18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 17. runde i Premier League 15.-17. december 2023

Så tager vi fat på kampen alle taler om: Liverpool mod Manchester United. Bliver det igen 7-0? Men runden starter med en fredagsfest, når Tottenham skal en tur til City Ground i en runde, hvor det dufter af pligtsejre til topholdene.

IMAGO / PA Images

Nottingham Forest – Tottenham X (2-2)

Fredag d. 15 kl. 21:00

Nottingham fik et lidt overraskende, men stort point mod Wolves. Coopers tropper er et af de hold, der skal til at se sig over skulderen for at holde øje med bundholdene. De har fem point ned til Luton på 18. pladsen her, hvor vi nærmer os det tætte juleprogram.

Spurs vandt som spået over Newcastle og skal naturligvis gå efter at bygge på her. ’Ange Ball’ kender vi nu som en offensiv omgang med huller i defensiven, så der bør falde mål i begge ender af banen. En tæt Spurs sejr eller et X her. Vi bet builder her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Manchester City – Crystal Palace 1 (4-0)

Lørdag 16. december kl. 16:00

Manchester City faldt til Aston Villa og fik akkurat tre point mod Luton. Nu skal der så sættes yderligere tre point ind på kontoen, når Crystal Palace gæster Etihad. Gæsterne er uden sejr i nu fem kampe, og det dufter så småt lettere ubehageligt af krise på Selhurst Park. Der er et mønster, når Palace gæster Etihad. I tre af de seneste seks besøg har de lavet ballade med et X og to sejre, men når de ikke har lavet ballade, så er de ganske enkelt skudt i sænk. Dette Palace-hold post enmandshæren Wilfred Zaha kan jeg ikke se lave ret meget ballade, hvis jeg skal være ærlig.

Sorgenfri spår: HT/FT 1/1 og over 5,5 hjørnespark til Manchester City til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Luton 1 (2-0)

Lørdag 16. december kl. 16:00

Så fik Iraola omsider fyret op under Bournemouth, der spurter væk fra bundzonen med 13 point ud af de 15 seneste mulige toppet med 3-0 på Old Trafford. Bum. Luton sælger sig selv dyrt for tiden med tætte nederlag, men mangler lige at kunne få udbytte af anstrengelserne. Det er en stor kamp for begge hold. The Cherries kan nærme sig top-10; Luton skal derimod forsøge at holde værterne indenfor afstand.

Jeg forventer en kamp med Luton afventende og inviterende til en fysisk duel. Det spil kan Bournemouth godt spille, men på et eller andet tidspunkt så blotter oprykkerne sig og så slår værterne til et par gange.

Sorgenfri spår: 1-tallet og under 2,5 mål til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Chelsea – Sheffield United 1 (3-0)

Lørdag 16. december kl. 16:00

Chelsea bliver på en eller anden måde og et på et eller andet tidspunkt nødt til at få noget bund i deres sæson. En stime af brugbare resultater som kan give en vis forhåbning om europæisk fodbold næste sæson. Et indtryk af fremgang. De har muligheden nu. Efter mødet med Sheffield United venter modstandere som Wolves, Crystal Palace, Luton og Fulham. Hold hvor der skal tankes godt op.

Chris Wilder skal nok få hanket op i Sheffield, men man må også erkende, at klubikonet har overtaget en trup, der ret beset i en logisk verden ikke bør have en chance på Stamford Bridge. Spørgsmålet er så, hvor logisk alting er på Stamford Bridge for tiden.

Sorgenfri spår: HT/FT 1/1 og Chelsea flest hjørnespark til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Newcastle – Fulham X (1-1)

Lørdag 16. december kl. 16:00

Newcastle fik en på kassen af Spurs og har brug for hurtigt at samle sig op efter det nederlag for igen at arbejde sig tæt på top-4.

Fulham sejrede over trætte West Ham, men en ting er et slidt Hammers og noget andet er en tur til St. James Park. Selv om værterne har skader – hvem har ikke det – så skal de frem og tage livtag md Fulham her støttet af 50.000 juleglade geordies, men netop det kan åbne for gæsternes kontramuligheder.

Sorgenfri spår: X til odds 3,85 – SPIL HER >>*

Burnley – Everton X (1-1)

Lørdag 16. december kl. 18:30

Så er der duel midt på hovedgaden i bundzonen. Det er Sean Dyches Everton mod Sean Dyches tidligere klub Burnley.

Everton kan med en sejr distancere bunden. Burnley har virkelig brug for point for at Everton ikke stikker af. Burnley får lidt point her og der, og jeg kan godt være i tvivl om, hvordan de bedst griber denne kamp an. Med fynd og klem for at jagte sejren, men risikere kontrakniven. Eller mere afdæmpet og så leve med at den måske ender X?

Sorgenfri spår: X til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Arsenal – Brighton 1 (3-1)

Søndag 17. december kl. 15:00

Arsenal blev Aston Villas seneste offer, men der er ingen tid til at flæbe for Gunners. De er nødt til at komme hurtigt videre og holde afstand til City.

Brightons sæson synes mere og mere mærket af salg af profiler, hvorfor jeg ikke forventer, at Arsenal for alvor får problemer her søndag eftermiddag.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 4,5 hjørnespark til Arsenal til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Brentford – Aston Villa X (1-1)

Søndag 17. december kl. 15:00

Aston Villa stormer afsted i toppen og ligner mere og mere en flok, der kan lave en Leicester og spille med om CL-billetterne til det sidste. De er dog kun 3-2-3 ude, hvorfor man ikke bare kan forvente de ruller henover Brentford.

Thomas Franks tropper led et smerteligt nederlag til Sheffield United, men de tager hovedparten af deres point hjemme, hvorfor jeg godt kan se dem drille Villa her.

Sorgenfri spår: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

West Ham – Wolves (1-0)

Søndag 17. december kl. 15:00

West Ham er ikke langt fra det europæiske felt, men det kræver, at de bliver mere stabile i deres resultater. De er 3-1-2 i de seneste seks kampe, hvilket naturligvis ikke er dårligt, men de skal holde sig henover juleprogrammet for ikke at havne i den bløde midte.

Wolves skuffede mig mod Nottingham Forest, men mangler et drive uden skadede Neto, men også Ait-Nouri er savnet på den venstre wingback. Han er altså lidt af et kraftværk. Det tipper den akkurat til West Ham på min blok. Husk at holde øje med startopstillingerne.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Liverpool – Manchester United 1 (4-0)

Søndag 17. december kl. 17:30

Der er stort set ikke en spiller i Uniteds opstilling, der ikke på den ene eller anden måde er mærket af personlige overskrifter, og presset må være enormt på en skadesramt trup, der senest blev udklasseret af Bournemouth med 3-0. Liverpool skal ganske enkelt vinde den her i fin stil.

Sorgenfri spår: Liverpool scorer over 2,5 mål og kampen over 9,5 hjørnespark til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar