18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 10. runde i Premier League d. 8. – 10. oktober 2022

Arsenal og Liverpool brager sammen søndag kl. 17:30, men allerede fra lørdag kl. 16:00 ruller bolden i den bedste engelske række. Søren Sorgenfri giver sit bud på samtlige 10 kampe fra 10. runde i Premier League.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Manchester City – Southampton 1 (4-0)

Manchester City varmede op til weekendens Premier League runde med en træningssession med FCK som gæster. 90 minutters småbold og pasningsøvelser som de lyseblå tilfældigvis også vandt 5-0.

Vi kan få samme omgang at se her. Saints har ikke vundet i deres seneste 13 besøg hos City og ender som så mange andre ofte med at stå farligt dybt i håbet om at ride stormen af.

Southampton ligger lige over stregen og får det svært denne sæson. Senest blev det til et skuffende 1-2 nederlag til Everton. Manchester City kværner for deres part bare videre og har vundet både HT/FT i fem af deres seneste syv hjemmekampe.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 1,90 – SPIL HER >>*


Chelsea – Wolves 1 (3-0)

Wolves har holdt Chelsea til X i deres to seneste besøg på Stamford Bridge, men der havde ulvene altså en manager. Det har de ikke nu efter fyringen af Bruno Lage. Det kan selvfølgelig som vi har set det i Bournemouth udløse en trodsreaktion, men uden de skadesramte angribere, så bliver det altså meget lange 90 minutter for gæsterne, der blot har scoret i to af de seneste syv kampe. Wolves havde med Nuno Santos gang i noget virkelig spændende, men nu? Det sejler. Her er man tilmed uden karantæneramte Neves og Collins.

Chelsea foldede sig fornemt ud i midtugen og pelsede Milan. Nu skal der flås ulve, men mon ikke der kommer en applaus til gæsternes Diego Costa? Selv en bad boy kan hyldes.

Sorgenfri spår: HT/FT 1/1 til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Bournemouth – Leicester 2 (0-1)

I sæsonens første fire kampe lukkede Bournemouth 16 mål ind. Så røg Parker. Efter Gary O’Neill har taget over som vikar, så har The Cherries blot lukket tre mål ind. De er tilmed 1-3-0 i den periode.

Leicester har fået en katastrofestart på sæsonen, men mandagens 4-0 over Nottingham var dem en stor lettelse. Det klæder The Foxes at spille 4141 og give Maddison endnu mere frihed.

Bournemouth ser meget bedre ud nu defensivt, men det ændrer ikke på, at de har svært ved at skabe noget. De har scoret nul mål i de seneste tre hjemmekampe. Leicester ligner derimod et hold med appetit på mål og mere.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,14 – SPIL HER >>*


Newcastle – Brentford X (1-1)

Newcastle har spillet uafgjort tre hjemmekampe i rap, men er her naturligt nok favoritter. Ikke mindst efter de sænkede Fulham 4-1 på udebane forleden. Men skaderne hober sig op for værterne og det ikke mindst i det kreative departement. Dvs. de skal primært leve af fysik og omstillinger her. Brentford er ikke meget værd på udebane og har blot taget tre point i de sidste fire udekampe, men de har umiddelbart bedre kort på hånden i forhold til at tage ejerskab over kampen. Også selv om de kommer bagud bør de have gode chancer for at håndtere den sag.

Sorgenfri spår: X til odds 4,00 – SPIL HER >>*


Brighton – Tottenham 2 (1-2)

Der skrives en del om, at Brighton nok tager den her på grund af Spurs skader og lidt formproblemer på udebane. Som jeg ser det, så er det præcis sådan en kamp, som Contes Tottenham er skabt til. Lade modstanderen få plads og komme frem, og så slår Spurs til og straffer bagrum og ubalance.

Brighton har dog dygtige og formstærke Trossard at byde ind med, så tæt bliver det.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,63 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Crystal Palace – Leeds X (1-1)

Begge hold synker mod bunden. De har begge kun taget en sejr i de seneste fem kampe, og for at gøre ondt værre for værterne, så har de en del skader at håndtere. Blandt andre forsvarsgeneral Joachim Andersen sidder ude, skrives det.

Leeds har også mandefald blandt andet sidder vigtige Sinisterra ude med karantæne. Det ligner en kamp, som ingen af de to hold har råd til at tabe, så resultatet bliver derefter.

Sorgenfri spår: X2 til odds 1,82 – SPIL HER >>*


West Ham – Fulham 1 (2-0)

For West Hams vedkommende er der ikke meget at rafle om. Efter en sløj sæsonstart så er det naboopgør som denne, der skal vindes, hvis Hammers vil op i tabellen. Fulham er fire point foran West Ham, så en hjemmesejr vil være et stort boost for Moyes’ mandskab.

West Ham leverede en stærk indsats i seneste hjemmekamp og slog Wolves 2-0. Fulham blev reduceret til ti mand allerede i 8. minut mod Newcastle og tabte 4-1. Det kan godt vise sig som begyndelsen på en downperiode – Fulham har ikke noget på menuen, som West Ham ikke kan håndtere. Jeg tvivler på det omvendte er tilfældet.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,79 – SPIL HER >>*


Arsenal – Liverpool 1 (2-1)

Arsenal har ikke vundet de seneste fem kampe mod Liverpool, men mon ikke forbandelsen brydes denne gang? Gunners er virkelig forrygende godt kørende og det med syv hjemmesejre i træk.

Liverpools spillestil plejer at volde Arsenal store problemer, men Artetas mandskab synes nu langt mere trygge ved at spille sig ud af et pres. Og så er londonerne efter sommerens transfervindue bare et langt stærkere hold. Liverpool derimod kæmper med at få spillet til at fungere. Nunez er ikke helt kørt ind, og antallet at presaktioner især på den sidste tredjedel er ikke der, hvor de skal være for at Liverpool toppræstere.

Forsvaret har heller ikke fundet sig selv endnu, så skal Arsenal omsider få has på Liverpool, så er det nu.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,63 – SPIL HER >>*


Everton – Manchester United 2 (1-2)

Hold øje med sidste nyt her, fordi begge hold har mange spillere på listen over tvivlsomme til opgøret her.

Everton har ikke tabt seks kampe i rap, hvilket ikke mindst skyldes, at Pickford har været et bæst i buret. Manchester United kommer til Goodison med en 3-2 sejr over Nicosia i kølvandet på 6-3 nederlaget til Manchester City. Altså den kamp havde jo to fortællinger. Det er ikke så dumt at score hele tre gange på Etihad. Men at lukke seks mål ind er virkelig dumt.

Everton vil ikke kunne true Manchester Uniteds defensiv i samme omfang, og det er netop sådan en kamp her med masser af boldbesiddelse, hvor Eriksen kommer til sin ret.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,13 – SPIL HER >>*


Nottingham Forest – Aston Villa 2 (1-2)

Det ser allerede sort ud for Nottingham Forest. De har brugt 150 mio. pund på 23 ny spillere, hvilket naturligvis altid vil tage tid at spille sammen. Men det er svært at være optimist på Nottinghams vegne pt. De har fem nederlag i rap senest 4-0 til rivalerne Leicester.

Det kan snildt vise sig at være Steve Coopers sidste kamp denne her i spidsen for Nottingham, hvis de ikke de vinder.

Aston Villa er en spøjs størrelse. De har så meget energi og kraft, men det bliver ikke rigtigt til noget. De har ikke vundet på udebane fem kampe i træk, men har dog samlet set ikke tabt i tre kampe. Det er dog lidt at klynge sig til. Ingen af de to hold har råd til at tabe her, men hvis ikke Cooper har givet sine gutter trylledrik, så bør den ligge til Aston Villa, men helt ærligt bliver jeg ikke overrasket, hvis Gerrard og co. skuffer igen.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar