18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 10. runde i Premier League 27. – 29. oktober 2023

Vi nærmer os Halloween, derfor er der gysere på kødkrogen denne weekend. Tiende runde byder på neglebidere, afklapsninger og et rendyrket horrorshow på Old Trafford, når Manchester City flår Manchester United. Muhahaha.

IMAGO / Sebastian Frej

Crystal Palace – Tottenham 2 (0-2)

Fredag 27. oktober kl. 21:00 2023

Tottenham har åbnet med rekordhøje 23 point og mon ikke Spurs kan fejre fredag aften med yderligere tre point til kontoen?

Værterne Crystal Palace er ved at inde i en formkrise og fik senest tæv 4-0 af Newcastle. Uden de skadede Eze og Olise mangler der offensive vitaminer og Crystal Palace har det som regel vanskeligt mod Tottenham. De har således ikke scoret i de tre seneste møder med Spurs og Selhurst Park er i denne sæson ikke just en fæstning. Crystal Palace har således ikke scoret i tre af fire hjemmekampe.

Sorgenfri spår: Under 3,5 mål og begge hold scorer ikke til 2,25 – SPIL HER >>*

Chelsea – Brentford 1 (3-2)

Lørdag 28. oktober kl. 13:30 2023

Det kan godt blive en underholdende affære denne her. Chelsea har brug for tre point og komme afsted tidligt i kampen med et dominerende og angrebsivrigt udtryk. De har scoret mindst to mål i de seneste tre kampe, så er mindsettet siger attack.

Brentford kender vi som et hold, der ikke har noget imod at afvente og køre giftige kontrastød. Med tanke for det rum som Chelseas defensiv ofte giver bag sig, så skal Brentford have gode muligheder for at komme på tavlen her og det mere end en gang.

Brentford uden karantæneramte Toney og solgte Raya er dog ikke helt Brentford fra sidste sæson, så jeg forventer de tager tomhændede hjem til Vestlondon efter en hektisk arbejdsdag på Stamford Bridge.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Arsenal – Sheffield United 1 (4-0)

Lørdag 28. oktober kl. 16:00 2023

Der skal være så meget kvalitetsforskel på Arsenal og Sheffield United, at resultatet er givet på forhånd. Med al respekt. Det er sikre tre point, som Arsenal skal vide at køre i mål uden at ryste på hånden.

Sheffield United – især medregnet skader – har ikke kvalitet til Premier League og selv om de gør, hvad de kan, så rækker det ikke. De har organisationen at falde tilbage på her, men det vil efter min vurdering give dem få kontraangreb og ellers 90 minutter med ryggen mod muren. Så vi bet builder os ud fra et forventet kampbillede, hvor Arsenal vil belejre The Blades fra start til slut.

Sorgenfri spår: HT/FT 1/1 og Arsenal over 6,5 hjørnespark til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Burnley 1 (2-1)

Lørdag 28. oktober kl. 16:00 2023

Så er der gyser i bunden! Bournemouth har endnu ikke vundet en kamp, men nu skal det være, hvis Iraola skal overleve i jobbet.

Spanieren blev hentet ind i stedet for den fyrede Gary O’Neil (der fik en sødmefuld hævn som kaldt her på Spilxperten forleden), men indtil videre har det ingen effekt. Det gode samarbejde mellem Solanke og Billing fra sidste sæson er gået fløjten, og her er virkelig et indsatsområde for spanieren. Burnley har det som ventet svært, og selv om der er stor hype omkring Kompany, men det er som om Manchester City light stilen ikke helt rækker mod Premier Leagues-mandskaber.

Det kan blive en kamp, hvor The Cherries muskler sig til en livsvigtig sejr.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Wolves – Newcastle X (0-0)

Lørdag 28. oktober kl. 18:30 2023

Wolves begynder stille og roligt at vågne op og tog med 2-1 over Bournemouth en super-vigtig sejr, der må give selvtillid.

Newcastle har her deres tredje kamp på syv dage, og der kan være lidt slitage at spore.

I hvert fald forventer jeg en kamp, hvor Eddie Howes primære fokus vil være på ikke at indkassere.

Wolves vil være i samme båd med tanke for, hvor svære Newcastle kan være at tumle, hvis man først er kommet bagud og skal op og jagte mål mod The Geordies.

Så lidt livrem og seler her?

Sorgenfri spår: X til odds 4,25 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

West Ham – Everton X (1-1)

Søndag 29. oktober kl. 14:00 2023

To hold der kan lide det rough, som man siger. Begge hold har fysik som omdrejningspunkt, men West Ham har et gear mere med et glimrende anden-kæde spil.

De har dog en europæisk opgave fra torsdag i benene, og Everton vil ikke give det rum væk, som West Ham ofte lukrer på alene fordi gæsterne vil stå dybt.

For Everton vil et point være sin vægt værd i karameller og jeg er ikke overbevist om, at West Ham for tiden har det, der skal tid for at bryde et Sean Dyche-hold ned.

Sorgenfri spår: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Luton 1 (3-0)

Søndag 29. oktober kl. 15:00 2023

Aston Villa er 4-1-1 for de seneste seks kampe og melder sig ind i top-4 striden efter i dag. Det kan ikke være anderledes end vi må forvente, at der venter tre point mod Luton. Snu Emery ved, at der ikke er en gratis omgang i Premier League, hvorfor Aston Villa skal gå fokuseret til denne kamp.

Luton vil stå kompakt over en 352, satse fysisk på kontra og dødbolde. Holder Aston Villa ild i kuglen og skærer sig igennem The Hatters linjer, så bør der ikke være den store tvivl på Villa Park.

Sorgenfri spår: 1-tallet, over 1,5 mål og over 5,5 hjørnespark til Aston Villa til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Liverpool – Nottingham Forest 1 (4-0)

Søndag 29. oktober kl. 15:00 2023

Liverpool havde (også) store problemer med Nottingham Forest sidste sæson, så om ikke andet så er de rødblusede da advaret.

Liverpool denne sæson ser dog noget skarpere ud end sidste sæson og selv om Nottingham Forest har gjort det fint, så bliver det noget af en mundfuld for the tricky trees.

Nottingham Forest har specialiseret sig i at være vanskelige at bryde ned og har spillet X i fire af de seneste seks kampe, men på Anfield med Liverpools dygtige løb mellem stopper og back og på ydersiden af back, tror jeg deres organisation falder.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer: Nej til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Brighton – Fulham 1 (2-1)

Søndag 29. oktober kl. 15:00 2023

Brighton skal udover jagte tre point bruge denne kamp til at vise os, at de ikke er gået i stå. Fulham er en vanskelig, men overkommelig modstander. Sådan da. Brighton har faktisk ikke vundet over Fulham i de seneste seks møder.

Brighton skal finde formen igen efter at have lukket mindst to mål ind i deres tre seneste kampe, hvor de kun har fået et point.

Jeg er ikke helt overbevist om de lykkes med det, men tipper dog en kneben hjemmesejr. Med forbehold og pokerfjæs. Og krydsede fingre.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Manchester United – Manchester City 2 (1-4)

Søndag 29. oktober kl. 16:30 2023

Jeg fatter hat af Erik ten Hags taktiske tilgang for tiden. Eller jo. Det er jo ikke raketvidenskab, men det var lidt vildt at se et Manchester United-hold forsøge med lange bolde i stor stil mod FCK tirsdag alene for at lade farten hos de forreste afgøre det. Hollænderen har en trup til rådighed, der burde kunne spille sig ud af vanskelighederne og ikke løbe risikoen ved de mange andenboldsomstillinger, der også blev gældende mod FCK.

Mod City vil han formentlig igen forsøge at bolstre et vaklende forsvar med en fysisk betonet midtbane. Vi skal have med, at resultaterne på det seneste har været med United med et par sejre i træk, men jeg kan simpelthen ikke se andet udfald her end de lyseblå stille og roligt river det her United-hold godt rundt i manegen.

.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 9,5 hjørnespark til odds 3,15 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar