18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 15. runde i Premier League d. 5. – 6. november 2022

Chelsea møder Arsenal i et London-derby, mens Tottenham tager imod Liverpool i et brag af en Premier League-kamp. Komplet rundegennemgang ved Søren Sorgenfri, velbekomme.

Wolves – Brighton X (1-1)

Wolves har blot scoret seks gange i denne sæson, hvilket ikke mindst skyldes skader blandt truppens offensive elementer. Senest røg Diego Costa i karantæneboksen efter et rødt kort med Brentford.

Wolves ligger under stregen, og som tidligere beskrevet er de i den grad blevet fanget på bagbenene midt i en taktisk omstilling fra en type fodbold til en anden. Nu er de tilmed trænerløse. Brighton fik den første sejr med De Zerbi på sidelinjen tilmed over Chelsea. Før den sejr var det dog en mager omgang, og jeg er ikke sikker på, at De Zerbis Brighton har nok i sig til naturligt at gå efter sejren på Molineux. Brighton har trods alt lukket mindst to ind i deres seneste fire udekampe.

Sorgenfri spår: X odds 3,50 – SPIL HER >>*


Leeds – Bournemouth 1 (3-1)

Leeds sejrede sig ud af krisen med en gevinst på Anfield. Her skal der så følges op mod Bournemouth. Gæsterne har haft mange marginaler imod sig på det seneste og tabt tre i træk. Senest blev 2-0 smidt på gulvet til 3-2 hjemme mod Spurs. Bournemouth har svært ved at holde tæt på udebane. De har i fem af deres seneste seks udekampe lukket mindst to mål ind. Kieffer More scorede begge Bournemouths mål i den kamp, men det bliver svært for Bournemouth at give ham god service – Leeds vil presse Bournemouths indlægsmuligheder langt væk fra the danger zone.

Det bliver naturligvis en helt anden type kamp for Leeds, men her skal Marschs kaos-bold ganske enkelt rive gæsternes struktur i stykker.

Sorgenfri spår: 1 HT/FT til odds 2,82 – SPIL HER >>*


Nottingham Forest – Brentford 1 (2-1)

Thomas Franks Brentford er virklelig ramt af skader og til denne kamp er Toney tilmed i karantæne. De fik X hjemme mod Wolves forleden, men kampen før blev de kørt ud af brætter af Villa.

Forest vandt senest hjemme over Liverpool for derefter at blive skilt ad af Arsenal. Her forventer jeg et kampmønster, hvor Nottingham Forest vil fravige det lidt defensive udgangspunkt og forsøge at bosse Brentford fra start. Og først falde tilbage i kontra-mode, når det sker. Hvilket det meget vel kan. Brentford har ikke vundet ude i de seneste seks forsøg, og selv om truppen head to head er stærkere end Steve Coopers, så er problemet her de mange fravær som Toney, Nørgaard, Jansson og Hickey. Det giver Nottingham en stor chance for en sjælden hjemmesejr.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,85 – SPIL HER >>*


Manchester City – Fulham 1 (5-0)

Manchester City er ganske enkelt uhyggelige hjemme. I ligaen har de scoret mindst tre mål i de seneste ti hjemmekampe. Det er altså voldsomt. Ikke overraskende er de ti kampe så også vundet. Og mere salt i såret for Fulham. City har nemlig vundet de seneste 12 indbyrdes opgør.

Fulham har nu gjort en fin figur som oprykker. De har i Mitrovic en dygtig afslutter og offensiv tryghedstotem og har i alt scoret 22 mål og ligger aktuelt nummer syv. Problemet er bare forsvaret lukker et tilsvarende antal mål ind. Og når man gæster City så skal det defensive departement helst kunne tage fra. Det kan Fulhams ikke. Hold øje med om Haaland er med eller ej – jeg går ud fra, at han er.

Sorgenfri spår: 1-tallet (-2 EH) til odds 2,00 – SPIL HER >>*


Everton – Leicester 2 (1-2)

Leicester gav alt, hvad de havde mod City forleden og med lidt held så var kampen trods gæsternes dominans gået The Foxes vej.

Sidst Brendan Rodgers bande var på udebane var ude mod Wolves. Her vandt de 4-0, så vi må forvente en tilsvarende tilgang her.

Everton har dog et markant bedre forsvar og holdt for første gang i sæsonen rene lagner forleden mod Fulham.

Evertons offensiv hviler tungt på Gordon. Lukker Leicester ned for ham samt indlægsservice til Calvert-Lewin så kan bundholdet godt gå efter de tre point her. Målt i kvalitet har Leicester i min optik det bedre hold – Everton den bedste målmand, men overlister gæsterne Pickford, så er der tre point her.

Det er tilmed præcis den afstand, der er mellem Everton på 12. og Leicester på 18. pladsen.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Chelsea – Arsenal 2 (1-2)

Graham Potter kom fra land som Chelsea manager, men de seneste tre kampe har blot kastet to point af sig. Den første halve time forleden mod Brighton var virkelig ikke imponerende. Læg dertil skader til Chilwell og andre nøglespillere.

Det sætter Chelsea under et vist pres før mødet med Arsenal. Et pres som Arsenal ikke har. Gunners er heller ikke fri for skader, men har den luksus her, at de ikke skal skabe begivenhederne, men kan udvise modstandskraft og straffe Chelseas huller i kæderne, når de opstår i stil med sidst de gæstede Stamford Bridge og sejrede 4-2.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,88 – SPIL HER >>*


Aston Villa – Manchester United 2 (1-2)

Aston Villa tager fat på samarbejdet med Emery her. Det er spanierens første kamp i spidsen for Villa, som har store ambitioner end de resultater, som Steven Gerrard formåede at skabe.

Det er selvsagt en stor mulighed for Emery for at vise sit værd efter fiaskoen med Arsenal og kampen mod United vil få ekstra stor bevågenhed.

Emery vil dog have et stort problem her nemlig en midtbane, der ikke på samme måde som Manchester Uniteds kan suge bolden til sig og holde fast i den. Det bliver udslagsgivende.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,12 – SPIL HER >>*


West Ham – Crystal Palace 1 (2-0)

West Ham gav alt i den sidste halve time mod Manchester United og kun David de Geas flotte redninger holdt Hammers væk. Ikke mindst indskiftningen af Antonio på top gav dem et ekstra gear og veteranen bør starte her.

West Ham har vundet tre hjemmekampe i rap og kan med en sejr her bryde ind i top-10. Hvilket vil være et stort boost efter den start, som de fik på sæsonen.

Crystal Palace er lidt et spil i lotteriet. Man ved aldrig helt, hvad man får, men de har det generelt svært ude og har ikke scoret i de tre seneste udekampe.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,94 – SPIL HER >>*


Southampton – Newcastle X (0-0)

Newcastle er inde i en god periode og er en del af CL-feltet. Men de har mange skader her og Joelinton sidder ude med karantæne her. Så tjek sidste nyt – det kan blive afgørende.

Southampton har i de sidste fire kampe virket langt mere solide end i starten af sæsonen ikke mindst defensivt, hvorfor der i de kampe ikke har været scoret over 2,5 mål. Southampton har fokus på ikke at indkassere, Newcastle har en del fravær. Det ligner et X.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Tottenham – Liverpool 2 (1-2)

Tottenham er uden Son her. Det er et stort slag for Conte. Så han vil formentlig som udgangspunkt gå efter ikke at indkassere mål og se som om Liverpool dummer sig og giver chancer væk. Uafgjort vil ikke være en katastrofe for Tottenham, der vil holde Liverpool 10 point bag sig i så fald.

Liverpool er dog anderledes stillet. De har brug for en sejr for at vinde ind på top-4 feltet. Med tanke for Tottenham mangler Romero, Son, Kulusevski og Richarlison så har Liverpool en stor chance for at vise Tottenham, at londonerne stadig ikke er jedis.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar