18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 14. runde i Premier League d. 29. – 30. oktober 2022

Leicester og Manchester City sparker den 14. runde i gang, inden opgør som Liverpool vs. Leeds, Arsenal vs. Nottingham Forest og Manchester United vs. West Ham venter. Søren Sorgenfri dækker alle Premier League-rundens kampe i denne artikel.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Leicester – Manchester City 1 (2-1)

Al logik tilsiger, at City sparker døren ind her, men går de nu også det? Der er som bekendt noget sygdom i den lyseblå trup, der senest ramte Haaland med feber, hvorfor nordmanden måske sidder over her.

Leicester begynder at ligne Leicester igen. Et lille skridt ad gangen, men dog nok til at vi må forvente, de arbejder sig stille og roligt væk fra bundzonen. City er et bæst, men de må også af og til blive mærket af et sindssygt tæt program og med lidt sygdom i truppen så ..

Når Leicester rammer dagen så kan King Power være et svært sted at spille og oddset på City er næsten i bund. Hvis Haaland er ude? Så er oddset på Leicester altså skyhøjt i en kamp, der ligner en lyseblå bananskræl.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 11,00 – SPIL HER >>*


Newcastle – Aston Villa 1 (2-0)

Newcastle tog en stor sejr over Tottenham og skal bygge på her. Aston Villa kom godt videre fra fyringen af Steven Gerrard og splittede Brentford ad med 4-0. Men med til den historie hører, at Brentford lavede voldsomme fejl, der gjorde det let for Aston Villa.

Nu har de ansat Emery som træner. En ansættelse jeg ikke fatter det store af. Stort trænernavn, men umiddelbart ikke en type, der passer til Aston Villas trup. Så ja.

Jeg er på formstærke Newcastle her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,87 – SPIL HER >>*


Brighton – Chelsea 2 (0-2)

Brighton har stadig ikke vundet med Roberto De Zerbi som manager, og det er vanskeligt at se italieneren tage den første skalp her. Tre nederlag og to uafgjorte er det blevet til.

Graham Potter vender hjem til Brighton, men som Chelsea-manager. Englænderen har fået en fin start som Chelsea-boss og har endnu ikke tabt. Indsatsen forleden mod Manchester United var dog noget vitaminfattig, og hvordan de kunne smide 1-0 sejren i fem minutters overtid var mig en gåde. Heldigvis for Potter slog hans tropper igen med en CL-sejr i Salzburg, hvor Havartz viste, at der er mere grund til at tro på ham som frontløber en ’Auba’.

Det er svært at se De Zerbi eller Brighton, som Potter kender så godt, overraske her. Og oddset er nydeligt.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*


Crystal Palace – Southampton X (1-1)

Palace skuffede mig fælt mod Everton, det må jeg sige. Vi må derfor vente en vis reaktion her ikke mindst fra manager Vieiras side, der må overveje at rykke rundt på brikkerne.

Igen – jeg synes ikke de har fået erstattet Gallaghers evne til at linke midtbane og offensiv. Jeg bliver ikke overrasket, hvis de f.eks. køber Matt O’Riely til januar for at få noget af den type kvalitet.

Her og nu gælder det Southampton, som er ved at lave en klassisk Saints. Efter at have lignet noget der var løgn i en længere periode, så hænger tingene pludselig sammen igen for Sydkystholdet, der ikke har tabt i de tre seneste kampe. Hvis ikke Palace har mere at skyde med, så kan jeg heller ikke se Saints tabe den her.

Sorgenfri spår: X2 til odds 1,93 – SPIL HER >>*


Bournemouth – Tottenham 2 (0-3)

Begge hold er dykket i form og har begge tabt to kampe i træk. Tottenham skal derfor oppe sig for at holde fast i tredjepladsen og sikre sig et momentum frem mod VM-pausen.

De viste dog fin moral mod Sporting i CL, og bør tage ejerskab over kampen her.

Bournemouths fine run med seks kampe uden nederlag har ramt muren og oprykkerne har tabt to kampe i træk. Man må tage hatten af for vikartræner Gary O’Neills arbejde, men der skal bare være så stor forskel i match up her, at Spurs løber med den her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,72 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Brentford – Wolves X (1-1)

Der bør lyde alarmklokker i begge lejre før denne kamp her. De tabte begge i sidste runde med 4-0, og især Brentford skal have styr på defensiven, men Wolves er ikke meget bedre i det departement.

Wolves helt store problem er en offensiv ramt af skader, hvorfor de har utrolig svært ved at score mål. De har blot scoret fem!

Frank skal nok vide, at få styr på sine tropper og har i modsætning til Wolves en stærk angriber i Ivan Toney at stole på, men defensiven ser virkelig suspekt ud. Wolves vil have fokus på ikke at give meget væk og lure på en kontra, så der venter næppe en målfest.

Hold øje med sidste nyt før du beslutter dig – der er en hårfin balance mellem X og 1-tallet her.

Sorgenfri spår: X til odds 3,54 – SPIL HER >>*


Fulham – Everton 2 (1-2)

Der bliver en duel i duellen her. Mitrovic versus Calvert-Lewin. To store boksangribere som vi ved er farlige og kampafgørende. Mitrovic har scoret tre mål i de tre seneste kampe. Calvert-Lewin begynder at ligne sig selv efter en lang pause med skade og nettede mod Crystal Palace.

Everton har dog den stærkere defensiv. Duoen Coady/Tarkowski ligger næppe søvnløse over en slåskamp med Mitrovic.

Og selv om Fulham i skrivende stund blot er tre point fra Newcastle på fjerdepladsen så ligner Everton det stærkere hold. Det er også værd at bide mærke i, at Fulhams forsvar har lukket mindst to mål ind i seks af de seneste syv kampe.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,20 – SPIL HER >>*


Liverpool – Leeds 1 (4-0)

Liverpool er Premier Leagues Dr. Jekyll og Mr. Hyde. Sejr over City, nederlag til Nottingham, så sejr igen over Ajax i fin stil.

Hvilket hold møder op her? Faktum er, at Klopp har brug for, at hans hold møder op. Der er kun fem point op til fjerdepladsen, men de kan ikke blive ved med at snuble og forære konkurrenterne terræn.

Heldigivis for Liverpool er det Leeds, der er modstanderen. De liljehvide hænger slet ikke sammen for tiden og har tabt fem af de seneste seks kampe og ligner et hold, der skal slås med ryggen mod muren.

Leeds har tabt fire udekampe i træk – nummer fem kommer her.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 1,93 – SPIL HER >>*


Arsenal – Nottingham Forest 1 (3-1)

Nottingham Forest vandt noget overraskende over Liverpool og må komme til Emirates med selvtillid. Det bliver også nødvendigt. Steve Cooper vil naturligvis ankre sit hold super defensivt op, men waliseren er snu nok til at vide, at de ikke kan holde Arsenal på nul over 90 minutter. Det er for usandsynligt.

Derfor vil Nottingham naturligvis lure på de hurtige omstillinger og fange Arsenal højt oppe. Det kan give mål, men point er mere tvivlsomt. Det bliver trods alt 90 minutter, hvor Arsenal vil belejre Hendersons mål.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 2,17 – SPIL HER >>*


Manchester United – West Ham X (1-1)

Det er altid rasende tæt, når Manchester United byder West Ham op til dans. Fire af de seneste fem møder er endt med 1-0.

Der er seks point mellem dem, og begge hold har virkelig brug for en sejr for at hænge på det europæiske felt. Vi kommer ikke uden om, at balladen med Ronaldo er en hæmsko for Erik Ten Hag. Ikke mindst for trupkultur og omklædningsrum.

Vi ved præcis, hvordan den kamp her vil forløbe. Hammers vil lade værterne være på bolden og så slå til på kontra eller dødbolde. Moyes har efterhånden samlet sig en fin bande specialister, og United imponerer ikke mere end, at Hammers kan snige noget med hjem her.

Sorgenfri spår: X2 til odds 2,27 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar