18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Sorgenfri: Tips til 13. runde i Premier League d. 27. – 28. november 2021

Den 13. runde i Premier League byder på flere spændende opgør, og du kan læse Søren Sorgenfris tanker herom i artiklen. Får vi skridninger i subtoppen af tabellen?

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Arsenal – Newcastle 1 (3-0)

Arsenal fik en lektion af Liverpool, men får en noget lettere arbejdsdag her. Det var ganske tydeligt, at Liverpool brutalt straffede Arsenals manglende evner til at spille sig ud af et pres i takt med målene blev sat iskoldt ind.

Newcastle fik 3-3 med Brentford, men det holdt hårdt. Det er altid et plus, når man scorer tre kasser, og Howes stil ligner den klæder floppet Joelinton, men for dælen hvor 3-4-3 systemet udstillede Newcastles defensive mangler. Det er ikke uden grund, de ligger sidst, og det er svært ikke at se Arsenal får en dag med masser af plads på kanterne til at straffe gæsterne. Arsenal har ikke tabt hjemme i de seneste fem kampe og har for the record vundet de seneste syv møder med Newcastle – de seks af dem med rene lagner.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer IKKE til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Aston Villa X (1-1)

Crystal Palace ligner et godt bud på en ’draw’ rekord. I tiden med 38 hold i PL har Aston Villa, Sunderland og Newcastle præsteret sæsoner med 17 uafgjorte, men da The Eagles efter 11 kampe allerede står noteret for syv X’er, så kan den rekord da stå for fald. Det vidner om to ting – at Palace er svære at knække, men også at de ikke formår at sy sækken sammen og tage de tre point. Aston Villa hev og sled en 2-0’er hjem over Brighton, men det direkte spil mod feltet var godt at se i Gerrards debut. Det vil Palace være opsat på, og Gerrard opsat på ikke tabe. Der skal sættes prop i for gæsterne.

Sorgenfri spår: X2 til odds 1,74 – SPIL HER >>*

Liverpool – Southampton 1 (3-0)

Liverpool satte Arsenal på plads forleden, og holder de samme kadence mod Southampton, så bliver det endnu en fest på Anfield. Altså ikke for gæsterne.

Saints smed en føring ude mod Norwich og inviterede dermed sig selv tilbage til bundstriden.

I Southamptons seneste tre besøg på Anfield har de i snit lukket tre mål ind uden selv at score. Jeg leder efter argumenterne for denne gang bliver anderledes.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer IKKE til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Norwich – Wolves 2 (0-2)

For få uger siden lignede Norwich toast, men nu er oprykkerne bare tre point fra stregen. Skal redningsaktionen for alvor have gang på jord, så er det blandt andet hjemme mod hold som Wolves, hvor Dean Smith – ny træner i Norwich – skal sætte ind på kontoen.

Bruno Lage har efter en tung start på sæsonen styret Wolves op på sjettepladsen og ikke mindst takket være de kun i tre af 11 ligakampe har lukket mere end et mål ind, og desuden har fået gang i Jimenez. Mexicaneren ligner igen selv efter den lange skadespause – han er kvalitet til benet og hugger til. Wolves er set fra min stol bedre end Norwich i alle spillets facetter, og så er det bare tålmodigt at vente på Jimenez stikker støvlen frem eller får låget på.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,21 – SPIL HER >>*


Brighton – Leeds 1 (2-1)

Brighton har sat en god begyndelse på kampagnen over styr og er uden sejr i de seneste syv kampe. De har dog kun tabt to, så den gode vane med at være svære at bryde ned holder Potters kompagni fast i. At treback-kæden holder stand kan komme værterne til gode her mod Leeds, der har svært ved at gøre spillet farligt og snitter et mål pr. kamp. De første rygter om ny træner er begyndt at spire omkring Elland Road. Det skal dog siges, at Brighton heller ikke denne sæson er super skarpe foran kassen, men det ligner en kamp, hvor begge parter ved, at de skal frem og skabe noget og søge de tre point.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*


Brentford – Everton 2 (1-2)

Brentford fik sat en stopper for stimen af nederlag med 3-3 ude mod Newcastle. De dårlige nyheder er, at defensiven så ikke videre sammenhængende ud, og det er der ikke råd til i Premier League. Der er heller ikke meget, der hænger sammen for Everton pt. med en stime på 0-2-4. Ejerne vil helt sikkert forvente mere af Rafael Benitez, og jeg kan ikke forestille mig, at han tager til Vestlondon for at spille champagnefodbold, men gå helt kynisk efter de tre point. Han vil især have noteret sig Brentfords evner til at angribe fra kanterne og sørge for dobbelt bemanding i det område, og så ellers straffe værterne i kanalerne samt på dødbolde.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Manchester City – West Ham 1 (4-0)

Siden årsskiftet 2017 har de to hold her mødtes 12 gange i alle turneringer og i halvdelen af de kampe har West Ham lukket mindst fire mål ind. Bum. Blot en enkelt gang har West Ham vundet og det var senest de to hold mødtes, hvilket var i Carabao Cuppen via straffesparkskonkurrence.

Med andre ord så er det ikke just en drømmemodstander for Moyes’ mandskab. Mere mareridt. West Ham tabte forleden til Wolves, hvor ikke mindst Ogbonna var savnet. Det bliver en kamp i skyttegraven for West Ham med lange 90 minutter mod et City-hold der meget veloplagt klaskede Everton forleden med mål i opvisningsstil.

Sorgenfri spår: Manchester City -2 AH til odds 2,62 – SPIL HER >>*

Leicester – Watford 1 (2-1)

Leicester så godt sløje ud rent defensivt mod Chelsea, hvor de fejlede på en lang række basis elementer og blev nådesløst straffet for det. Der er større forventninger til The Foxes end en placering midt i rækken og blot et point i de seneste tre kampe er bekymrende. Det ved Rodgers, og der skal tages tre point mod Watford. Det er jo Ranieri, der vender ’hjem’ til rævegraven, hvor han vandt mesterskabet med Leicester, men han skal nok ikke forvente at få andet end en varm velkomst og applaus. Watford imponerede med en 4-1 sejr over Manchester United, men det var godt nok også en lam indsats af gæsterne der. Leicesters tremandsforvar bør være bedre rustet til at modstå de dybdeløb, som Watford uhindret fik lov til at foretage mod United.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 2,63 – SPIL HER >>*

Burnley – Tottenham

Grundet force majeure dækkes Burnley – Tottenham desværre ikke i denne gennemgang.


Chelsea – Manchester United

Rundens største opgør står mellem Chelsea og Manchester United søndag d. 28. november kl. 17:30.

Kom helt tæt på MOTW i SpilXpoden:

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar