18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til 12. runde i Premier League d. 20. – 21. november 2021

Premier League er tilbage for fuld kakao og forude venter et hektisk ridt frem mod vinterpausen med kampe i snit hver 4. dag. Allerede denne runde ser vi brag som Leicester – Chelsea og Liverpool – Arsenal. Og måske en bananskræl på Manchester Citys vej videre.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Leicester – Chelsea X (0-0)

Så åbner vi efter pausen med et stykke højtbelagt. Topholdet Chelsea gæster Leicester, der har store ambitioner, men sæsonstarten har været plaget af skader. Nu har Rodgers stort set alle mand tilbage på dæk, men dog tvivl om Tielemans. Chelsea har også en håndfuld profiler ude eller tvivlsomme så hold øje med news. Leicester har ikke råd til flere nederlag, hvis de for alvor skal jagte Europa, og omvendt skal Chelsea ikke nødvendigvis jagte stikket her. Begge hold lever fint med x. Chelsea har ikke lukket mål ind i de seneste tre kampe ude. De seneste seks kampe mellem de to hold er fordelt 2-2-2, men 4 af de 6 kampe er gået under 2,5.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 1,89 – SPIL HER >>*

Burnley – Crystal Palace 1 (2-1)

Det ser bedre ud efterhånden for Burnley, der er 1-4-1 i de seneste seks kampe. Det er måske bare syv point ud af 18 mulige, men for et hold under stregen er det faktum, at de er svære at løbe over ende noget at bygge på. Det gør Sean Dyche, det ved vi. Han er sin stærkeste opstilling til rådighed igen. Det kan Vieira ikke være sikker på, da der er tvivl om Joachim Andersen. Er den danske krumtap ude, så er det dårlige news for gæsterne, der ikke har tabt i de seneste seks kampe. Palace kan mønstre en stærk offensiv, men det her minder om en af de kampe, som Burnley baserer deres overlevelse på.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,96 – SPIL HER >>*

Newcastle – Brentford 1 (2-0)

Eddie Howe kan næsten ikke bede om en bedre kamp til sin debut i cirkusteltet på St. James Park. Brentford er hårdt ramt af skader – jeg løb engelske aviser igennem og talte mig frem til otte spillere ventes ude. Heriblandt Zanka og covid-19 ramte Mathias Jensen. Store brød som Ajer og Mads Bech Sørensen er ligeledes ude sammen med førstekeeper Raya. Givet Brentfords dårlige form med fire nederlag i rap, så skal Howe, der har stort set alle mand klar, række ud efter alle tre point her og få St. James til at rocke. Howe kender blandt andre Callum Wilson, Ritchie og Fraser fra deres fælles tid i Bournemouth, og mon ikke han svinger Newcastle over i en Bournemouth-ish 4231-formation og lader trompeterne lyde til angreb på oprykkerne?

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Watford – Manchester United 2 (0-3)

Der skrives dagligt om en forestående fyreseddel til Solskjær, men nordmanden er der stadig, og man må give ham, at hans afventende/afstraffende stil virker på udebane med blot et nederlag i 31 kampe på fremmed græs. Ikke meget taler for, at Watford vil kunne håndtere de røde djævle. Watford har flere nøglespillere som Kucka ude, og Ranieri har bortset fra freak sejren over Everton ikke taget The Hornets i en bedre retning end Xisco. De har blot scoret i en af veteranens fire kampe som træner og i snit lukket mere end to mål ind pr. kamp. Det ligner en kamp, hvor Ronaldo får det som en sardinfisker ved Azorerne med nettet fuldt.

Sorgenfri spår: 2/2 HT/FT til odds 2,29 – SPIL HER >>*


Norwich – Southampton X (1-1)

Farke off, lød det og så skiftede Norwich Daniel Farke ud med netop fyrede Dean Smith. Norwichs trup er ret snorlige indsamlet til at spille Farkes pres-spil, så hvordan de hurtigt skal blive en slagkraftig styrke med Smiths mere boldbesiddende stil er svært at se. Det er klart, dygtige fodboldspillere omstiller sig hurtigt og nye folk vil gribe deres chance. Typisk ser man en kortlivet effekt ved trænerfyringer, hvorefter resultaterne vender tilbage til normalen. Tabellen lyver aldrig, ikke sandt. Southampton kommer til Carrow Road med tre sejre i de seneste fire kampe, men en del spillere er tvivlsomme, hvorfor X vil bekomme dem vel.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 1,93 – SPIL HER >>*


Wolves – West Ham 1 (2-1)

Ogbonna er ude for sæsonen for West Ham, og det er godt nok et spark i tænderne på Hammers. De kommer ellers til kampen her ridende på en bølge med fire sejre i rap. Wolves’ var ligeledes inde i en fin stime, men den stoppede mod Crystal Palace lige før pausen. Her skal der så samles op igen. Wolves har endnu ikke holdt målet rent på hjemmebane, men bør have gode chancer for at holde gæsterne underholdt med bolde ind i boksen til Jimenez. West Ham har nemlig Rice på listen over tvivlsomme spillere. Hvad er stærkest – en ulv eller en hammer? Jeg går efter den med tænderne.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,15 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Brighton 1 (1-0)

Der er på en eller anden måde noget Football Manager over det her – Steven Gerrard, nu træner for Aston Villa. Spændende vil det blive, som Master Yoda ville have sagt, for Gerrards mere direkte spil udover kanterne og ind i boksen vil på papiret klæde Villas trup og ikke mindst Danny Ings på toppen, som meldes med igen efter covid-19 karantæne.

Brighton falder stille og roligt ned gennem rækken, fordi de ikke kan få lukket kampene, men givet Aston Villa har tabt fem i træk, så kan dette blive lidt af en gyser. Hold øje med sidste nyt – hvis Villa har Ings, Bailey og co. med igen, så tror jeg, at Gerrard åbner kontoen.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Liverpool – Arsenal 1 (3-1)

Det vælter ind med mål i Liverpools kampe, hvor de seneste otte er gået over 2,5. Det kan man snildt se gentages her, hvor ellers formstærke Arsenal kigger forbi Anfield. Liverpool har flere spillere meldt tvivlsomme, men kan stadig mønstre en offensiv med Salah, Mané og Jota, der vil give Gunners hovedbrud. Ikke mindst i pres-fasen. Så er Arsenals forsvar ikke bedre.

Liverpool har scoret mindst to mål i de seneste otte kampe, og Arsenal er uden Xhaka og formentlig også Partey (men hold øje med den) på den centrale midtbane, hvilket ikke vil gøre besøget lettere for londonerne.

Sorgenfri spår: Over 3,5 mål til odds 2,39 – SPIL HER >>*

Manchester City – Everton X (2-2)

Jeg er ikke pjattet med denne kamp. Det ligner, at Everton skal have en tur i maskinen ikke mindst på grund af mange skader, men Rafa Benitez vil vende og dreje hver en mulighed for at drille Guardiola. Benitez vil helt sikkert oversvømme midtbanen med tætte kæder, holde fortet og så satse på omstillingerne med hurtige folk som Gray og Townsend til at lave ballade out wide. Får City først fat så slipper de ikke igen, men Everton har spillerne til at sætte en central barriere op og udnytte rum, hvis de bryder City de rigtige steder.

Sorgenfri spår: X2 til odds 6,00 – SPIL HER >>*

Tottenham – Leeds 1 (1-0)

Det bliver interessant at se Tottenham med Conte ved roret. Det er det hold i hans trænerkarriere med færrest kompetencer, og han har tidligere vundet med klubber med brede og stærke trupper med stjernespiller på alle pladser. Det har Spurs ikke. Så hvor meget kan hans vindervilje og udstråling flytte?

Der er hovedbrud med flere tvivlsomme spillere heriblandt Højbjerg til den centrale midtbane. Så hold øje. Leeds lider med skader og mangler i den grad Bamford helt fremme. Tottenham har ikke scoret i en måned og ikke ramt ladeporten i de to seneste kampe, men Leeds er heller ikke prangende for tiden.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar