18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 17. runde i Premier League d. 26. – 28. december 2022

Den traditionsrige engelske julebold på Boxing Day er spækket med gode kampe, store spørgsmålstegn og en lækkerbidsken serveret af vores engelske ekspert Søren Sorgenfri. Her får du hans tanker, analyser og spilforslag til alle rundens 10 kampe. Værsgo!

Foto: Bildbyrån

Brentford FC – Tottenham Hotspur 1 (2-1)

Der er en del røre i andedammen hos Brentford pt. pga. Toneys brud på bettingregler, men indtil videre har træner Frank ham stadig til rådighed.

Tottenham er naturligvis favoritter i dette London Boxing Day-opgør, men Spurs må alt andet lige stille i en version noget mærket af VM. Blandt andre ventes Lloris at misse dette opgør. Så hold øje med startopstillingerne, for værdien kan godt ligge i en overraskelse her mod et afbudsramt Spurs-hold.

Sorgenfri spår: 1-tal til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Fulham FC X (2-2)

Endnu et London-opgør i vente her mellem to hold, der ligger stort set skulder ved skulder. Palace havde gang i noget godt med tre sejre i fire kampe men snublede så i den sidste kamp før VM-pausen mod Nottingham Forest.

Fulham styrkes med Mitrovic tilbage igen, så forvent duelspil, indlæg fra kanterne og formentlig en deler samt en god portion hjørnespark.

Sorgenfri spår: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Everton FC – Wolverhampton Wanderers 2 (0-1)

Everton er lige over stregen. Fire point længere nede på bunden ligger Wolves. Med andre ord er der dømt gyser her.

Wolves smagte en sjælden sejr forleden over Gillingham, så spørgsmålet er, om træner Lopetegui kan få mere ud af den så talentfulde trup end forgænger Bruno Lage.

Everton kender vi. Det er ikke så elegant, men de har masser af power. De slider dog også med at finde mål og har ikke scoret i fem af deres seneste seks kampe.

Wolves har igen Jimenez med, og Lopetegui ved, at det er mod modstandere som Everton, de skal være modige og gå efter sejren. Og i en 50/50-kamp, hvor værterne har svært ved at score? Why not

Sorgenfri spår: 2 til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Southampton FC – Brighton and Hove Albion 1 (2-1)

Southampton var helt til rotterne før VM-pausen og lukkede otte mål ind i de sidste tre kampe før slutrunden. De har tilmed kun vundet en af deres seneste seks hjemmekampe.

Jeg forstår ikke helt ansættelsen af Nathan Jones som træner. Han har et godt ry som en lovende britisk træner, men han slog ikke til i Stoke, og selv om han udvirkede gode ting med Luton på et lille budget, så var det ret … skal vi sige simpelt.

Det var direkte spil med fast breaks ned gennem fjendens linjer. Jeg er ikke sikker på, det rækker til at redde Southampton i det lange løb, men i en sydkystrivalkamp, der vil være præget af en del duelspil, kan jeg godt se Saints få en sjælden hjemmesejr her.

Sorgenfri spår: 1-tal til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Leicester City – Newcastle United 1 (2-1)

Det er to formstærke hold, der mødes her. Newcastle har ikke tabt i de seneste ti kampe, og Leicester har vundet fire af deres seneste fem kampe samt holdt nullet i fem af de seks seneste kampe.

Spørgsmålet er så, hvor de står nu efter VM-pausen? Begge hold vandt dog i midtugens Liga Cup, så der bør ikke være rust på rørene her.

Begge hold har en del spillere meldt tvivlsomme, og den slags kan naturligvis tippe en kamp til den ene eller anden side. Newcastle vil formentlig overlade spillet til Leicester, men det kan være en farlig strategi. The Foxes råder over en midtbane, der ikke er bange for at forvandle boldbesiddelse til mål og sejre.

Sorgenfri spår: 1 til odds 3,30 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Aston Villa – Liverpool 2 (0-2)

Emery vil være opsat på at vise Premier League, at han har, hvad det kræver. Men spanieren skal i min optik bruge et par transfervinduer for at kunne sætte et hold, der matcher hans ideer. Siden den famøse 7-2-sejr over Liverpool, har Aston Villa tabt de efterfølgende fire kampe til Liverpool.

Liverpool ligger nummer seks. De sparede et par profiler mod Manchester City i Liga Cuppen og vil naturligvis gå efter en sejr. Det er især Liverpools forreste pres, som Aston Villa har forbandet svært ved. Og Liverpools mandskab er ikke blevet overbelastet af VM, så Klopp og co. tager stikket.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,28 – SPIL HER >>*

Arsenal FC – West Ham United 1 (3-0)

For første gang i 15 år ligger Arsenal nummer et på Boxing Day. Det bliver interessant at se, hvordan de håndterer fraværet af Jesus, men mod et West Ham ramt af mandefald skal der være gode chancer for en glimrende jul hos familien Gunners.

Arsenal har dog også sine fravær at håndtere, men en ting er, hvad pressen skriver om mulige fravær her et par dage før kampen. Noget andet er på kampdagen.

West Hams sæson går ikke som forventet. De ligger tæt på stregen, og har været fælt uheldige med skader, en formkurve, der ikke rigtigt vil fænge og tætte nederlag. Sådan kan Premier League være så forbandet nådesløs.

West Ham vil gå efter at minimere Arsenals arbejdsrum, indlæg mod de hovedstødsstærke folk samt Bowens evner 1:1. Men det skal Arsenal kunne håndtere.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 1,94 – SPIL HER >>*

Chelsea FC – AFC Bournemouth 1 (2-0)

Den her kamp er godt nok en julenød at forholde sig til. Jeg har talt mig frem til, at Chelsea kan have op til ni mand ude, og Bournemouth? Hvem ved. Der er sygdom i truppen pt. Det kan brede sig som en steppebrand, ved vi.

Chelsea var skidt kørende før VM med tre liganederlag i træk og kæmper med helt basale ting som at gøre offensiven farlig.

Chelseas fans må spørge sig selv om logikken i at udskifte Tuchel med Potter. Dog skal kvalitetsforskellen være nok i sig selv her. Ellers begynder det for alvor at ligne et stort spørgsmålstegn ud for Potter.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Manchester United – Nottingham Forest 1 (3-1)

VM er den gakkede vinterturnering, der bliver ved med at mærke Premier League. Manchester United har således tvivl om en håndfuld spillere mærket af VM. De så dog ok ud mod Burnley i Liga cuppen, men Nottingham Forest skal naturligvis have et gear mere end Burnley pt.

Manchester United vil være markant mest på bolden, men Nottingham er skarpe på omstillingerne. Sejr til værterne og mål til begge hold.

Sorgenfri spår: 1 og Begge hold scorer til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Leeds United – Manchester City 2 (0-3)

Man har altid en fornemmelse af, at Leeds kan drille City. Det gør de så bare ikke rigtigt. De to sidste møder med de lyseblå har de tabt 4-0 og 7-0.

Leeds har masser af energi og fysik, men de hænger som regel ret dårligt sammen. Og er ganske enkelt ikke et dygtigt nok preshold til at gøre ondt på City.

Så gæsterne skal bare lede efter hullerne i den liljehvide defensiv, og dem plejer der som regel at være en overflod af.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Tips fra Premier League

Skriv et svar