18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 11. runde i Premier League d. 14. – 16. oktober 2022

Søren Sorgenfri varmer op til den 11. runde i den bedste engelske række. En runde, der blandt andet tæller spændende opgør som Manchester United – Newcastle og Liverpool – Manchester City.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Brentford – Brighton X (1-1)

Brentford har ikke vundet i de tre seneste kampe og lukket otte mål undervejs. Der var mange fæle fejl mod Newcastle, som der skal strammes op på, hvis ikke Bierne skal blive en del af bundstriden.

Brighton tabte forleden til Spurs og missede chancen for at gå i top-4. Brentford vil de ikke have den store respekt for og vil gå efter sejren.

Brentford er stadig uden Christian Nørgaard, og han synes mere og mere savnet, men Franks bande bør have nok i tanken til at hive mindst x’et hjem.

Sorgenfri spår: X til odds 3,48 – SPIL HER >>*


Leicester – Crystal Palace 1 (2-1)

Alting så godt ud for Leicester i kampen mod Bournemouth indtil et par tvungne udskiftninger ændrede skakbrættet og førte til nederlag. Situationen er alvorlig for The Foxes, men selv om Crystal Palace kommer til King Power med en frisk sejr i bagagen, så synes jeg ikke det flyver for The Eagles. HAHA. Sjovt.

Kontrastilen gav super-god mening sidste sæson med Conor Gallagher som bindeled mellem midtbane og offensiv, men de link-kompetencer har Palace ikke rigtigt med i denne sæson. Så når de som ventet vil overlade initiativet til Leicester, så vil det være en farefuld strategi, som Leicester straffer. Hvis Rodgers ikke igen må ryste posen – der er pokkers til forskel på at have Castagne på backen fremfor Amartey i belgierens favør.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,32 – SPIL HER >>*


Wolves – Nottingham Forest 2 (0-1)

Der er kaos i begge klubber. Wolves er ramt af skader og karantæner og gæsterne har efter at have brugt 150 millioner pund på nye spillere fyret den sportschef der stod bag indkøbene. Kort tid efter de blev eksekveret. Det er spøjst.

Wolves kæmper virkelig med at få tingene til at hænge sammen. Karantæner til Nathan Collins gør det ikke lettere, og der mangler offensiv power. De har således ikke scoret i seks af de seneste otte kampe. De har tilmed blot vundet en af de seneste 16 kampe i PL-sammenhæng! Wolves lignede så længe en succes. Nu? Hmm. Ender det med kollaps?

Nottingham Forest vil køre kontra i stor stil på den her, men de skal have en god chance for at vinde her. Med et kriseramt Wolves er oddset på gæsterne højt.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 5,25 – SPIL HER >>*


Fulham – Bournemouth 1 (1-0)

Det er afgørende for denne kamp om Fulham har Mitrovic med. Serberen er Londonholdets offensive epicenter og naturlige afslutter. Er han med, så går Fulham med den her.

Bournemouth kan dog tage kampen op med Fulham, hvis værterne har skader som f.eks. Mitrovic. Så hold øje med news.

Bournemouth har ikke tabt i de seneste fem kampe trods uro på bagsmækken. Alle fem kampe er hevet i land med vikartræner Gary O’Neil og det i skyggen af forhandlinger om salg af The Cherries til en amerikansk investor.

De sidste tre møder mellem de to hold – de mødtes også i The Champ sidste sæson – er gået under 2,5 mål.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*


Tottenham – Everton 1 (3-0)

Begge hold har en spiller i karantæne, men Spurs overlever lettere at være uden Romeo end Everton kan undvære hurtigløberen Gordon. Sidstnævnte er et helt centralt element i Evertons kontra.

Efter en stime uden nederlag faldt Everton til Manchester United og nu gælder det så Tottenham, der har vundet syv hjemmekampe i rap. De har hverken i PL eller Europa smidt point hjemme siden april. Det er vanskeligt at se Everton ændre på den sag. Everton har faktisk kun vundet i Nordlondon en gang i næsten ti år.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 2,30 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Aston Villa – Chelsea 2 (0-2)

Aston Villa har ikke tabt i de seneste fire kampe, men blot vundet en af de fire. De har ganske enkelt et målscoringsproblem. Kun Wolves har scoret færre og Aston Villa har scoret så få som Nottingham Forest, og der stilles virkelig spørgsmålstegn ved angribere som Ings og Watkins.

Det er dårligt nyt frem mod et møde med Chelsea, der har vundet tre i rap.

Begge hold har spillere meldt tvivlsomme, så hold øje med sidste nyt, men selv om Aston Villa tidligere har drillet Manchester City i denne sæson, så kan jeg ikke se dem agere drillepind mod Chelsea her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,81 – SPIL HER >>*


Manchester United – Newcastle 2 (1-2)

Jeg er spændt på denne kamp. Hvor står de to hold styrkemæssigt? Manchester United kom tilbage på sejrskurs mod Everton og Newcastle knuste Brentford med hele 5-1.

Der er blot et point imellem dem. Nøglespørgsmålet er, om Erik Ten Hag gør det fornuftige og starter med Ronaldo eller holder ham ude.

Holdes Ronaldo ude, så vil og bør Newcastle vejre morgenluft og mulighed for point her.

Det interessante ved dette Newcastle hold er, at de indkasserer få mål, men scorer mange selv om fem af dem faldt mod Brentford, og de har blot tabt en af de seneste 11 kampe. Overraskelse i kortene her?

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,82 – SPIL HER >>*


Leeds United – Arsenal 1 (2-2)

Leeds har ikke vundet i fem kampe, men vi bør ikke være i tvivl her: Elland Road vil koge til den her kamp.

Leeds spiller en form for kaosfodbold, hvor de ikke altid helt kan følge med, men som giver de fleste hold, der kommer til Leeds problemer. De har således ikke tabt i de seneste fem hjemmekampe.

Arsenal topper rækken, men de får rigeligt at se til her mod de hidsige liljehvide, som ikke vil give gæsterne meget ro på bolden.

Sorgenfri spår: X til odds 4,50 – SPIL HER >>*


Southampton – West Ham 2 (1-2)

Southampton har tabt fire kampe i træk og skriger på en dygtig angriber. Som enten kan sparke døren ind eller skabe plads til holdkammeraterne.

West Ham vundet to kampe i træk og arbejder sig stille og roligt mod top-10. Hvor de hører hjemme.

Moyes har en bred trup, hvilket han begynder at se effekten af nu, men han er naturligvis obs på, at Hammers har tabt otte af ti udekampe. Det skal rettes op.

Så forvent et disciplineret West Ham der vil lure på værternes fejl. Og de skal nok komme. For Southampton ligner virkelig et hold, der skal på indkøb til januar.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*


Liverpool – Manchester City 1 (3-2)

Begge hold døjer med skader. Især Liverpool, der kommer til taktisk at indrette sig efter skader til f.eks. Diaz og Trent-Arnold er mere end tvivlsom.

Liverpool smaskede Rangers med 7-1 i midtugen, men City fik ikke de forventede tre point mod FCK, men derimod 70 minutter i undertal. Uanset hvor dygtige de er, så koster den slags på kræfterne.

Liverpool har ikke tabt hjemme i de seneste 27 kampe. City ikke tabt på udebane i 22 kampe.

Skaderne taler for Manchester City, men Liverpool har haft taget på de lyseblå i de seneste to kampe – FA Cup og Charity Shield. Og Liverpools uheld kan ikke fortsætte. Kan det? Oddset er højt på et hjemmehold, der stor set ikke taber på Anfield.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 4,25 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar