18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 20. runde i Premier League d. 13. – 15. januar 2023

Der venter os en runde med fede rivalopgør og masser af drama blandt bundholdene og et par saftige odds her og der.

Foto: Bildbyrån (David Klein Sportimage)

Aston Villa – Leeds 1 (2-0)

Hvis jeg var Leeds-fan, så ville jeg være bekymret. To point i de sidste fire kampe og et udtryk, der ikke rigtigt overbeviser.

Jeg kan bedre se Aston Villa røre på sig i en positiv retning. Emerys taktiske styrke er omgående kommet til udtryk ikke mindst i evnen til at beskytte forsvaret. Under Gerrard var der for mange gange, hvor Mings og co. blev overladt til sig selv. Det hænger sammen nu. Det gør det ikke for Leeds. De er inde i en periode, hvor de må kæmpe med næb og klør for at hænge på i kampene og glæde sig over et point her og der. Emery vil vekselvirke mellem at teste de liljehvide over kanterne, men også lade dem vove sig frem og straffe dem via den centrale akse som mod Spurs.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,92 – SPIL HER >>*

Manchester United – Manchester City 2 (0-3)

Manchester United kan glæde sig over, at manager Erik ten Hag med sejren over Charlton blev den manager i klubbens historie, der nåede 20 sejre i færrest kampe nemlig 27. At føje endnu en sejr til samlingen bliver virkelig vanskeligt her. City var en rodebutik onsdag aften mod Southampton, men det vil jeg ikke tilskrive ret meget andet end en offday. Hvordan Manchester Uniteds forsvar skal holde Haaland og De Bruyne væk, det aner jeg ikke. United vil kunne true City, når de lyseblå er ude af balance, men i min bog er det mere sandsynligt gæsterne sætter sig tungt på denne kamp.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Leicester 1 (2-0)

Så er der rivalopgør i The Midlands! Forvent en tæt og måske ond kamp. For Forest handler det om at komme længere væk fra stregen. For gæsterne handler det efter tre nederlag i træk om at holde bundholdene bag sig. Hold øje med sidste nyt idet Leicester igen er ramt af mange skader ikke mindst til James Maddison. Hvis han er klar her, så kan det være en game changer, så hold øje.

Nottingham Forest tankede onsdag med en billet til semifinalen i Carabao Cuppen selvtillid og med tanke for Leicesters kvaler, så er jeg med Forest her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,76 – SPIL HER >>*

Everton – Southampton X (1-1)

Southampton har tabt seks kampe i træk. Everton har ikke vundet i deres seneste seks kampe. Det siger sig selv, at dette bliver en gyser. Saints gør det godt i pokalturneringerne, men jeg er ikke overbevist om, at Nathan Jones’ stil rækker til Premier League. På den anden side har Lampard heller ikke efter VM-pausen vist et greb om spillestil og kampe, der taler for Everton overlever. Det ligner en deler med nerverne uden på trøjen her.

Sorgenfri spår: X til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Brighton – Liverpool 2 (1-3)

De to hold står skulder ved skulder i tabellen med blot et points afstand, men det ændrer ikke på, at Brighton altid har det rasende svært hjemme mod Liverpool.

De røde har vundet seks af de seneste syv besøg i badebyen. Og selv om Brighton i dag ikke er, hvad Brighton var for bare to år siden, så kan jeg ikke se det billede ændre sig denne gang. Brightons stil virker bedre som det afventende udehold, og de har blot vundet en af deres seneste fem ligahjemmekampe. Nottingham har taget X her, Aston Villa, Tottenham og Arsenal har vundet. Sejr til Klopp og co.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,06 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Wolves – West Ham 1 (1-0)

Hvis ikke der er nerver på her, så ved jeg ikke, hvor der er. West Ham har taget et point i deres seks seneste kampe. De er lige over stregen. Wolves er lige under stregen og har nappet fem point ud af de seneste 18 mulige. Ingen af de to hold her har råd til at tabe. Men Wolves ser bedre ud med Lopetegui end med Bruno Lage på sidelinjen og det var kun en forrygende Dean Henderson, der holdt dem fra at tage semifinalepladsen i Carabao Cuppen. West Ham ligner et hold, der ikke hænger sammen og forsvaret er ikke hurtigt nok til at gå højt i en kamp som denne. Det vil give Wolves præcis den portion boldbesiddelse de har brug for.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,73 – SPIL HER >>*

Brentford – Bournemouth X (1-1)

Det går den gale vej for Bournemouth. Efter O’Neill blev fastansat har de konstant tabt højdemeter. De har ikke scoret i de seneste tre kampe, som de også har tabt både HT/FT. De har desuden tabt syv af de seneste otte kampe. Noget skal ske for The Cherries.

Brentford kan for deres part ikke helt gøre tingene færdige på hjemmebane. De lukker som regel mål ind og de tre seneste hjemmekampe i alle turneringer er endt X.

Frank kan stå i en tilsvarende situation her. En spinkel 1-0 føring hårdt tilkæmpet smidt på gulvet kort før tid.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,82 – SPIL HER >>*

Chelsea – Crystal Palace 1 (2-1)

Det kører ikke for Chelsea, men jeg ser tilbage på hjemmekampen mod Bournemouth. Crystal Palace har et gear mere, men vi kan forvente et kampbillede ret lig den. Bournemouth var ikke uden muligheder, men Chelsea gjorde arbejdet færdigt.

Palace skuffede fælt forleden mod Southampton i FA Cuppen, og selv om Vieiras mandskab har stor modstandsdygtighed, så mangler de et gear. De havde et gear mere sidste sæson takket være Gallagher som energisk linkspiller. Der er de ikke helt nu, men det er et London-opgør, hvilket altid giver det lidt ekstra spice. Begge hold til at score synes oplagt.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,96 – SPIL HER >>*

Newcastle – Fulham 1 (2-0)

Begge hold har gjort det bedre end forventet. Fulham ligner et hold, der overlever i fin stil, og Newcastle rækker hårdt ud efter en CL-billet. I ligaen har Newcastle ikke tabt i de seneste 13 kampe, og selv om Fulham har evnerne til at åbne forsvar op, så har Newcastle-forsvaret med Burn som den store klippe midlerne til at holde gæsterne væk. Jeg er omvendt ikke overbevist om, at Fulham kan modstå Newcastles raids over 90 minutter.

Sorgenfri spår: Vinder begge halvlege: 1 til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Tottenham – Arsenal 1 (3-1)

Hold nu op det bliver et fedt derby. Der er så meget på højkant. Arsenal skal forsvare førstepladsen, Spurs skal æde ind på top-4. Begge hold kan ikke døje hinanden og håneretten vil være ekstra giftigsød mandag morgen med tanke for alt det, der er i puljen her. Spurs’ fans vil som delikat sushi nyde hver en bid, hvis deres helte lukker luften ud af Arsenals ballon. Gunners har ikke tabt i de seneste 11 kampe, men de har det altid svært hos Tottenham. De seneste seks kampe med Tottenham som vært er 5-1-0 i Spurs favør. Conte vil have det helt fint med at lade Arsenal være i førersædet på den kamp her, og så slå til, når hullerne opstår. Det er altid svært at spå om disse derbies pga. X og Y spiller kan tænde af (der må være ’sikre’ kort til Kane, Højbjerg og Xhaka her) og så ændrer det hele sig. Men her og nu vil jeg mene, at Tottenham er det bedste bud ud fra deres evne til kynisk spillestil og Contes taktiske snuhed. Og Arsenal vil savne Jesus her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,26 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League er sponsoreret af Cashpoint.

Tips fra Premier League

1 kommentar

  1. Tror den gode Søren skal til at revurdere sine United-takes og deres nuværende niveau. Hans stime af forudsigelser over de seneste ti kampe, er ikke imponerende 😉

    Seneste ti kampes forudsigelser: 11 point – Målscorer på 14-18. Resultat: 23 point – Målscorer på 16-7.

Skriv et svar