18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 16. runde i Premier League 9.-10. december 2023

Pligtsejr til Liverpool og Manchester City? Fælder Aston Villa Arsenal? Snubler Manchester United og får Chris Wilder den første sejr i denne omgang med Sheffield United, når Brentford kommer på besøg? Ti kampe og ti tips plus det løse med odds 2,16 som rundens laveste spilforslag.

IMAGO / PPAUK

Crystal Palace – Liverpool 2 (0-3)

Lørdag 9. december kl. 13:30

Det trækker op til krise på Selhurst Park. Kun Sheffield United har scoret færre mål end the eagles, og hvis man troede, det ville blive svært for Palace at komme videre efter Zahas afsked, ja så fik man ret.

Liverpool har mere end dobbelt så mange point end værterne og ligger nummer to og har det generelt fint med at håndtere Crystal Palace, der blot har scoret i to af de seneste otte kampe mod Klopps kompagni. Det ligner en kontrolleret udesejr her i en sæson, hvor Crystal Palace nok skal være glade for de tre oprykkere ikke ser ret farlige ud. Der bygges.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 8,5 hjørnespark til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Brighton – Burnley 1 (2-1)

Lørdag 9. december kl. 16:00

Brighton kom tilbage på sporet med en sejr over Brentford, og vi må forvente at De Zerbis team holder snuden i sporet og følger op her.

Godt nok fik Burnley en livgivende sejr over Sheffield United at varme sig på i forrige runde, men The Clarets har ikke haft det let som oprykker. Storsejren over The Blades er det eneste lyspunkt på det seneste, der ellers har budt på fem nederlag ud af seks kampe. Senest et 1-0 nederlag til Wolves. Brighton har igen fundet vejen til netmaskerne og har scoret mindst to i de seneste tre kampe, og tager også tre point her i en formentlig underholdende kamp.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Manchester United – Bournemouth X (2-2)

Lørdag 9. december kl. 16:00

Manchester United er så ustabile som vinden mellem England og den irske ø er lumsk. Det var ganske sigende, at målene mod Chelsea kom fra en power-spiller i en tid, hvor Manchester United har en del skadede spillere og så Rashford, der er en skygge af sig selv. Så længe de primært holdes inde i kampen på enkeltpræstationer, så kan vi ikke afblæse snak om krise og svigtende resultater.

Bournemouth kommer til Old Trafford ridende på en flot stime med 10 point af de seneste 12 mulige og rykker stille og roligt fra bundzonen. Som sagerne står, hvorfor så ikke point til de formstærke gæster?

Sorgenfri spår: X2 til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Brentford 1 (2-1)

Lørdag 9. december kl. 16:00

Chris Wilder er hentet hjem for at redde favoritklubben Sheffield United, men der venter ham unægtelig en svær opgave. Truppen er ikke til Premier League-bold, men Wilder er snu og har tidligere snydt mange skeptiske eksperter. Men selv om Wilder må undvære en stor håndfuld spillere herunder flere af hans gamle garde fra sidst han var boss på Bramall Lane som Egan, Basham og Baldock, så tror jeg hans 352 vil drille Brentford gevaldigt. Thomas Frank er nemlig også uden en lang række profiler og har tabt tre af de seneste fire kampe. Kan Wilder fyre op under sine folk, så synes jeg en overraskende hjemmesejr mod et ramt Brentford-hold frister.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 4,60 – SPIL HER >>*

Wolves – Nottingham Forest 1 (2-0)

Lørdag 9. december kl. 16:00

Nottingham Forest har tabt fire kampe i rap og ligner mere og mere et hold, der skal ned og blande sig i nærheden af stregen. Senest blev de skilt ad af Fulham med hele 5-0. Steve Cooper er stadig manager som disse linjer skrives, men meldes stærkt fyringstruet.

I min bog er Wolves det bedre hold på stort set alle pladser og skal tage tre point her uden at ryste på hånden.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 4,5 hjørnespark til Wolves til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Aston Villa – Arsenal 2 (0-2)

Lørdag 9. december kl. 18:30

Aston Villa styrter afsted med 13 hjemmesejr i træk. Senest over Manchester City, men det var også et City-hold uden Rodri og Grealish og Guardiolas mandskab ramte slet ikke dagen, som det hedder.

Aston Villa vil afgjort også lure på at tæmme Arsenal, men Gunners synes jeg pt har et gear mere samt en stærk evne til ikke bare at være mest på bolden, men også omsatte det til andet end bold-massage.

Derfor tror jeg også, at Gunners skyder Aston Villas fine statistik i stykker.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,16 – SPIL HER >>*

Everton – Chelsea 1 (1-0)

Søndag 10. december kl. 15:00

Everton fik et flot resultat mod Newcastle og har tydeligvis ikke tænkt sig at acceptere rollen som bundhold. I min bog har de fine muligheder for at bygge på den sejr med en ny omgang tre point, når Chelsea kigger forbi.

Vi må derfor også forvente at de kommer med samme fysiske tryk på Chelsea som mod Newcastle. Det bør give karameldrengene point mod defensivt svage Chelsea, der har lukket mindst to mål ind i fem af deres seks seneste kampe.

Chelsea er naturligvis favoritter, men lever også lidt på navnet efterhånden. De har mange skader, og møder Everton, der fremstår mere og mere sammentømret lex Sean Dyche. Så jeg må indrømme, at hjemmesejren virkelig lokker.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Luton – Manchester City 2 (0-3)

Søndag 10. december kl. 15:00

Luton gav den fuld gas mod Arsenal (havde Gunners da bare ventet med at tage føring til efter pausen, så havde der været en flødelækkert odds jævnfør sidste rundes anbefalinger), men tabte alligevel. De må på den igen mod Manchester City, der har ramt lidt af en resultatkrise, men netop får bedre chance for at komme i gang igen. Det skal være en sandkassetør udesejr den her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: nej og over 5,5 hjørnespark til Manchester City til odds 2,32 – SPIL HER >>*

Fulham – West Ham 2 (1-2)

Søndag 10. december kl. 15:00

Fulham tog en flot sejr over Nottingham Forest på hele 5-0. Men en ting er Nottingham, der dårligt ved, hvordan de skal dække op for tiden eller slå igen på en kontra. Noget andet er West Ham, der kan netop disse ting i søvne, som de igen viste mod Tottenham. Spurs spiller temmelig offensivt denne sæson, så West Ham lurede og lurede og fik til sidst udbytte af deres tålmodighed.

I min bog skal Fulham virkelig være på tæerne her, og West Ham tager noget med hjem det centrale London – sådan nogenlunde da – til det østlige London. Men om det bliver et eller tre point?

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,15 – SPIL HER >>*

Tottenham – Newcastle 1 (2-0)

Søndag 10. december kl. 17:30

Newcastle har mange skader og skal efter denne kamp i ilden igen i en afgørende kamp i Champions League. Hvis fokus bare er en lille smule på CL-kampen, så skal det være dem tilgivet.

Jeg tror nemlig ikke det for alvor gør den store forskel for udfaldet her, hvor et slidt Newcastle-hold skal op mod et Tottenham-hold.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar