18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 15. runde i Premier League 5.-7. december 2023

Manchester City skal tilbage på sejrskurs, men drilske Aston Villa venter. Så er der Mickey Mouse kamp på Old Trafford, Liverpool har en pligtsejr pie på tallerkenen og Arsenal skal give den gas nok til Hatters passer. Midtugen har fuld plade i Premier League.

Chelsea og Enzo Fernandez gæster Old Trafford.

Chelsea og Enzo Fernandez gæster Old Trafford. (Foto: IMAGO / Sportimage)

Wolves – Burnley 1 (2-0)

Tirsdag 5. december kl. 20:30

Wolves tabte som ventet knebent til Arsenal, men det lever Ulvene sikkert fint med. Denne kamp er af langt større vigtighed for Gary O’Neills mandskab. De har otte point ned til stregen, så en sejr over rækkens nummer 19 vil være et stort skridt allerede nu i retning af en sæson, der rimer på ’mid table.’

Burnley vandt i weekenden over Sheffield United, men det er ikke den store sag, og Wolves er ganske enkelt et bedre hold, og bør tage denne kamp hjem. Vi bet builder.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 8,5 hjørnespark til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Luton – Arsenal 2 (0-2)

Tirsdag 5. december kl. 20:30

Hvis Luton skal overleve, så kræver det noget held for The Hatters. Hvis man altså tror på den slags magi. Faktum er, at oprykkerne knap halvvejs i sæsonen synes slidt ned og igen efter kampen mod Brentford kunne der føjes nye navne til listen over skadede spillere denne gang blandt andre vigtige Tom Lockyer. Rob Edwards er så meget i bekneb for dygtige stoppere, at det er sandsynligt, han dropper sin 3mandskæde og kører med en 4231 over en juletræsformation.

Det vil give Arsenal masser af tid på bolden og plads til at angribe over kanterne. Det kommer til at minde om belejring det her uden vi skal forvente at se Gunners spille sig helt ud og hvis nu man køber ind på et kampbillede af Luton, der fighter så hatten flyver af, og Arsenal der lige skal i gang, så lokker X/2 gevaldigt.

Sorgenfri spår: HT/FT X/2 til odds 4,40 – SPIL HER >>*

Brighton – Brentford X (2-2)

Onsdag 6. december kl. 20:30

Mandefald er et tema for den kamp her. Begge hold kan være uden helt op til ti spillere, og værterne ved med sikkerhed, at vigtige Lewis Dunk sidder ude her. Stopperen er på ’the naughty list’ og ude med karantæne. Han er den spiller i ligaen med flest pasninger, så at sige han ikke er essentiel for Brighton svarer lidt til at sige man kan spille fodbold uden en bold.

Brentford mangler Nørgaard, og det er en streg i regningen, men samlet set kan gæsterne stille med et mere komplet hold og givet værternes formkrise, så trækker det op til point til Brentford. Spørgsmålet er bare om det bliver det logiske X eller 2-tallet på en kontra-knockout. Vi bygger.

Sorgenfri spår: X2 og over 8,5 hjørnespark til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Bournemouth X (0-0)

Onsdag 6. december kl. 20:30

Det er faktisk ikke ofte, man ser en 0-0 kamp i Premier League længere. Alting var da også bare kedeligere i gamle dage. Men her kunne godt komme en af slagsen. I hvert fald dufter kampen af X. Begge hold kommer til kampen med X i bagagen, og gæsterne rider på en fin stime med syv point af de seneste ni mulige. Værterne halter lidt på grund af skader til nøglespillere, og dem de stiller med kan vi ikke gå ud fra er dygtige nok til mere end et point mod the Cherries.

Sorgenfri spår: X til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Liverpool 2 (0-3)

Onsdag 6. december kl. 20:30

Kan det være en nuance af succes at rykke op, tage milliarden med plus på og så rykke ned igen? Ja, det kan, hvis man er Sheffield United. Hvis ikke The Blades var rykket op i sidste sæson, så havde der været økonomisk ballade. Nu er de oppe, kan tanke PL-dadler op og så leve med, at truppen ikke har pondus til den bedste række. Fair nok, det er i øvrigt set før.

Her kommer Liverpool på besøg. Bramall Lane vil rocke og rulle i hvert fald indtil Liverpool begynder at sætte basser ind.

Sorgenfri spår: 2-tallet og begge hold scorer ikke til odds 2,04 – SPIL HER >>*

Fulham – Nottingham Forest 1 (2-1)

Onsdag 6. december kl. 20:30

Nottingham Forest kommer til Craven Cottage med tre nederlag i rap. Faktisk er fire af de seneste fem kampe er tabt.

Fulham gav for deres part Liverpool kamp til stregen forleden og må have stor appetit på at få valuta for pengene i denne kamp som ’hævn’.

Nottingham Forest er ramt af skader på især de forreste geledder og selv om en front-trio med Wood, Elanga og Gibbs-White ikke er helt uden power, så har Fulham bare en fordel i deres mere flydende spil. Det bør række til en sejr og formentlig gæsternes fjerde etmålsnederlag i træk.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Manchester City X (2-2)

Onsdag 6. december kl. 21:15

Manchester City har ikke vundet i de tre seneste kampe i Premier League og her venter en drilsk tur til Villa Park. Her ville jeg egentlig forvente en trodsreaktionssejr, men karantæner til især Rodri og også Grealish gør mig mindre sikker.

City har et tæt kampprogram, stængerne må være lidt trætte her og der, og her venter et Aston Villa-hold, der ikke spiller sådan super-lækkert, men har en imponerende moral.

Jeg indrømmer gerne den er vanskelig at forudsige denne her, men et X vil ikke overraske mig.

Sorgenfri spår: X til odds 4,40 – SPIL HER >>*

Manchester United – Chelsea 1 (2-1)

Onsdag 6. december kl. 21:15

Det her burde være en storkamp, men fremstår mere som en duel mellem Dalgaards Tivoli og en klon af Dalgaards Tivoli.

Begge hold er så ustabile og har til denne kamp ligeledes begge op til ti spillere siddende ude, så at analysere sig frem til et rimeligt kampforløb er vanskeligt. Manchester United har mest pres på – de skal løfte sig efter nederlag til Newcastle. Fyringsrygterne omkring Ten Hag tager til, hvorimod Pochettino nok kan overleve en enkelt sløj sæson i genopbygningens navn. Jeg hælder til en hjemmesejr, men det er uden den store overbevisning, så jeg vil hellere lufte ide om enten at gå med et straffespark til odds 2,80 i en forventelig meget turbulent og urolig kamp eller bygge et kortspil som her.

Sorgenfri spår: Kort til Nicolas Jackson og Scott McTominay til odds 6,75 – SPIL HER >>*

Everton – Newcastle 2 (1-2)

Torsdag 7. december kl. 20:30

Skader til trods så er det nu, at Newcastle skal begynde at bygge på. De ved Aston Villa lige foran dem har en svære opgave mod Manchester City, så der er en stor mulighed for at vinde terræn her.

Everton vil stå kompakt for at holde skansen mod Newcastles tricky typer på kanterne, men jeg er ikke overbevist om det rækker over 90 minutter.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,35 – SPIL HER >>*

Tottenham – West Ham 1 (1-0)

Torsdag 7. december kl. 21:15

Tottenham tog fusen på Manchester City og fik 3-3. Dermed fik Spurs sat en prop i den kedelig stime med tre nederlag i træk.

Det point er dog ikke meget værd, hvis ikke der bliver lagt på med tre børn her mod London-rivalerne West Ham. Tottenham er der, hvor West Ham drømmer om at være – altså en udfordrer til CL-pladserne, men det kniber lidt for Hammers, der ligger midt i rækken.

Jeg er mest lun på en afdæmpet omgang, hvor West Ham vil holde et Tottenham uden James Maddison på afstand indtil anden halvleg. Det vil betyde meget for gæsterne at få point, og det vil omvendt betyde meget for Spurs at tage sejren, så massive overfald på hinanden ligger ikke i kortene.

Sorgenfri spår: HT/FT X/1 til odds 5,30 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar