18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til 18. runde i Premier League d. 18. – 19. december 2021

Covid-19 flår i Premier League for tiden og denne runde har blot fem kampe, men med potentielle overraskelser og bananskræller i vente kan det blive en ret underholdende og dramatisk weekend.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Aston Villa – Burnley X (2-2)

Steven Gerrards ideer om et mere direkte spil end forgænger Dean Smith har fået Aston Villa på skinnerne med 12 ud 18 mulige point. Mod nedrykningstruede Burnley er værterne naturligvis pæne favoritter, men The Clarets er lidt af et ’fake’ bundhold. De har nemlig kun tabt to af de seneste ti ligakampe og spillet hele syv uafgjorte. Burnley – der ikke har tabt de tre seneste besøg hos Aston Villa – er som altid et hårdtarbejdende og velorganiseret hold, der i denne sæson har haft svært ved at konvertere X’er til sejre. Gæsterne vil krydse fingre for Cornet med sin fart bliver klar til at være partner med Wood på toppen. Det er den kamp i sæsonen, hvor Aston Villa er gjort til størst favoritter – den tidligere var 1,89 hjemme mod Newcastle – men givet Burnleys resilience og det faktum, at Villa forleden aften var i kamp mod Norwich, hvor Burnleys kamp blev aflyst og heraf friskere trup, så er 1-tallet ikke spændende. I en runde med få kampe vil oddset på 1-tallet sikkert tilmed falde hurtigt.

Sorgenfri spår: X2 til odds 2,17 – SPIL HER >>*

Leeds – Arsenal 1 (2-1)

At gå med Arsenal som ret store udebanefavorit til under 2,00 kræver nerver af stål, og det har jeg ikke, når det kommer til Gunners. Det er den kamp i sæsonen, hvor Arsenal er gjort til størst favoritter på fremmed græs i sæsonen så langt – de gav f.eks. 2,08 ude mod Burnley for et par måneder siden – og det bliver ikke mere spiseligt, når man medregner de kommer til Elland Road med tre udebanenederlag i træk og har lukket mindst to mål ind i de nederlag. De er således 2-1-5 ude med scoren 6-16; det er jo ikke super-skræmmende.

Leeds har en regulær skades-krise med op til ni spillere ude og blev forleden aften skilt til atomer af Manchester City. Bielsa var hurtig til at tage ansvaret for den snitter, men Leeds skal bare hurtigt videre og hæfte sig ved, at de ikke har tabt de seneste fem hjemmekampe. Det er risky, men med tanke for Leeds’ evner i presspillet og hurtige spil, så bliver jeg ikke overrasket, hvis Arsenal glider i bananskrællen her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,95 – SPIL HER >>*

Wolves – Chelsea 2 (0-2)

Slitage og sygdom tærer på pointkontoen hos Chelsea. 1-1 mod et skadesplaget Everton var ikke godt, men havde også et element af freak resultat over sig idet Chelsea havde 23 afslutninger og ti af dem sendte Pickford på arbejde. Everton scorede efter en dødbold. Det kan ske. Det ændrer dog ikke ved, at Chelsea begynder at blive sat af Liverpool og Manchester City, hvis ikke de blå strammer hurtigt op.

Wolves tog en flot tilkæmpet sejr over Brighton, men hjemme har de blot scoret en enkelt gang i de seneste tre hjemmekampe og er for hele sæsonen 3-1-4 på eget græs. De er som altid svære at bryde ned med en virkelig stærk centerblok og Lages ideer begynder at virke nu. De solgte sig dyrt mod Liverpool og City og har taget point mod dem de skulle som West Ham, Brighton, Norwich etc. – så her er Wolves tilbage i bonus ball terræn. Det lignede dog, at Wolves fik skader til blandt andre Hwang mod Brighton og med tanke for, at næste kamp er mod Watford, så løber Lage næppe risici i en kamp mod Chelsea.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Newcastle – Manchester City 2 (0-4)

Manchester City jagter den ottende sejr i træk, og det er vanskeligt at se Newcastle gøre ret meget ved det. Newcastle fik ros efter 3-1 nederlaget til Liverpool, men med til den historie at Liverpool ikke ramte tonerne helt rent den aften og med tanke for, hvor let de røde skar sig gennem Newcastles organisation, så havde Salah på en bedre aften nettet et par stykker eller tre. City kommer til at være på bolden fra morgen til aften i denne kamp og værterne søge chancer på kontra, hvor ikke mindst hurtige Fraser vil spille en rolle. Hvis ikke Newcastle kan hænge bedre sammen her end mod Liverpool, så kan det blive noget af et stormvejr.

City har vundet de seneste fire møder med Newcastle både halv og fuld tid og scoret lidt over 3 mål i snit. Newcastle vil helt sikkert forsøge at bruge deres fysik til at muskle City væk fra fadet, men det åbner bare for kortspilsmuligheder i en intens kulisse på St. James Park- ikke mindst fordi City tog sig ikke just en slapper efter pausen mod Leeds, men satte yderligere fire kasser ind.

Sorgenfri spår: Over 1,5 mål i 2. halvleg til odds 1,67 – SPIL HER >>*


Tottenham – Liverpool 2 (1-3)

Her skal der virkelig holdes øje med sidste nyt idet Tottenham som bekendt er ramt af covid-19 i truppen.

Conte skal nok være træner for at komme op med en plan, der kan stikke en kæp i hjulet på Liverpool, men hvilke tropper har han til rådighed? Dygtige nok folk? Det vil kræve et Spurs i stærkeste at gå toe to toe med Liverpool, der for deres part menes at være uden Fabinho og Van Dijk.

Hvis Tottenham kommer til kampen i en devalueret udgave, så bør Liverpool arbejde den hjem alene deres presspil vil give et Spurs B-hold enorme problemer og The Reds har trods alt vundet de seneste syv møder med Tottenham. Kan Conte stille noget nær stærkeste, så man kan se de reelt har en chance for at spille sig ud af presset og såre et Liverpool-forsvar uden general Van Dijk, så vil værdien ligge i, at Tottenham får noget ud af kampen. Jeg tager her udgangspunkt i Spurs B-hold.od

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,61 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar