18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til 10. runde i Premier League d. 30. oktober – 1. november 2021

Rundens helt store spørgsmål er, om Ole Gunnar Solskjær overlever turen sydpå til Nordlondon og mødet med Tottenham. Og hvor mange kasser sætter City ind på Crystal Palace? Søren Sorgenfri er klar med dommen over Premier League.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Leicester – Arsenal 1 (2-1)

To hold på vej frem i feltet med enslydende ambitioner – Europa. Selvom Leicester er et udpræget kontrahold, så er de på mange måder ganske underholdende. Bortset fra premieren har de ikke holdt rene lagner på noget tidspunkt, og i de sidste fire kampe har de scoret mindst to. Der meldes om omgangssyge af en art – en ’bug’ i Arsenal-lejren, så afvent hvilke spillere Arteta har til rådighed.

Arsenal skilte Aston Villa ad forleden, men Leicester vil ikke have noget imod at lade Gunners komme frem og styre løjerne og så straffe dem på omstillingerne. Hvis der er udmattende sygdom kørende i Arsenal-lejren, og det får effekt på startopstillingen, så tipper den til værterne.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Burnley – Brentford X (2-2)

Burnley ser som altid solide ud i organisationen, men til forskel fra tidligere sæsoner ligner det, at de mangler the cutting edge. Det er ikke helt nok, som vi så mod Spurs i Carabao Cuppen, at forsøge sig med lange violiner mod Barnes og Wood og så slås om andenboldene. The Clarets har således ikke vundet endnu, og det ligner virkelig en tung sæson for Dyche og Co. Brentford har efterhånden opbygget sig en minikrise af skader, hvor førstevalget på målmandsposten Raya er ude. Men givet Burnleys formkrise og Brentfords evne til at skabe og tage ejerskab om kampene samt slås i defensiven, så er det her en affære, hvor Bierne kan stikke og Burnley kan mosle.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Newcastle – Chelsea 2 (0-1)

Newcastle fik slidt sig til et point mod Crystal Palace, mens de nye ejeres kommende træner lader vente på sig. Det gør hverdagen ikke, og den byder på en kinddans med Chelsea, der bare kværner på for tiden og topper tabellen. Senest blev det til 7-0 over Norwich. Newcastle er et mere solidt hold, og de seneste fire møder mellem de to hold er gået under 2,5 mål. Chelsea har mange tvivlsomme spillere til kampen her, hvorfor jeg ikke tager en udesejr for givet. Vikartræner Graeme Jones vil helt sikkert oversvømme Newcastles midtbane og minimere Chelseas muligheder for at finde rum og lande endnu en hård fight og en tæt kamp.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Liverpool – Brighton 1 (3-0)

Det er blevet hverdag igen for Brighton, der ikke har vundet i de seneste fire kampe og senest blev sat på plads af Manchester City. Selv om Havmågerne har åbnet sæsonen flot og hænger på i toppen, men de velkendte scoringsproblemer er nu tilbage. Og ret beset så er Brighton ikke et sted, hvor de skal kunne forvente at få ret meget mod hold som City og Liverpool.

Liverpools pres-maskine er tilbage, hvilket stats af forskellig karakter viser. Mod hold som f.eks. Leeds, der gerne vil spille bolden, lykkes det for Liverpool på midtbanen med presaktioner i 7 af 10 af modstandernes afleveringer. De kampe, hvor tallet har været lavere, har været mod hold som Burnley, der med lange bolde forsøger at slå henover midtbanen, men så er Liverpools vellykkede og mange presaktioner blot at finde lidt længere tilbage på banen. Brighton er et af de hold, der vil forsøge at spille sig frem, og der venter dem en lang dag på Anfield.

Sorgenfri spår: Liverpool HT/FT til odds 1,73 – SPIL HER >>*


Watford – Southampton 1 (2-1)

Alt lå til at Everton skulle køre en stille og rolig 2-1’er hjem, men så gik Watford amok og vandt 5-2 i et sandt stormløb i kampens sidste fase.

Den form skal The Hornets tage med videre her mod Southampton, men må mangle vigtige Dennis. Nigerianeren har scoret tre og lagt op til tre, men sidder her i karantæne. Saints er ikke meget værd på udebane, hvor de ikke har vundet i de seneste ni away kampe og lukket mindst to mål ind i otte af dem. Begge hold er mest trygge ved kontraomstillinger, så en tæt kamp må forventes med værterne til at vinde i min bog.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,25 – SPIL HER >>*


Manchester City – Crystal Palace 1 (4-0)

Der er som regel mål på menuen, når Palace gæster City. De sidste otte møder på Etihad mellem dem er gået over 2,5, men på Palaces bekostning. City har nemlig holdt nullet i de seneste fem hjemmekampe mod Crystal Palace.

City røg ud af Carabao Cuppen mod West Ham, en turnering som de ellers har vundet fire år i træk, så en reaktion må forventes her. City kan stille med stort set stærkeste opstilling, og Crystal Palace kommer til at jagte skygger her.

Sorgenfri spår: Over 3,5 mål til odds 2,16 – SPIL HER >>*

Tottenham – Manchester United 1 (3-1)

Rundens store kamp for to trænere der ikke sidder sådan helt roligt i trænersædet. Det skrives i flere engelske aviser, at Solskjær har tabt det meste af omklædningsrummet og fået tre kampe til at vise sit værd, men taber han her, så er det vanskeligt at se ham få mere snor efter snitteren mod Liverpool forleden. Det var en kamp der understregede Manchester Uniteds defensive kvaler og taktiske mangler, hvor Liverpools forreste fløj lige igennem via kanalerne efter pres og scorede efter behag. Ikke mindst Shaw og Maguire så lost ud. Nu gælder det så mødet med Kane og Son, og hvordan Solskjær skal få strikket en brugbar defensiv sammen, det kan jeg have min store tvivl om.

Nordmanden er uden Pogba, der afsoner karantæne. United har tabt tre af de seneste fire kampe heraf udebanenederlaget til Leicester på 4-2, der brød Solskjærs fine stime på udebane. Der kan komme mere salt i såret her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Norwich – Leeds 2 (0-1)

Så er der bundgyser på Carrow Road. Norwich fik stryg forleden af Chelsea på 7-0 og selv om ledelsen har bakket Farke op i pressen, så er det lidt af en must win den her for tyskeren. Ikke at han fyres, hvis de taber, men mere hvis de sådan for alvor skal tro på projektet. Norwich er så lille en klub målt på budget og resurser, at det er helt fair at rykke op, tage pengene og rykke ned igen, men hvis ikke det ligner, at de i det mindste kan slå fra sig, så er projektet ikke på rette spor.

Leeds har svært ved at få arbejdet gjort færdigt, og savnet af Bamford er stort. Resultaterne skal nok rette sig, når den engelske angriber er tilbage, men indtil da må Bielsa finde den rette medicin. Leeds er lige over stregen og fedtet ind i bundstriden, men en sejr her og de tager et godt skridt væk, og isolerer Norwich under stregen. Mod et Norwich hold der har enormt svært ved at score, så skal de liljehvide gæster række ud efter de tre store point.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Aston Villa – West Ham 2 (1-2)

West Ham har gang i et godt Cup run og har nu hældt begge Manchester klubber ud af turneringen. Hatten af for Moyes’ arbejde, og her får skotten tilmed Rice tilbage efter den engelske landsholdsspiller sad udenfor i pokalkampen. West Ham er 3-1-0 ude, og bør ikke være skræmt af udsigten til at møde Aston Villa. Dean Smiths tropper har tabt tre i træk, og selv om jeg forventede de kunne gøre ondt på Arsenal forleden på omstillingerne, så skuffede de mig fælt. Og der er jo ikke noget værre end hold, der skuffer fælt. Skader har mærket Aston Villas sæson så langt, og nu er spørgsmålet, hvordan Smith bygger dem op igen og får Watkins og Ings til at arbejde sammen. Jeg er ikke sikker på, han finder svaret på søndag.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Wolves – Everton 1 (2-1)

Efter at have lukket fem mål ind mod Watford, så vil Rafa Benitez helt sikkert blande kortene her. Han har stadig en del fravær i truppen, der begrænser hans muligheder, men spanieren vil næppe tolerere sådan en lussing.

Wolves måtte nøjes med 1-1 ude mod Leeds forleden, hvor de ellers lå til at tage stikket med hjem, men er i det hele ved at arbejde sig op i tabellen. Der kan være mål i vente her – Jimenez har scoret i de seneste fire kampe, hvor han spillet mod Everton, og Richarlison har scoret fem i fem kampe mod Wolves. Begge ventes at lede linjen her – Everton har flere fravær blandt de forreste, så den brasilianske offensivspiller ligner starteren på top. Everton er uden Doucoure, og det er et stort tab på midtbanen. Fordel Wolves.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

1 kommentar

  1. Det er hele 7 kampe på programmet i Premier League denne lørdag. Rigtigt god fornøjelse! 🙂

Skriv et svar