18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 1. runde i Premier League d. 11. – 14. august 2023

Så begynder sæsonen i Premier League! Og det med et brag på Stamford Bridge mellem Chelsea og Liverpool samt en runde, der afspejler en hård skæbne for oprykkerne!

Mohamed Salah og Liverpool møder Chelsea i 1. runde af Premier League. Foto: IMAGO / Mark Dunn


Mohamed Salah og Liverpool møder Chelsea i 1. runde af Premier League. Foto: IMAGO / Mark Dunn

Burnley – Manchester City 2 (0-2)

Fredag 11. august 2023 21:00

De ti første runder afgør ofte oprykkernes skæbne. Har de et spiseligt program kan der tankes point nok til sikre selvtillid og tro på man kan være med samt et fundament at falde tilbage på i svære tider. Sheffield Uniteds flotte sæson under Chris Wilder er et godt eksempel. Samme sæson var fik Norwich aldrig rigtigt fat – kanariefuglene havde et hårdt åbningsprogram, hvorimod Sheffields var mere taknemmeligt.

Hvis den tommelfingerregel står til troende, så venter der en lang sæson for Burnley. Ikke kun åbner de mod Manchester City, så følger Aston Villa og så Tottenham (ingen jokes), Nottingham Forest (ude), Manchester United, Newcastle, Chelsea og Brentford. Det er sgutte den letteste start.

Manchester City? Det siger selv. Kun sejren tæller. Burnley har købt ok ind, men mangler en fuldgod erstatning for Nathan Tella, så premieren bør falde ud til de lyseblås fordel på Turf Moor.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 2,28 – SPIL HER >>*

Arsenal – Nottingham Forest 1 (4-0)

Lørdag 12. august 2023 kl. 13:30

Det er sgu fagre nye verden, når Arsenal går fra det ene vellykkede transfervindue til det næste. Havertz og Rice styrker Gunners truppen og Artetas tropper bør være dem, der byder Manchester City op til dans over hele sæsonen.

Det knager og brager i Nottingham Forest med ubetalte regninger og uafklarede transfer-spørgsmål som fx målmandsposten. Gunners har alle chancer for at skyde gæsterne godt og grundigt i sænk og åbne sæsonen med et brag!

Sorgenfri spår: Antal skud indenfor rammen: Arsenal over 7,5 til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Crystal Palace X (0-0)

Lørdag 12. august 2023 kl. 16:00

Det er to svækkede hold, der mødes her. Gæsterne er for første gang i mange sæsoner uden talismanen Wilfred Zaha (og vi ved, hvordan det plejer at gå uden ham) og værterne har sagt farvel til sidste sæsons topscorer samt flere erfarne kræfter. Sander Berge meldes ligeledes tæt på solgt til Burnley og spiller næppe her. Det ligner en forsigtig premiere, hvor begge parter har størst fokus på ikke at tabe.

Sorgenfri spår: X til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Bournemouth – West Ham 1 (2-1)

Lørdag 12. august 2023 kl. 16:00

Jeg tror West Ham får en rimelig sæson, men det kræver indkøb. De meldes i dialog med dygtige folk som Maguire (tror ikke på alle de saftige avisoverskrifter), McTominay og Ward-Prowse. Det vil være store scoops. Men her og nu ser de en anelse blodfattige ud.

Bournemouth har forstærket sig hen over sommeren og skal have gode chancer for at åbne med en lille sejr mod et Hammers-hold, der endnu ikke er hvor de skal være. Og man kan undre sig over, hvad klubbens nye sportschef egentlig har brugt sommeren på.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Brighton – Luton 1 (2-0)

Lørdag 12. august 2023 kl. 16:00

Jeg er spændt på den her, fordi jeg tror Luton vil have lidt mere at byde på end folk forventer. Men har de nok til at åbne sæsonen med en artig overraskelse med tanke for Brightons sidste sæson? Det tvivler jeg på. Det bliver hjemme på intense Kenilworth Road og primært mod andre bundhold, at Luton skal hænge deres Hatters på. Hat. Noget. På udebane må vi forvente kontrastrategi samt at oprykkerne bruger deres fysiske styrke på at slå modstanderens tempo i stykker.

Vi kan dog ikke forvente, at Brighton 1:1 samler op, hvor de slap sidste sæson. Der har været profilsalg, flere ventes solgt og nye ansigter skal spilles ind. En af dem er Joao Pedro hentet i Watford, men han kan også godt vise sig som det næste store transfer-scoop. Og interessant bliver det at se James Milners rolle. Selv om han er 40.000 år gammel, så er han næppe hentet til bænken, men mere et klogt gammelt hoved til den centrale midtbane.

Sorgenfri spår: Luton over 12,5 forseelser til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Everton – Fulham 2 (1-2)

Lørdag 12. august 2023 kl. 16:00

Når du mangler en angriber – who you gonna call!? ’Ja, det ved jeg da ikke … Ghostbusters? Det vil nok være Sean Dyches svar.

Everton har stadig ikke hentet en angriber ind og vi har endnu til gode at se om Calvert-Lewin er tapet sammen til sæsonstart. Everton har ikke mange penge at købe for så en ny angriber bliver formentlig først landet i slutningen af vinduet.

Fulham har et andet forhold til penge. I den forstand at jeg tror London-klubben er pænt træt af de konstante henvendelser fra saudiske klubber, der ønsker at hente Willian og Mitrovic. Fulham har klogelig garderet sig med veteranen Raul Jimenez, hvis Mitrovic smutter over en nat. Calvin Bassey ligner også et godt køb til centerforsvaret.

Palhinhas skade er et stort tab for Fulham, der havde en flot sidste sæson og starter Mitrovic inde her, så kan Marco Silvas mandskab godt åbne 23/24 i fin stil.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Newcastle – Aston Villa X (2-2)

Lørdag 12. august 2023 kl. 18:30

Newcastle er naturligvis favoritter her, men Aston Villa viste så stor styrke i foråret, at det må være mere lige end som så.

Emery gav Aston Villa et helt andet gear og spanieren er ekspert i disse svære udekampe. Newcastle har handlet ind til start11’eren men det vil ikke være urimeligt at forvente nye spillere lige skal finde sig på plads.

Sorgenfri spår: X til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Brentford – Tottenham 2 (1-3)

Søndag 13. august 2023 kl. 15:00

Spørgsmålet er om Harry Kane er med eller ej. Det virker som om, der kan falde en afgørelse om angriberens fremtid hvert minut. Skal han til FC Bayern eller bliver han hos Spurs?

Tottenham bliver med Postecoglou som boss noget mere angrebsivrige. Australieren viste sin vej som manager med Celtic over en 433 med fuld gas i tanke og handling. Celtic og Tottenham kan ikke sammenlignes, men vi kan forvente os en tilsvarende stil.

Brentford skal finde fødderne uden Ivan Toney, der er karantæneramt en stor del af sæsonen. Er Kane med, så går jeg med Tottenham. Hvis ikke englænderen er med for Spurs så dufter det af X i det vestlige London.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Chelsea – Liverpool 2 (1-3)

Søndag 13. august 2023 kl. 17:30

Chelsea er i gang med en ekstrem makeover. Igen. Med den tunge trafik ind og ud af svingdøren så må vi forvente, der går tid før det nye Chelsea-hold sætter sig.

Liverpool har en del spørgsmålstegn hængende over midtbanen, men har den fordel, at de kan lade Chelsea om at føre dansen, mens de trækker kontrakniven og gegenpresser den ind, hvor det gør ondt på værterne.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Manchester United – Wolves 1 (4-0)

Mandag 14. august 2023 kl. 21:00

Wolves kommer til Old Trafford i ren kaos-stil. Lopetegui har i protest mod manglende indkøb kastet håndklædet i ringen, og Gary O’Neil er hentet ind. Han udvirkede mirakler sidste sæson med Bournemouth, men hvordan Wolves’ spillerne, der var vant til Lopeteguis spanske stil tager imod den tidligere hardhitters mere pragmatiske tilgang bliver interessant at se. Wolves har ikke handlet noget videre ind og har en smal trup. Det bør være guf for Manchester United at åbne ballet mod en modstander, der allerede ser kriseramte ud.

Sorgenfri spår: Manchester United over 2,5 mål til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Tips fra Premier League

Skriv et svar