18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 2. runde i Premier League d. 13. – 15. august 2022

Premier League åbnede med store overraskelser og også 2. runde byder på drama med Chelsea – Tottenham på programmet. Kom tæt på dén og alle rundens øvrige kampe, når Søren Sorgenfri gennemgår 2. runde i Premier League i denne artikel.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Aston Villa – Everton 1 (2-0)

Et møde mellem Steven Gerrard og Frank Lampard er jo en slags smukt. Everton har arbejdet på forstærkninger denne uge og har ret opsigtsvækkende lejet Conor Coady. Men offensiven halter stadig selv om klædeskabet Rondon er tilbage efter karantæne. Så har Everton i det mindste ham at smide bolden op på. Aston Villa skuffede fælt mod Bournemouth, men bør få gode arbejdsbetingelser mod Everton, der ligger dybt i banen.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Brighton – Newcastle 2 (0-1)

Brighton tog fusen på Manchester United med dygtige lange afleveringer ned bag det falmede storholds forsvar. Den går ikke mod Newcastle, der kommer med en anden taktisk tilgang.

Begge hold er ikke færdige på transfermarkedet, men råder allerede nu over en trup, der tilsiger en solid plads i midterfeltet. Brighton er bedre på bolden, men Newcastle fremstår som et stærkere og stærkere hurtigt omstillingshold med fine chancer for at trække kontrakniven her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Southampton – Leeds X (1-1)

Leeds spiller en god gang powerbold med Marsch som træner. Det rakte til en sejr over Wolves, men kun akkurat da spillestilen til tider også er en smule naiv. Southampton tabte sidste sæsons fire sidste kampe og har tabt premieren i den igangværende sæson. Det ligner i det hele taget et tungt fodboldår, og truppen imponerer mig ikke. Dog har vi tidligere set Saints netop være dygtige til at udnytte modstandere, der har lidt stor afstand i de taktiske syninger og slå med til de hurtige folk. En deler her.

Sorgenfri spår: X til odds 3,65 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Manchester City – Bournemouth 1 (4-0)

Mester mod oprykker. Det kan kun gå en vej. Bournemouth vandt premieren mod Aston Villa, men en tur til City er en strid omgang for Scott Parkers mandskab, der døjer med skader. Manchester City skal præsentere Haaland for hjemmepublikummet, og det bliver næppe en afdæmpet affære. Et gult kort til Billing er et must spil, men derudover så bør man gå efter en storsejr til de lyseblå, hvis der skal et sommersaftigt odds på bordet.

Sorgenfri spår: 1-tallet (-3 EH) til odds 2,93 – SPIL HER >>*

Wolves – Fulham 2 (1-2)

Wolves tabte i 1. runde til Leeds, men havde perioder i kampen, hvor de var rimeligt med. Guedes er købt ind til en offensiv fattig på numre, men nu har Lage en angriber til rådighed. Som han tilmed har arbejdet sammen med i Benfica. Fulham bød Liverpool flot op til dans med 2-2 via to kasser fra Mitrovic. Er det denne sæson serberen viser, at han kan være med på Premier League niveau? Wolves er i gang med en taktisk omstillingsproces, der vil tage tid, og tilmed har set Conor Coady udlejet til Everton.

Jeg bliver ikke overrasket, hvis Fulham løber med den her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,30 – SPIL HER >>


Arsenal – Leicester 1 (3-0)

Leicester smed en 2-0 føring mod Brentford til 2-2. Det midt i en tid, hvor halvdelen af Leicesters forventede startformation mod Arsenal rygtes solgt til andre klubber. Det kan blive en barsk sæson for Leicester, som kommer til at få store problemer med Arsenals fart over kanterne lørdag eftermiddag på Emirates.

Leicester vil naturligvis lure på deres kontrachancer, men netop den case håndterede Arsenal fint mod Crystal Palace forleden. Det ligner en komfortabel hjemmesejr.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Arsenal åbnede Premier League med en 0-2-sejr ude mod Palace. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Arsenal åbnede Premier League med en 0-2-sejr ude mod Palace. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix


Brentford – Manchester United 1 (2-1)

Der var ikke meget, der hang sammen for Manchester United mod Brighton. Har de fikset det på en uge? Næppe. Eriksen vil dog helt sikkert ikke spille falsk 9’er igen mod Brentford, som han kender så godt. Så enten bliver Ronaldo eller Martial klar. Thomas Frank har helt sikkert set Manchester Uniteds fejl igennem igen og igen og vil straffe dem, det bedste han har lært. Især med at lade gæsterne komme frem på banen og så straffe dem med det hurtige angrebsspil langs græsset. Det kan blive en stor aften i Vestlondon – der er i hvert fald værd i at spekuler i en sandsynlig overraskelse.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 4,05 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – West Ham 1 (2-1)

Der er igen Premier League fodbold på City Ground efter 22 års fravær. Oprykkerne tager imod West Ham, der spås en rolle lige under topfeltet. Men det er måske ikke et skidt tidspunkt for Nottingham at møde West Ham på. Hammers ligner et hold, der lige skal arbejde sig ind i sæsonen, og ikke vil være helt trygge ved at svinge dirigentstaven hos oprykkerne. Nottingham vil stå kompakt og lure på at komme afsted med et brud på West Hams opspil. Det vil ikke komme bag på mig, hvis Nottingham vinder denne kamp mod et West Ham, der ikke er færdig med transfermarkedet og virker lidt ude af balance.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 4,40 – SPIL HER >>*

Chelsea – Tottenham 2 (1-2)

Av, av. Sikke en basker allerede i runde to. Tottenham har købt godt ind og tævede Southampton i premieren. Chelsea er ikke færdige med at handle, men åbnede fint med sejr på Goodison. Det er samtidig Sterlings første kamp på Stamford Bridge i en Chelsea-trøje og en duel mellem to hold, der ventes at byde ind på 3. og 4. pladsen. For Tottenhams vedkommende er der tilmed snak om, at det kan være denne sæson, hvor de udfordrer duopolet Manchester City og Liverpool. Det er en stor ’6 pointer’ den her, som måske naturligt vil læne sig mod en uafgjort. Styrkeforholdet er dog tippet i Tottenhams favør, så det kan blive en mindeværdig aften for Spurs.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Liverpool – Crystal Palace 1 (4-0)

Vi slutter runden hos Liverpool, der skuffede mod Fulham. Det skal mandag aften gå ud over Crystal Palace og det gør det. Gæsterne mangler det link og drive mellem midtbane og angreb som Conor Gallagher bød ind med sidste sæson. Det er savnet. Crystal Palace har det traditionelt svært på Anfield, hvor de ikke kan spille sig ud af værternes pres. Crystal Palace har ikke scoret de sidste fire gange, de har gæstet Anfield og Liverpool har vundet de fire kampe med et målsnit på næsten tre kasser per kamp.

Sorgenfri spår: 1-tallet ( -2 EH) til odds 2,58 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar