18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier League 2. runde d. 18. – 21. august 2023

Premier Leagues anden spillerunde lukker og slukker med et London-derby mandag d. 21. august 2023. Crystal Palace tager imod Arsenal, og Søren Sorgenfri har analysen klar.

Bukayo Saka og Arsenal skal i ilden denne mandag. Foto: IMAGO / David Klein / Sportimage

Bukayo Saka og Arsenal skal i ilden denne mandag. Foto: IMAGO / David Klein / Sportimage

Nottingham Forest – Sheffield United 1 (2-0)

Fredag 18. august kl. 20:45 2023

Som ventet tabte Nottingham Forest premieren mod Arsenal, men det betyder ikke alverden i en sæson, hvor det igen bare handler om at redde sig. Skal det ske, så skal der sejre til mod direkte rivaler i bunden som Sheffield United. The Blades snublede hjemme mod Crystal Palace – havde forventet de ville tage x’et – og det var helt fortjent. Der mangler ganske enkelt kvalitet, hvorfor jeg også forventer, at Nottingham Forest løser opgaven her og vinder med et par stykker.

Sorgenfri spår: Total antal mål Nottingham Forest: Over 1,5 mål til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Fulham – Brentford X (2-2)

Lørdag 19. august kl. 16:00 2023

Så er der Vestlondon derby! Fulham ser helst Chelsea som deres egentlige rivaler, men Brentfords fans er ikke i tvivl om, at Fulham samt QPR er deres primære rivaler. Så der er også håneret på højkant her og naturligvis – forventer vi – et clash mellem to hold, der kan se frem til at slutte sæsonen i den fornuftige afdeling af ligaen.

Fulham sneg sig til 1-0 over Everton. Brentford fik 2-2 mod Spurs, så begge kom fint fra land. Det er som regel sådan, at hjemmeholdet vinder disse møder. Det er sket de seneste fire gange, men Brentford virker for solide til tabe denne, men heller ikke stærke nok til at vinde den korte tur til Craven Cottage.

Sorgenfri spår: X til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Luton – Burnley UDSAT!

Lørdag 19. august kl. 16:00 2023

Liverpool – Bournemouth 1 (4-0)

Lørdag 19. august kl. 16:00 2023

Bournemouth svarede godt igen mod West Ham og fik 1-1 på mål af vigtige Solanke. Det er igen vigtigt for the cherries at samle den slags små, men essentielle point op, så det ikke gør alverden, hvis man taber på de store udebaner som Anfield. For taber gør de naturligvis her. Der var i perioder fremragende Liverpool-spil mod Chelsea i premieren og rammer de sådanne toner igen, så får Bournemouth ikke meget at skulle have sagt her. Får hjemmeholdet fart i spillet, som vi må forvente, så er der ok chance for at Bournemouth må tage en del kort for at dæmme op.

Sorgenfri spår: Bournemouth over 2,5 kort til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Wolves – Brighton 1 (2-1)

Lørdag 19. august kl. 16:00 2023

Brighton er der nu, hvor vi forventede Wolves ville være. Stærke resultater og flotte salg hånd i hånd. Der er dog for mig at se to store spørgsmål her: Var Brightons 4-1 sejr over oprykkerne Luton et ’falsk daggry’ over en spiselig modstander? Og hvordan klarer de sig uden endnu et salg af en profil som Caicedo? Wolves får en svær sæson uden tvivl, men de åbnede ganske flot på Old Trafford. Der var power, ide og drive og bliver det standarden fra Gary O’Neils tropper, så kan de godt overraske.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Tottenham – Manchester United X (2-2)

Lørdag 19. august kl. 18:30 2023

Virkelig vigtig kamp for begge hold her. Tottenham har med deres ’Ange ball’ behov for at vise fansene, at der er håb forude selv med en australier på sidelinjen. Et nederlag vil understrege, det som fansene frygter nemlig en sæson med kurs mod ligegyldig midte.

Manchester United fik akkurat hevet sejren i land mod Wolves, men især defensiven så noget suspekt ud. Ikke mindst ved hurtige angriber over kanterne og så cut backs. I så fald får de travlt – det er netop en ’Ange ball’ specialitet – og jeg vil egentlig heller ikke blive super overrasket, hvis Tottenham tager alle tre point her.

Sorgenfri spår: X til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Manchester City – Newcastle 1 (3-1)

Lørdag 19. august kl. 21:00 2023

Newcastle vil gerne være kalif i stedet for kaliffen, men kan de levere i Guardiolas palads? Der er ingen tvivl om, at Newcastle åbnede flot med hele 5-1 over Aston Villa, men det bliver en ganske anden type kamp. For det første er Guardiola helt klar over signalværdi og betydningen af kampen her idet begge klubber de facto ejes af rivaliserende golfstater og for det andet, så har han ikke brug for, der bliver stillet spørgsmål ved hans koncept. Det bliver en kamp, hvor Newcastle vil løbe det bedste de har lært for at lukke ned, men ender med at jagte lyseblå skygger i Manchesters aftenmørke.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,62 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Everton 1 (2-1)

Søndag 20. august kl. 15:00 2023

Aston Villa har noget at bevise efter 5-1 snitteren på St. James Park, men til en sådan mission er Everton en rimelig taknemmelig størrelse. Premieren mod Fulham understregede, at Sean Dyche uden tvivl kan strikke en stærk defensiv og organisation sammen, men ledelsen skal ganske enkelt give ham offensive muligheder. Truppen skriger på offensive forstærkninger. Det skal nævnes, at denne analyse skrives tidligt på ugen, hvorfor det kan være, at Dyche får noget på plads før turen til Villa Park. Dog tror jeg ikke det i første omgang ændrer på udfaldet.

Sorgenfri spår: Flest kort, Everton til odds 2,00 – SPIL HER >>*

West Ham – Chelsea X (2-2)

Søndag 20. august kl. 17:30 2023

Chelsea spillede i perioder glimrende fodbold mod Liverpool i søndags og bør tage tværs over byen med optimisme.

West Ham er dog en hård nød at knække og købet af James Ward-Prowse giver dem et ekstra element. Han er i min bog en voldsomt dygtig og overset midtbanestrateg.

Der kan næppe være tvivl om, at Moyes vil overlade spillet til Chelsea for at kunne stå kompakt og dæmme op for den fart, som Chelsea har. Derefter slå til på kontra og dødbolde og ikke mindst lure på eventuelle fejl fra nye folk som målmand Martinez. Det er trods alt mange nye folk, som Chelsea skal have til at svinge, og det vil ikke være første gang, at West Ham borer et resultat ud med en overmagt.

Sorgenfri spår: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Arsenal 2 (0-3)

Mandag 21. august kl. 21:00 2023

Vi ved præcis, hvordan denne kamp vil forme sig nemlig som kampene altid gør, når et større hold gæster Selhurst Park. Hold tæt og slå til på kontra. Crystal Palace fik en god start med tre point der over sæsonen kan vise sig ret vigtige på The Bramall, men Arsenal er af en helt anden støbning.

Og selv om det ligner Hodgson har fundet ok svar på det offensive spørgsmål, som Zaha efterlod sig, så er jeg ikke i tvivl om, at Arsenal fører denne ret sikkert i havn.

Sorgenfri spår: Arsenal scorer mere end 2,5 mål til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra Premier League

Skriv første kommentar

Skriv et svar