18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 19. runde i Premier League d. 2. januar – 5. januar 2023

Et hæsblæsende juleprogram i Premier League fortsætter med fuld fart de kommende dage. Søren Sorgenfri har rystet nytårsfesten af sig og leverer her en ny omgang analyse, nyheder og spilforslag.

Foto: Bildbyrån

Brentford FC – Liverpool FC 2 (0-2)

Begge hold er svært ramt af skader for tiden. Værterne er efter alt at dømme uden Toney, og Liverpools liste af fraværende bliver længere og længere. Så hold øje med sidste nyt fra begge lejre.

Toneys fravær er et hårdt slag for ellers formstærke Brentford, der har taget fire point i de seneste to kampe. Det tipper kampen ret tydeligt til Liverpools fordel med tanke for Brentfords målkvaler, når Toney ikke er med.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: NEJ til odds 2,16 – SPIL HER >>*

Leicester City – Fulham FC 1 (2-1)

Leicester leverede en løfterig indsats mod Liverpool, men de tabte via to freak selvmål. Her gælder det så Fulham, der kommer til King Power med to sejre i træk.

Leicester har tabt to kampe i rap og skal tilbage på sporet. Det bliver formentlig uden vigtige James Maddison, der har knæproblemer. Til gengæld meldes Tielemans klar til start efter en tur på bænken. Der venter en tæt kamp med Leicester i førersædet og Fulham lurende på kontra.

Sorgenfri spår: 1-tal til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Arsenal FC – Newcastle United X (0-0)

Det er svært ikke at glæde sig til denne her. Nummer et mod nummer tre. Arsenal har vundet ni af deres seneste 10 kampe, men vi kan ikke tage en ny sejr for givet her. Tværtimod.

Arsenal vil også være mærket af en hård jul med et tæt program. Newcastle kan om noget hold grave et resultat ud af en svær kamp. Jeg er på X eller 2.

Sorgenfri spår: X til odds 3,98 – SPIL HER >>*

Everton FC – Brighton and Hove Albion 2 (0-2)

Det tangerede tyveri, da Everton fik et point med hjem fra Etihad, men sådan er fodbold, som tv-eksperterne plejer at sige, når de ikke kan komme op med noget bedre.

Vi har set Brighton være mest trygge i eget spil, når de er på udebane og kan gå efter omstillingerne. De er således 4-1-3 ude.

Everton er ikke meget værd som værter. De er blot 2-2-4 hjemme og scorer under et mål i snit. Brighton bør kontra-nappe den her.

Sorgenfri spår: 2 til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Manchester United – AFC Bournemouth 1 (3-0)

Bournemouth var overraskende sløje mod Crystal Palace. Den arbejdsiver, der har kendetegnet dem under Gary O’Neill, var helt væk, og de var et let bytte for The Eagles.

Manchester United tog en lidt heldig sejr med hjem fra Wolves, men det kendetegner et hold, der begynder at tro på sig selv og bide sig fast i top-4.

Manchester United er 5-1-1 hjemme og har blot indkasseret fire mål. Det ændrer Bournemouth næppe på.

Sorgenfri spår: HT/FT 1/1 til odds 1,83 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Southampton FC – Nottingham Forest X (1-1)

Så er der dømt gyser i bunden af bassinet. Nathan Jones har som bekendt overtaget tøjlerne i Southampton, og det er ikke gået godt. De ligger sidst og har tabt fem kampe i træk. Og der synes ikke at være en klar og letfordøjelig spillestil. Mere en forsimplet tilgang.

Men Nottingham Forest er naturligvis en størrelse, som de skal knægte. Derfor må vi også forvente, Saints vil gå efter at sætte sig på kampen med et vist pres. Men det vil udstille Southamptons dårlige defensiv, der har indkasseret minimum to mål i de seneste fire kampe. Det ligner en nervøs deler.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Leeds United – West Ham United 2 (1-2)

Begge hold står i problemer til anklerne. Måske til halsen for West Hams vedkommende. Hammers har tabt fem kampe i rap, og presset på David Moyes tager til. Lige præcis en tur til Elland Road vil dog passe West Ham godt.

De kan tillade sig at stå dybt og skåne deres lidt langsomme centerforsvar. Og derefter lure på de kontrachancer, der opstår, når Leeds buldrer frem i terrænet.

Leeds har taget et point i de seneste tre kampe og er hårdt ramt af skader. Det plejer at være den type kampe, som West Ham æder. Plejer.

Så er det spørgsmålet, om plejer er død, og om Moyes snart er fortid som manager i West Ham. Jeg kan dog godt se dem nappe den her og vende modvinden.

Sorgenfri spår: 2 til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Crystal Palace FC – Tottenham Hotspur 1 (2-1)

Tottenham leverede sæsonens dårligste præstation mod Aston Villa. Der var absolut ingen ideer, og omfanget af tekniske fejl var overvældende.

Det er ikke ideelt med en tur til Selhurst Park med den indstilling. Værterne så solide ud med sejren ude over Bournemouth og ex-Gunner Vieira vil være ekstremt opsat på at såre Tottenham yderligere. Det vil være en stor skalp for Crystal Palace at tage den her.

Det bliver en kamp, hvor Tottenham skal frem og vise en reaktion oven på den bovlamme indsats mod Aston Villa. Det er guf for Crystal Palaces kontrakrigere.

Sorgenfri spår: 1-tal til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Aston Villa FC – Wolverhampton Wanderers 2 (1-3)

Så er der rivalopgør i Birmingham og omegn. Tilmed med to landsmænd på sidelinjen. Emery fik en flot sejr ude over Tottenham. Lopetegui var rasende tæt på at tage et point fra Manchester United.

Det ligner, at Jimenez er klar til at spille fra start for gæsterne. Og at Traore kommer ind til at søge dybt i rummet bag Villas backs. Det vil hindre Aston Villas fremstød.

Omvendt ligner Aston Villa under Emery omsider et hold med en plan. Wolves er 2-1-0 i de seneste tre besøg på Villa Park, og oddset på udesejren tiltaler mig her. Wolves skal være bedre på bolden end Villa, der ikke kan lukrere på kontra her.

Sorgenfri spår: 2 til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Chelsea FC – Manchester City 1 (2-1)

De seneste seks kampe mellem de to storhold har de vundet tre hver. Givet det tætte program og den slitage, der følger med, er oddset på hjemmesejr lokkende.

Manchester City skal vinde for at hænge på Arsenal. Chelsea skal vinde for at hænge på top-4 feltet. Det er en 50/50 kamp i min bog, hvorfor oddset på værterne er juicy.

Sorgenfri spår: 1-tal til odds 5,30 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Tips fra Premier League

Skriv et svar