18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 16. runde i Premier League d. 12. – 13. november 2022

Den sidste Premier League-runde på denne side af VM i fodbold står for døren, og Søren Sorgenfri er klar med skarpe analyser til alle 10 kampe.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Manchester City – Brentford 1 (5-1)

Jeg slår en kolbøtte her og prøver at finde argumenter for, at Brentford får point her. Og finder: ingen. Det er sidste kamp før VM-pausen, så Pep slipper hele det tunge artilleri løs, Brentford får ikke lov at være på bolden, Brentford har ikke vundet i syv udekampe og har lukket mindst to mål ind i de seneste tre udekampe. City har scoret mindst to mål i de seneste 15 hjemmekampe og vundet de seneste 11. Jeg ser intet argument for barmhjertig til Brentford, men oddsene på alt, hvad der går Citys vej er hysteriske, så jeg går med at Brentford bider bare lidt fra sig.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Nottingham Forest – Crystal Palace 1 (2-1)

Nottingham Forest fik lidt at glæde sig over i en svær tid med 2-0 over Spurs i Liga Cuppen. En svær, men ikke umulig tid. De ligger sidst, har en del skader at slås med, men har dog stadig kontakt til stregen. Vi må forvente, at de går all in på at tage tre point her for at have mod og optimisme med sig ind til VM-pausen.

Crystal Palace er lidt en svær størrelse. De har kun tabt en af den seneste håndfuld kampe, men spillet flyder ikke for dem. Hjemmesejr for mig her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,25 – SPIL HER >>*


Liverpool – Southampton 1 (3-0)

Saints scorer aldrig på Anfield. De har således ikke nettet i de seneste seks besøg – de måtte tilmed slide hårdt i det onsdag for at vinde over League One-holdet Sheffield Wednesday forleden.

Southampton har ansat Nathan Jones som ny manager, og hvis han 1:1 overfører sin stil fra Luton, så forvent Saints til at spille en 3412 meget direkte stil. Det betyder også meget boldbesiddelse til Liverpool og selv om Liverpool ikke stråler for tiden, så bør de konvertere overtag til tre point uden større problemer. Southampton ligner virkelig en nedrykker i min bog.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,10 – SPIL HER >>*


West Ham – Leicester X (2-2)

Det bliver fysik mod snuhed. Leicester har spillet sig fra bundzonen ikke mindst takket være forrygende spil fra Tielemans og Maddison. De er virkelig godt kørende. West Ham derimod kan ikke helt få luft under vingerne. Det er som om skiftet fra Antonio som førsteangriber til Scamacca sammenholdt med Noble ikke længere kalder skuddene i omklædningsrummet har ramt West Ham lidt. De har tabt tre af de seneste fire kampe, og det ligner en lidt tung december hjemme hos familien Moyes. Leicester derimod har taget ni af de seneste 12 point. Dog skal det siges, at West Ham vil have overtaget i luftrummet – og vi ved at den slags har det med at gøre ondt på Leicester.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,75 – SPIL HER >>*


Bournemouth – Everton 2 (1-2)

Bournemouth har nu tabt fire kampe i træk. Det med meget tætte nederlag, men den slags ærgrelser dukker ikke over, at defensive mangler niveau. Billing kan slide og fighte det bedste han har lært – og jeg håber virkelig Hjulmand tager ham med til VM – men forsvaret lækker. De har lukket mindst to mål ind i de sidste tre kampe. Det er godt nyt for Everton, der som regel er ret bovlamme på udebane. De har således ikke scoret i de seneste tre kampe på fremmed græs, men de får ikke større chance end her på Dean Court. Bournemouths offensiv er rimelig, men når det er store Kieffer Moore, der skal levere slutproduktet, så bør Everton-fans ikke være så bekymret. Det er ikke en type, som Coady og Tarkowski ikke kan fortære til morgenmad.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Tottenham – Leeds 1 (3-0)

Modsætninger mødes og hjemmesejr opstår. Contes strukturhold versus Leeds’ kaosbold. Leeds har vendt en dårlig stime til noget godt og med et par sejre lagt afstand til bunden. Men selv Bournemouth fik lov til at score tre mål på de liljehvide, så ærlig talt – Tottenham sværm af midtbanespillere bør ikke have større problemer med at servicere Harry Kane og sende ham godt afsted til VM. Leeds har i øvrigt igen en del skader, så hold øje med nyt fra Elland Road. Det er især den offensive del, der er ramt.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,67 – SPIL HER >>*


Newcastle – Chelsea X (1-1)

Der er seks point mellem de to hold i Newcastles favør. Hvem skulle have troet det? Men faktum er, at Newcastle ligger til en CL-billet netop nu. Det gør Chelsea ikke. Faktisk er Potter allerede under pres med tre nederlag i træk. Begge hold har dog en del skader, og netop frygten for skader må spille ind her. Begge hold har en del VM-aktuelle spillere, hvorfor jeg har svært ved at se bort fra, at de måske lige ikke giver de sidste fem procent. Og vel også lever ok med uafgjort her begge parter.

Sorgenfri spår: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Wolves – Arsenal 2 (0-1)

Wolves er i store problemer under stregen. Og hvordan de er havnet der efter så løfterige sæsoner må ledelsen spørge sig selv om, men Ulvene er igen et bevis på, at Premier League ikke viser nogen nåde. Slet ikke hvis man begår strategiske fejl. Wolves har mange skader og Semedo og Costa i karantæne. Arsenal topper ligaen og har imponeret. De bør også tage denne her og holde vinterpause på tronen. Gunners er tilmed defensivt super-solide med fem rene lagner på udebane i de seneste syv kampe på fremmed græs.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Brighton – Aston Villa 1 (2-1)

Emery debuterede med en 3-1 sejr over Manchester United. Spanieren har sat sig for at spille med aggressivt og højt pres. Så er det spørgsmålet om evnerne udi boldbesiddelse kan følge med. Jeg er ikke helt sikker.

Det begynder så småt at klikke for De Zerbi og hans Brighton-mandskab. De sendte således Arsenal ud af Liga Cuppen og satte Chelsea på plads forleden. Tricket i denne kamp bliver om Brighton kan spille sig ud af Villas førstepres. Men kan de det, så bør der være happy Sundays mate på Sydkysten.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,87 – SPIL HER >>*


Fulham – Manchester United X (2-2)

En god del af Manchester Uniteds hold skal til VM. Hvor meget fylder det i hovederne? Er det Fulhams chance?

Manchester United vil takket være Eriksen og Fernandes være meget på bolden, hvis de får lov. Det ved Fulham, der må presse aggressivt, hvis de skal have en chance. Formår de at gøre det, så vil der komme chance for at stjæle bolden og skabe chancer – step up Mitrovic.

Sorgenfri spår: 1X til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

1 kommentar

  1. Fulham – ManU: Mitrovic skadet til aftens kamp 🙂

Skriv et svar