18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 12. runde i Premier League d. 18. – 20. oktober 2022

Der er dømt midtugerunde i Premier League, og Søren Sorgenfri er klar med analyserne til opgør som Liverpool – West Ham og Manchester United – Tottenham.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Crystal Palace – Wolves X (1-1)

Begge hold er ramt af skader før denne kamp. Palace på 13. pladsen har et point ned til Wolves på 17. pladsen. Så tæt er ligaen.

Der var ikke meget sus over Crystal Palace, da de spillede 0-0 mod Leicester, men Vieira plejer at være snu nok til at være tilfredse med at ’dræbe’ den slags svære udekampe, hvis den efterfølges af en hjemmekamp med mulighed for tre point. Derfor forventer jeg et hjemmehold, der stadig vil have stort fokus på ikke at indkassere, men være ret skarpe i det fremadrettede spil for at tage en vigtig sejr.

Vikartræner Steve Davies fik en vigtig sejr for Wolves over Nottingham Forest og har igen Nathan Collins med. Dog må Davies sende en venlig tanke til Sa, der nappede et straffespark.

I de seneste ni møder mellem de to hold er kampene gået under 2,5 mål. Jeg ser ikke den store grund til, at det ikke også bliver sådan denne gang. X ligger i kortene, men hold øje med startopstillinger. Det kan vise sig som en af de kampe, hvor Zaha på egen hånd tryller tre point hjem.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 2,00 – SPIL HER >>*


Brighton – Nottingham Forest 1 (2-1)

Tre kampe og blot et point for De Zerbi i Brighton. Italieneren roses for at være mere hands on med træning end forgænger Potter, men normalt kommer en ny træner ind for at slukke ildbrand. Her kom italieneren ind til et hold, der lå nummer fire. Fans begynder hurtigt at undre sig, så denne kamp mod bundproppen Nottingham er en must win.

Gæsterne skylder os svar. De har brugt 150 mio. pund på 23 nye spillere og fyrer kort efter sportschefen. De har klogelig forlænget med træner Porter, så intern må man mene, at han er værd at holde  på – det var sportschefen ikke. Når man samtidig medtænker, at sportschefen altså for et par måneder siden i sommerens løb kunne betros indkøb i den størrelsesorden, så er noget gået ravende galt.

Det er op til Porter at skrabe point sammen frem til VM-pausen og så har han reelt 1,5 måned til at arbejde holdet sammen som en enhed. Forest kunne have taget et point mod Wolves, men Johnson brændte straffe 11 minutter før tid. Det er der ikke råd til.

Nottingham kender også vigtigheden af denne kamp og skal investere offensivt. Derfor er jeg på, at begge hold scorer.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 2,05 – SPIL HER >>*


Newcastle – Everton 1 (2-0)

Newcastle tog endnu en uafgjort til samlingen ude mod United, men skal der andre boller på suppen. Everton vil være det hold, som går efter X’et her lex Lampard, men Newcastle skal konsolidere sin sub-top placering med tre point. Vi taler trods alt om et Everton-hold, der blot har vundet to af de seneste 22 udekampe.

Nyrige Newcastle spiller under Howe med en helt anden selvtillid og taktisk forståelse. Jeg er ikke sikker på de kan leve op til prædikatet som dark horse til fjerdepladsen, men at tage livtag med et defensivt indstillet Everton-hold en onsdag aften bør ikke være et større problem. Denne kamp kan til spread-folket godt gå højt på hjørnespark.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,69 – SPIL HER >>*


Liverpool – West Ham 1 (2-0)

Liverpool tog en absolut vital sejr over Manchester City, men de tre point er ikke meget værd som andet end avissnak, hvis ikke Klopps kompagni bygger på. De skal ganske enkelt ramme en stime af sejre nu frem mod VM-pausen.

West Ham skuffede mig lidt mod Southampton. Jeg er med på, at Hammers i første omgang bare skal væk fra bunden og samle til bunke. Længere væk er det europæiske felt trods alt heller ikke, men formsvage Saints lignede et let offer. Den tog West Ham ikke.

De vil være en hård nød at knække, men jeg kan ikke se dette West Ham hold drille Liverpool over 90 minutter.

Og måske end ikke score. West Ham må alt andet lige gå til kampen med større fokus på at holde Liverpool væk end selv score – ikke mindst fordi Moyes ved, at de har Bournemouth i næste runde.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,20 – SPIL HER >>*


Arsenal – Manchester City UDSAT

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Bournemouth – Southampton X (1-1)

Vikartræner Gary O’Neil nægter at overgive sig. Efter 2-2 ude mod Fulham så er Bournemouth stadig nummer ti i rækken og det kan sagtens være, at det er de point, som O’Neil samler sammen nu, som til maj kan vise sig meget afgørende for The Cherries overlevelse. Hvorfor får han ikke bare jobbet? Bournemouths russiske ejer forhandler med en amerikansk ejer om salg af klubben, så indtil det afklares, så sker der næppe noget på trænerbænken.

Southampton gav den alt, men blev spist af med 1-1 mod West Ham. I dette sydkystdrama har ingen af de to hold råd til at tabe og kampen mellem de to generaler Billing og Ward-Prowse bliver super interessant (gult kort til Billing må være givet) at se. Denne kamp kan dog blive tricky for Bournemouth. Det er nemlig Southampton, der kan grave sig ned og lure på kontra. Det tror jeg de vil lykkes med, så skal der peges på en sandsynlig vinder, så bliver det gæsterne, men det ligner en intens deler mellem rivaler med behov for point.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,81 – SPIL HER >>*


Brentford – Chelsea 2 (0-2)

Brentford har Ivan Toney on fire og vandt tre store point mod Brighton. Chelsea er dog af en anden størrelse i dette meget lokale derby med få mil mellem de to klubber. Men de repræsenterer to forskellige verdener i fodboldlondon. Der er rasende mange penge i Chelsea, bor mange velhavere (hvis de faktisk har adresse der) tæt ved og The Blues er på alle måder større og mere central i Londons fodboldmagtbase. Enhver der har gået en tur langs kanalen i Brentford på vej til fodbold ved, at det er fodboldhobitterne, som bor her.

Chelsea leverede en disciplineret indsats mod Aston Villa og vandt sikkert. Brentford har mere at byde ind med end Aston Villa, men udfaldet bliver det samme.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*


Manchester United – Tottenham 2 (1-2)

De sidste fem gange Tottenham har gæstet Old Trafford er kampen gået over 2,5 mål. Så er spørgsmålet om det bliver det samme her. Conte ved, at han roligt kan ankre sine gutter op med ambitioner om at holde nullet. Det er ikke hans hold, der har travlt. Og at spille mod Spurs, der kan køre omstillinger fra første minut er ikke super-sjovt for Erik ten Hag.

I weekenden blev det til 0-0 hjemme mod Newcastle. Et resultat som hollænderen ikke kan bruge til ret meget. Og bliver det Spurs, der vinder, så har Tottenham distanceret Manchester United med ti point. Det forventer jeg de gør. De er ganske enkelt et bedre hold og har en plan.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,04 – SPIL HER >>*


Fulham – Aston Villa 2 (1-2)

Den her kan blive ganske underholdende. Fulham har en defensiv udfordring idet de har indkasseret mindst to mål i de seneste fem kampe. På den anden side har Aston Villa ikke vundet ude i de seneste seks forsøg.

Fulham havde måske fortjent sejren mod Bournemouth, men der er ikke råd til at være sentimental i Premier League. Der skal leveres, og når defensiven er så hullet, står og falder Fulhams dag med Mitrovic.

Et ubalanceret forsvar bør være guf for Aston Villa, og omvendt så er en type som Mitrovic faktisk af en størrelse, som Mings og co. vil have det fint med at håndtere fysisk.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*


Leicester – Leeds 1 (1-0)

Anden kamp i rap hvor Leicester møder et af de hold, som de skal indhente for at komme fri af suppedasen. De fejlede mod Crystal Palace med 0-0, men får en ny chance her. Leeds er mere offensivt tænkende og Marsch vil helt sikkert go for the kill her. Det vil bekomme Leicester vel og give dem de huller, som de har brug for at arbejde i. Leeds har blot taget to point i de seneste seks kampe, og ligner mere og mere et hold i problemer. Har de reelt holdet til Marschs kaosfodbold? Leicester har i hvert fald holdet til at straffe dem. Trods alt.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

2 kommentarer

  1. Der er vist gået et eller andet galt i den sidste del af Brentford-Chelsea, hvor der pludselig står noget om West Ham og Fulham.

    1. Godt fanget, tak. Det er slettet nu. 🙂

      /SpilXperten.com

Skriv et svar