et målsnit hjemme på Bramall Lane på 1,0 ikke den største trussel, men de lukker til gengæld 2,4 kasser ind i snit på eget græs.

Det her bliver en tæt kamp, hvor begge hold vil lure på hinanden og især vogte sig defensivt. En snæver sejr til Hammers mod bundholdet virker oplagt.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Liverpool 2 (1-3)

Søndag 21. januar kl. 17:30

Bournemouth er med 4-1-1 et af de aktuelt stærkeste formhold i ligaen. Det samme gælder så også Liverpool, der topper ligaen, hvorfor vi må have høje forventninger til denne kamp.

Liverpool er uden Salah, der er på landsholdsopgave og måtte kæmpe hårdt for sejren i Carabao Cuppen mod Fulham.

Det helt store spørgsmål for mig bliver om The Cherries kan spille sig ud af Liverpools hektiske pres over 90 minutter? Eller om der vil komme afgørende chancer for gæsterne? Vi er et sted mellem X og 2-tallet. Liverpool sejr er mest logisk, men i spilforslaget går jeg udenom resultatet og ser på den forventede kampudvikling.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer, over 2,5 mål og over 8,5 hjørnespark til odds 2,50- SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Brighton – Wolves 1 (2-0)

Mandag 22. januar kl. 20:45

Vi slutter af med en lille mandagsgodbid. Brighton plejer ganske enkelt at smadre mål ind på Wolves og har i de seneste fire møder ikke bare vundet, men scoret mindst tre mål pr kamp og i alt 16 kasser over de fire kampe.

Gæsterne er uden Ait Nouri, der er med Algeriet til Afcon, hvilket er et centralt fravær for Wolves. Venstresidespillerens indlæg har været skarpe denne sæson og samlet set, så venter jeg ikke, at Gary O’Neill sender sit mandskab på eventyr, men for at holde fortet. Angrebsstjernen Hee-Chan er også væk på landsholdsopgaver.

Brighton har flere profiler ude med skader, men kan stillet fornuftigt hold og stærkt nok til at straffe, hvis Wolves som ventet overlader dem at føre dansen. Jeg kan tilmed godt se Wolves gå hjem uden mål og point.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer ikke til odds 2,85 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar