18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 14. runde i Premier League 2.-3. december 2023

Denne rundes overskrifter handler mest om bundholdenes kamp for overlevelse, sejre på autopilot til Arsenal, Liverpool og City og naturligvis det store brag på St. James Park.

IMAGO / Sebastian Frej

Arsenal – Wolves 1 (2-1)

Lørdag 2. december kl. 16:00

Det var en streg i regningen for Wolves, at de tabte til Fulham i overtiden mandag aften på kampens tredje straffespark. Det forpurrede et ellers godt resultat (og det spåede X her), og der er næppe noget opløftende at hente lørdag eftermiddag på Emirates.

Arsenal sled sig til en 1-0 sejr over Brentford og smadrede så Lens i CL onsdag. Wolves har et fornuftigt hold, og vi skal ikke forvente en voldsom sejr til Gunners, men dog tre point.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 6,5 hjørnespark til Arsenal til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Brentford – Luton 1 (3-0)

Lørdag 2. december kl. 16:00

Brentford gjorde det fornuftigt mod Arsenal, men blev besejret til sidst. Her skal de indstille sig på at dominere kampen mod et hold, der primært vil forsøge sig med fysik. Det lykkes Luton ofte godt med, men her vil deres omstillingsspil løbe ind i tragt og blive lukket ned af Brentfords tre bagerste. Jeg forventer et kampbillede, hvor Brentford ret sikkert styrer denne i havn i begge halvlege.

Sorgenfri spår: HT/FT 1/1 til odds 2,16- SPIL HER >>*

Burnley – Sheffield United 1 (2-1)

Lørdag 2. december kl. 16:00

Så er der dømt ’battle of the bundhold’, hvor Burnley simpelthen skal have noget ud af den her kamp. Med nederlaget i de døende minutter mod West Ham led de det syvende nederlag i træk, og hvis de også smutter i svinget her, så må ledelsen nok spørge sig selv, om der skal ske noget trods Kompanys store popularitet.

Sheffield United er i min bog rækkens dårligste hold, men har dog power-spillere nok til at kunne drille. Og når så samtidig råder over et klædeskab som McBurnie i boksen, ja så der kan ske et eller andet.

Sheffield United har set bedre ud på det seneste, men blev sat godt og grundigt til vægs af nedrykningsrivalerne Bournemouth. Vi må forvente, at Burnley vil forsøge at tage styring, men kommer først det ene hold foran, så venter der os en kaoskamp. Jeg bet builder lidt her, men forventer Clarets vinder.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 9,5 hjørnespark til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Everton X (1-1)

Lørdag 2. december kl. 18:30

Everton skuffede mig gevaldigt mod Manchester United og skal samle sig selv op her. Pointstraffen på ti minus point gør naturligvis ondt, men nu har Evertons stab og spillere haft nogle dage til at sunde sig. Derfor må en reaktion forventes her mod et Nottingham Forest-hold, der kan matche dem i fysisk styrke og heller ikke er bedre på kuglen end Everton. BBC’s vejrudsigt spår temperaturer lige under frysepunktet ved kampstart, så samlet set bliver jeg ikke super-overrasket, hvis de deler her.

Sorgenfri spår: X til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Newcastle – Manchester United 1 (2-1)

Lørdag 2. december kl. 21:00

Der er så meget historie på højkant her mellem to rivalhold, som ikke har været rivaler længe, men nu er det igen. Begge drømmer om en billet til næste sæsons CL.

Begge hold har en del skader, så det er super vigtigt, at man lige får styr på startopstillingen her, og ser om det skal have en indflydelse på, hvilket ben man står på.

Der var igen rod i den defensive butik for Manchester United i onsdagens CL-kamp mod Galatasaray, hvilket vil præge overskrifterne her til turen til St. James Park. Oddset på hjemmesejr er ikke så saftigt, men da jeg forventer det vil gå den vej, så bygges der ud fra narrativ, hvor der også er rum til en målrig deler.

Sorgenfri spår: Newcastle over 1,5 mål samt over 4,5 hjørnespark til odds 2,70 – SPIL HER >>*

West Ham – Crystal Palace 1 (2-0)

Søndag 3. december kl. 15:00

Crystal Palace skuffede (altså ikke mig, der havde kaldt udfaldet) mod Luton i en sæson, hvor vi nok ikke skal forvente os alverden af Roy Hodgson og co. Overlevelse og en placering midt i rækken vil være så fint, og da der stadig er ti point ned til stregen, så er der ingen grund til panik.

Men Crystal Palaces nuværende mandskab er ikke det bedste, vi har set på Selhurst Park, og jeg forventer de får svært ved at stå distancen her på besøg hos West Ham.

Hammers tog en vigtig sejr over Burnley forleden på Turf Moor og kan skimte Manchester United og Newcastle lige foran dem. Med tanke for netop de to mødes, så ved Moyes’ tropper, at de skal have fuld plade her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Aston Villa 2 (0-2)

Søndag 3. december kl. 15:00

Der var en flot sejr forleden over Tottenham til Aston Villa. Nu skal der så følges op mod Bournemouth. Værterne vandt en vital sejr i sidste runde over Sheffield United, hvilket må fylde et eller andet som mental mæthed. I hvert fald skal the Cherries dykke dybt for at finde noget, der kan overliste Aston Villa. Til gengæld tror jeg ikke Emery vil have svært ved at finde på noget, der kan overraske landsmanden Iraola hos Bournemouth.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Chelsea – Brighton 2 (1-2)

Søndag 3. december kl. 15:00

Hvad skal vi egentlig forvente os af Chelsea efterhånden? Rødt kort og totalt kollaps i den vigtige kamp forleden mod Newcastle i et 4-1 nederlag. Av. Nu gælder det Brighton, som netop overvandt en undertalssituation mod Nottingham Forest i sidste runde og vandt. Kan de løbe kontra på Chelsea? Ja, det skal der være gode chancer for. Enten kan man gå efter de solide odds 4,70 på 2-tallet eller bygge lidt som her.

Sorgenfri spår: X2 og over 8,5 hjørnespark til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Liverpool – Fulham 1 (2-1)

Søndag 3. december kl. 15:00

Liverpool tog et stort point mod Manchester City og hænger på i topstriden. De ved, at skal den 1-1 mod rivalerne for alvor have værdi, så må det ikke følges op med en kvajestreg mod Fulham.

Gæsterne fightede sig til tre point mod Wolves, og vil helst sikkert også give Liverpool en herrefight her, men Klopps kompagni skal ganske enkelt kunne mestre denne kamp her.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 10,5 hjørnespark til odds 2,35 – SPIL HER >>*

Manchester City – Tottenham 1 (3-1)

Søndag 3. december kl. 17:30

Av, av hvor gør James Maddisons skade ondt på Tottenham. Uden ham som offensivt omdrejningspunkt er Spurs gået helt i stå med tre nederlag i træk efter en rekord start på sæsonen.

Spursy!? Prosit!

Altså det er jo sådan en udvikling, der primært vil more fans af Arsenal ikke sandt, og der bliver næppe meget at grine af for Tottenham her. Dog vil jeg mene de får lidt foræret i og med de kan grave sig ned og ikke behøve tænke på at styre løjerne. Det bør give nogen omstillingsmuligheder, men det ændrer ikke på, at vi må forvente, at Manchester City tilfører Tottenham det fjerde nederlag i rap. Der bet buildes ud fra det kampforløb.

Sorgenfri spår: Over 3,5 mål og over 5,5 hjørnespark til Manchester City til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar