18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 13. runde i Premier League d. 22. – 24. oktober 2022

Kan Manchester United mon få et resultat med fra Stamford Bridge? Og hvordan går det The Gunners, der gæster Southampton? Søren Sorgenfri er klar med en komplet gennemgang af Runde 13.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Nottingham Forest – Liverpool 2 (0-2)

Liverpool skal bygge på den stime, som jeg skrev om før sidste runde. De får næppe en lettere udebane at gæste med den mission end City Ground.

Oprykkerne fra Nottingham har intet større held haft med den hidsige investering i spillertruppen og selv om de slap fra Brighton med 0-0, så er det nærmest umuligt at se dem holde stand mod Liverpools afstraffelseskompagni over 90 minutter. Begge hold har en del skader, men det kan gæsterne bedst bære.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 1,90 – SPIL HER >>*


Manchester City – Brighton 1 (5-0)

Guardiolas tropper har fået en uges hvil siden nederlaget til Liverpool. De skal her tilbage på sporet mod Brighton, der leder efter en vindende formular med De Zerbi som manager. Gæsterne har således ikke vundet i italienerens første fire kampe som boss for Havmågerne. Han arbejder især med at bagkæden i højere grad skal bygge spillet op end tilfældet var med Potter.

Det er ikke en nem ambition at eksekvere ude mod City. De lyseblå har vundet ni hjemmekampe i træk og scoret mindst fire mål i de seneste fem.

Sorgenfri spår: 1-tallet (-3 AH): Ja til odds 3,90 – SPIL HER >>*


Everton – Crystal Palace X (0-0)

Everton har tabt tre kampe i rap, men har Gordon med igen. Det bør gøre en forskel for karameldrengene, der skal frem og jagte et resultat her. Ikke mindst for manager Frank Lampards skyld. Fire nederlag i træk så begynder, der altså at lugte af fisk i bageriet.

Crystal Palace har det generelt svært på Goodison og har ikke vundet der i de seneste syv besøg. I det hele taget halter de på fremmed græs og er uden sejr i de seneste seks udekampe.

Hold øje med sidste nyt – jeg hælder til X’et her, men rammes Crystal Palace af skader/sygdom til f.eks. Zaha eller Andersen, så kan den tippe til Evertons fordel.

Sorgenfri spår: X til odds 3,30 – SPIL HER >>*


Chelsea – Manchester United 1 (3-1)

2-0 over Tottenham burde føre til fede overskrifter for Manchester United, men i stedet er klubben igen kastet ud i krisesnak efter Cristiano Ronaldo forlod bænk og stadion før tid.

Det er dårlig timing efter de røde djævle ellers var kommet godt i gang efter 6-3 nederlaget til City.

Chelsea måtte lidt overraskende nøjes med 0-0 mod Brentford og James’ skade kommer til at være mærkbar, men overfalder de blå gæsterne, så går den kamp her kun en vej. Manchester United er i min optik ikke faststøbte nok i Erik ten Hags spilfilosofi til at klare sådan en kamp, som den der venter her i skyggen af Ronaldo-krisen. Han er tilmed ikke med i truppen på grund af balladen.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,21 – SPIL HER >>*


Aston Villa – Brentford X (2-2)

I skrivende stund er Steven Gerrard stadig træner for Aston Villa, men hvor længe? Torsdag blev det til et nederlag til Fulham og Villans er sovset godt ind i bundstriden. Her får de besøg af en mindre klub med et mindre budget og en markant mindre historie. Men Brentford har en plan. Det synes Aston Villa ikke at have. Det er især linket mellem midtbane og spidsangriber, der bare ikke fungerer. Watkins og Ings bliver ikke forløst inde centralt, og det er der bare ikke plads til i Premier League. Det ligner en kamp med en del hjørnespark og i bedste fald en deler for Aston Villa. Og måske en ny træner.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,75 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Wolves – Leicester 2 (0-1)

Wolves kan åbenbart ikke finde en træner, der vil dem. Tre har de ifølge engelske medier spurgt og tre har sagt nej. Nu får vikartræner Steve Davies så tjansen året ud, hvilket lugter lidt af, at de har udset en træner, der enten skal køre efteråret færdig for en anden klub eller skal en tur til VM. Hjulmand er det dig? Leicester tog en super vigtig sejr over Leeds torsdag aften og har igen kontakt til stregen. Nu skal The Foxes levere det hårde arbejde og bygge på, så de kan arbejde sig frem i feltet. Det synes de bedre rustet til end Wolves, der stort set ikke kan score. Blot fem kasser har de sat ind i 11 kampe. Ikke just Halloween-skræmmende. De problemer har Leicester ikke, men scorer mål svarende til et top-8 hold.

Hold øje med sidste nyt før du beslutter dig – der er en hårfin balance mellem X og 2-tallet her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,35 – SPIL HER >>*


Leeds – Fulham 1 (2-0)

Der var fest på Craven Cottage torsdag aften, da Fulham bankede Aston Villa. Det betyder, at oprykkerne er på behagelig afstand af stregen og ikke mindst, at de har et koncept, der viste, at de kan dominere et hold som Villa samt gøre arbejdet fint færdigt, da gæsterne trak rødt.

Nu gælder det en tur til Elland Road og Leeds. De liljehvide har blot taget to point ud af de seneste 21 mulige. Altså fem nederlag og to x’er. Det er den slags stimer, som trænerfyringer er gjort af. Så mon ikke hammeren falder over Marsch, hvis ikke denne kamp vindes? Leeds’ presfodbold vil dog være en ubehagelig oplevelse for gæsterne, og jeg er ikke overbevist om, at Fulham har kvaliteterne til at modstå det. De har trods alt lukket to mål ind i i snit fem af de seneste seks kampe.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*


Tottenham – Newcastle 1 (2-0)

Conte har brug for at se en reaktion efter nederlaget til Manchester United. Og Spurs får næppe bedre mulighed for at vise, hvad de er gjort af end mod et hold som Newcastle.

Der er kun fem point mellem de to hold, og Newcastle ligner mere og mere en udfordrer til CL-feltet. Det er netop i det terræn, at Tottenham ser sig selv høre hjemme, så de skal naturligvis give Howes håbefulde slæng et rap over nallerne.

Tottenham har vundet de seneste otte hjemmekampe og har etableret noget af en bastion i det nordlige London. Newcastle kommer formstærkt på besøg og er 3-3-0 de seneste seks kampe, men at tackle Spurs away kan være en for stor opgave for dem pt.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,14 – SPIL HER >>*


Southampton – Arsenal 2 (1-2)

Southampton sled sig til en sejr over badebysrivalerne Bournemouth, som kan vise sig vigtig i det lange løb. Derudover så er der ikke meget at glæde sig over i havnebyen. Set fra min stol skal det være en fair målsætning bare at overleve. Mere er holdet ikke til.

De har dog altid masser af fysisk power, så der venter Arsenal en hård opgave. Men finder Gunners roen og flowet i spillet, så vil de stille og roligt over 90 minutter arbejde de tre point med hjem til London. Arsenal har trods alt vundet 10 af deres seneste 11 kampe, hvor Saints har tabt fire af deres seneste seks.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*


West Ham – Bournemouth 1 (2-0)

Bournemouths stime blev brudt af Southampton og nu er det spørgsmålet om Gary O’Neil kan samle moralen op. Vi har tidligere set ’små’ hold præsterer og leve højt på selvtillid over en periode, der så blev punkteret af et nederlag.

West Ham har ikke haft den bedste start på sæsonen, men de ved, at skal de nå ambitionerne om en plads i det europæiske felt, så skal kvalitetsforskellen mellem de to hold være synlig her, når der fløjtes af.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

1 kommentar

  1. Jeg nåede akkurat at trykke udgiv så fik Gerrard kniven. Blot til info.

Skriv et svar