18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til udsatte Premier League kampe d. 23. – 24. februar 2022

Midtugen byder på kampe i Premier League med livsvigtige point på højkant i alle fire opgør med blandt andre Tottenham, Liverpool og Arsenal i ilden

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Burnley – Tottenham X (1-1)

Vi begynder lige med et forbehold. Burnley har tvivl om en del spillere heriblandt Weghorst og Cornet. Kan den duo ikke spille, så gå med Tottenham-sejr. Hvis de kan spille, så ser billedet anderledes ud.

Burnley tog en imponerende 3-0 sejr ude over Brighton i weekenden, og Weghorst har virkelig løftet The Clarets offensiv med mål og oplæg. Der er ganske enkelt ballade, hver gang den store hollænder er i nærheden af bolden. Dette er en af de kampe, som Burnley har i hånden og er nødt til at gå helhjertet til værks her for at hale ind på de andre bundhold.

Tottenham kommer til Turf Moor med en flot, flot sejr ude over Manchester City, og ’skal’ naturligvis følge op med tre point her hvis de skal blande sig i kampen om fjerdepladsen.

Dog må Spurs have brugt en del kræfter på at sikre de tre point mod City og trætte ben mod et Burnley-hold på en optur? Det ligner en deler for mig (Burnley har spillet seks af ti hjemmekampe uafgjort), men jeg falder ikke ned af stolen, hvis Burnley kværner en sejr hjem her.

Sorgenfri spår: 1X til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Watford – Crystal Palace 2 (1-2)

Der er meget på højkant her for begge hold. Watford skal følge op på den flotte sejr over Aston Villa og hale sig over stregen, og samtidig trække gæsterne med ned i dybet. Crystal Palace skal sikre sig, at netop det ikke sker for eftersom The Eagles er uden en sejr i ’22, så begynder et scenarie, der ligner nedrykningskamp at realisere sig. Palace har otte point ned til Watford på den anden side af stregen, men det forspring kan hurtigt skrumpe. Omvendt ved Palace også at sejr her og en sejr i weekenden over Burnley, ja så er sæsonen sgu næsten reddet. Så meget på højkant her på Vicarage Road for begge hold.

Watford har tabt seks hjemmekampe i rap og ikke scoret i de seneste tre. Og de første fire kampe med Hodgson som træner, så er The Hornets meget afhængige af Dennis. Kan Crystal Palace lukke ned for nigerianeren, så er de langt. Gæsterne har mere i det offensive arsenal og kan lukrere på kontraangreb. Med tanke for at Watford skal frem og skabe noget, så kan Palace trække kontrakniven. Ps. Hjørnefolket bør have denne kamp på blokken, som en der skal holdes øje med.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,42 – SPIL HER >>*

Liverpool – Leeds 1 (4-0)

Sagen er enkel for Liverpool. Bliv ved med at vinde! I så fald kan de holde trykket på Manchester City og holde sig inde i titelkampen.

Den mission bør næppe komme i fare mod Leeds. De liljehvide lukkede fire mål ind mod Manchester United og uden profiler som Bamford, Cooper, Koch og Philips, så kan jeg ganske enkelt ikke se Leeds spille sig ud af værternes presmaskine.

Liverpool ventes at bringe Robertson og Trent-Arnold i spil her efter en pause i weekenden mod Norwich, så det gør ikke sagen lettere for Leeds.

Liverpool er så store favoritter, at det er vanskeligt af finde juicy odds, men sammenligner vi med Leeds besøg hos City for et par måneder siden, så blev de helt skilt ad med 7-0. Så Liverpool til at vinde med rene lagner må være vejen at gå.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,01 – SPIL HER >>*

Arsenal – Wolves X (2-2)

Så er der åben slagveksling i kampen om fjerdepladsen. Arsenal tog en 2-1 sejr over Brentford, som blev mere snæver end nødvendigt – Gunners var ovenpå fra start til slut. Wolves tog en fin sejr over Leicester og kommer til Emirates med masser af tro på sagen. De har den her snu spillestil, der har givet dem fire udesejre i træk, og Arsenal tilbyder som regel sine modstandere god plads, når London-holdet brydes, så Wolves bør række ud efter noget her. Arsenal er 2-1-1 i de seneste fire hjemmekampe og selv om de var i fuld kontrol mod Brentford, så var det også mod et gæstende hold, der savnede meget i kvalitet. Det gør Wolves ikke.

Så begge hold til at score skal være fint betalt her i en kamp, der med garanti bliver i højt tempo.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar