18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 1. runde i Premier League d. 5. – 7. august 2022

Premier League står for døren, og fredag d. 5. august 2022 går det løs med London-opgøret Crystal Palace – Arsenal. Kom tæt på dén og alle rundens øvrige kampe, når Søren Sorgenfri gennemgår rub og stub fra 1. runde i Premier League i denne artikel.

Crystal Palace – Arsenal 2 (0-2)

Sæsonens åbningskamp finder sted på Selhurst Park. Crystal Palace sluttede sidste sæson stærkt af på eget græs uden nederlag i de afsluttende seks hjemmekampe. De holdt tilmed nullet i fem af dem. Men en lang sommerferie og spillerhandler kaster alle bolde op i luften. Vieira har tvivl om et par spillere og har i min optik ikke fået erstattet Conor Gallagher, der er vendt hjem til Chelsea efter lejemål. Arsenal har handlet stærkt ind ikke mindst med Gabriel Jesus, som har lagt et par ekstra cylinder i offensiven. Arsenal måtte smerteligt erkende, de smed CL-billetten sidste sæson efter uventede nederlag som 3-0 til netop Crystal Palace. Nu ved Artetas mandskab, hvad det kræver. Palaces midtbane ligner umiddelbart ikke en størrelse, der vil give gæsterne problemer.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Fulham- Liverpool 2 (0-4)

Fulham er tilbage i det bedste selskab, men næppe mere end en sæsons tid. Jeg bliver overrasket, hvis Marco Silva også er træner på Craven Cottage til maj, så med andre ord venter der en efterhånden klassisk Fulham-sæson. Denne gang har de dog ikke brugt 100 millioner pund på nye spillere. Liverpool har sagt farvel til Mané og goddag til Nunez, men sidstnævnte skal stille og roligt køres ind. Derfor er det sandsynligt Firmino får en større rolle her i den tidlige fase. Liverpool har været uhyggelige i 2022 med 16 sejre og tre uafgjorte i ligasammenhæng, og de ved, at skal de gå hele vejen, så er der ikke plads til fejl.

Sorgenfri spår: Begge hold til at score: Nej til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Tottenham – Southampton 1 (3-0)

Der er en voksende tro på en stor Spurs-sæson. Måske hele vejen til tronen? Conte og co. har leveret et glimrende transfervindue, men er dog uden indkøbet Richarlison her, som sidder ude med en karantæne. Conte er så snu, at han kender værdien af en stærk hjemmebane, hvilket vi så sidste sæson, hvor de vandt seks af de afsluttende syv. Tottenham ligner på mange måder et hold, hvor trup og manager passer rasende godt til hinanden. Southampton er næppe færdige på transfermarkedet. De mangler ikke mindst en angriber. Det bliver Che Adams til at lede linjen lørdag, og han vil næppe røre bolden ret meget.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 2,05 – SPIL HER >>*


Newcastle – Nottingham Forest 1 (2-1)

Newcastle har næppe kræfterne til at angribe top-6, men laget lige under. Det kræver dog et konstant afkast af point mod lidt blødere hold. Her gælder det oprykkerne Nottingham Forest, der har handlet massivt ind frem mod klubbens første kamp i Premier League i 23 år. Det vil tage tid for Steve Cooper at få de nye tropper til at klikke, men oprykkerne kommer med stor disciplin og har alle muligheder for en flot sæson. Begge hold har formentlig nye målmænd i kassen: Pope hos Newcastle (kongekøb) og Dean Henderson hos Forest lejet i Manchester United. To virkelig stærke keepere. Alene den duel gør denne kamp værd at se. Snæver hjemmesejr, men jeg bliver ikke overrasket, hvis Forest får noget med hjem.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 2,01 – SPIL HER >>*

Leeds – Wolves 1 (2-0)

Leeds har solgt spillere for knap 100 millioner pund og brugt pengene på nye spillere heriblandt Rasmus Kristensen. Der er sagt farvel til Raphinha og Phillips, og selv om Bamford er tilbage, så er det unægtelig store huller i geledderne. Leeds har vanen tro en del skader at slås med og uden Dallas, Forshaw og Ayling blandt andre. Daniel James er i karantæne. Wolves har haft et stille vindue på indgangssiden, men har dog hentet Nathan Collins i Burnley og har i pre-season trænet på Lages fortrukne formation 433. Gæsterne er uden det angrebsmæssige epicenter Jimenez, og da det ligner lederen Conor Coady ikke er tiltænkt en starterplads, så må vi forvente, der går nogle kampe før det svinger for Wolves. Også i omklædningsrummet.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,35 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Bournemouth – Aston Villa 2 (0-1)

Oprykkerne Bournemouth har hentet tre spillere: Rothwell, Fredericks og Tavernier. Ingen af dem forventes med her, og det siger måske meget godt, hvordan Scott Parkers hold kommer til Premier League. Outgunned. Bournemouth har russisk ejermand, men Maxim Denim er ikke underlagt sanktioner – dog ligner det en tanke, at pengene har siddet noget mere tight denne gang.

Aston Villa har sikret sig Coutinho permanent, og vil formentlig gå med en anderledes spillestil denne sæson nemlig 433 med Watkins på toppen samt Coutinho og Bailey på kanterne. Mings er frataget anførerbindet og ventes siddende ude. Mon ikke han snart er at finde i en ny klub?

Hvis Steven Gerrard skal føre Aston Villa frem til noget nævneværdigt, så kræver det sejre steder som Dean Court.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Everton – Chelsea X (1-1)

Evertons start11’er er decent. Det er mere bredden, som jeg er bekymret for. Gordon og McNeil skal nok give Calvert-Lewin god service helt fremme og et 3mandsforsvar med Mina, Tarkowski og Keane er ikke dumt, men kommer skaderne vil Lampards manglende taktiske evner blive udstillet. Chelsea har hentet Sterling som det store slagnummer, men er endnu ikke på plads med transfervinduets gøren og laden. Langt fra faktisk. Nye ejer, nye folk i kulisserne og turbulens på holdet, der nu skal have Sterling som omdrejningspunkt. Det er da ikke et dumt tidspunkt for Frank Lampard at møde sin gamle klub på. Everton har vundet de seneste fire møder med Chelsea på Goodison og har gode chancer for en ok start her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Manchester United – Brighton 1 (3-1)

Det bliver interessant at se Erik ten Hags tilgang her. Stiller han med Eriksen fra start eller på bænken? Der skrives meget om, at Fernandes og Eriksen ikke kan være på banen samtidig af taktiske årsager. Det kan de naturligvis – det vil formentlig kun gøre Fernandes bedre med Eriksen tæt på med tanke for danskerens evne som spilstation og opbygger. Ronaldo vil angiveligt gerne væk – spiller han eller spiller han ikke?

Brighton er stadig i gang med at handle ind, og er ikke en færdig pakke. Trossard har været on fire i pre-season og scoret 33 procent af Brightons mål og kan true værterne.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,62 – SPIL HER >>*

Leicester – Brentford 2 (1-2)

En lille håndfuld spillere er på vej væk fra Leicester: Tielemans, Schmeichel, Fofana og Maddison. Vestergaard er sat til salg Lookmans lejemål blev ikke gjort permanent og i det hele taget er der lidt en af sky af usikkerhed over Rodgers projekt. Nordireren blev lovet midler til forstærkninger, men har endnu ikke budt nogen velkommen. Brentford har handlet unge folk vanen tro og næste mand ind bliver Mikkel Damsgaard. Han skal løfte arven efter Eriksen, og så bliver det spændende at se, om han kan holde til Premier League. Kan han det så er det en rasende god signing. Begge hold spiller direkte frem i banen og mål må forventes her. Jeg er normalt svært begejstret for Leicester, men med den turbulens der er på King Power netop nu, så skal man da være et skarn, hvis ikke man ser værdi i en overraskelse.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,75 – SPIL HER >>*

West Ham – Manchester City X (1-1)

Hvis jeg var Guardiola, så ville jeg være superglad for købet af Haaland, men træt af sæsonen åbnes hos West Ham. City har det altid svært hos Hammers, og har spillet til X i de seneste tre besøg. Haaland skal lige bruge lidt tid på at lande i Premier League, hvor forsvarsstilen er anderledes end i Bundesligaen. City har desuden sagt farvel til Sterling, der ellers ville være en god smårumsspiller at have med her. West Ham har handlet fornuftigt ind og er ikke færdige. Det ligner igen en stærk sæson af Moyes’ mandskab og en rolle som drillepind. De modige tager en Hammers’ sejr. Det er et højt odds mod et City-mandskab, der skal kalibreres. Just saying..

Sorgenfri spår: 1X til odds 3,52 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Søren Sorgenfri

    Everton er uden Calvert-Lewin de næste fem-seks uger. Det ændrer Evertons muligheder markant. Chelsea vinder på Goodison.