18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Søren Sorgenfri: Tips til 21. runde i Premier League den 12. – 14. januar 2024

Weekenden har en håndfuld kampe i Premier League at byde ind med, men bare rolig. Der er fede kampe og juicy odds på menuen og ikke mindst Newcastle – Manchester City er noget af et brag.

Søren Sorgenfris rundeoptakt til Premier League.

De Bruyne og Man City skal til stormøde i Newcastle, (Foto: IMAGO / Sportsphoto)

Burnley – Luton X (1-1)

Fredag 12. januar kl. 20:45

Så er der bundbrag mellem nummer 19 og nummer 18. Burnley er oprykkerne med store forventninger, men problemer med at få det gode spil fra sidste sæson til at klikke. Lutons mere direkte og fysiske stil fanger bedre an.

Burnley har 11 point og Luton 15. Ingen af dem har råd til at tabe denne ’six pointer’. Luton har fået et løft med Barkley og Townsend, der har fundet sammen i et godt samarbejde, og the Hatters er 2-0-4 i de seneste seks kampe. Burnley er 1-1-4.

Luton vandt forleden et andet bundbrag nemlig med 3-2 over Sheffield United – med held, lodder og trisser – og har den luksus her, at de kan sidde dybt og trække kontrakniven.

Burnley skal ikke bare skabe men også være farlige. Med 0,5 mål i snit de seneste seks kampe, kniber det for The Clarets med at finde netmaskerne. Luton har nettet 1,6 mål i samme periode.

X eller sejr til gæsterne her.

Sorgenfri spår: Over 0,5 mål til Luton, over 8,5 hjørnespark, over 4,5 hjørnespark til Burnley, over 2,5 hjørnespark til Luton til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Chelsea – Fulham X (2-2)

Lørdag 13. januar kl. 13:30

Det bliver ganske enkelt ikke mere lokalt end dette derby. Chelsea og Fulham ligger så tæt, at Stamford Bridge faktisk ligger i bydelen Fulham.

Gå turen næste gang du er i London – det er et stykke fodboldhistorie i gadeplan.

Begge hold var i ilden i Carabao Cuppen i midtugen. Så tjek op på evt. nye skader. Da begge hold har flere spillere afsted til de afrikanske mesterskaber så kan værterne være uden helt op til 13 spillere til kampen her.

Fulham har også vigtige fravær, men er ikke så hårdt ramt som Chelsea, der dog har vundet tre af de seneste fire kampe i ligaen.

Fulham er et sløjt udehold og har blot taget seks point af 30 mulige i denne sæson på fremmed græs, hvorfor pilen peger på Chelsea.

Men værterne er i min optik dels så hårdt ramt og dels så ustabile, at det er svært at gå med en hjemmesejr.

Så jeg bygger op her med forventning om mål til begge sider. Begge holds seneste otte kampe er gået over 2,5 mål.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer, over 8,5 hjørnespark og X2 til odds 4,40 – SPIL HER >>*

Newcastle – Manchester City 2 (1-2)

Lørdag 13. januar kl. 18:30

Der er ikke det samme placeringsmæssige tordenskrald over denne her givet Newcastle er faldet ud af topfeltet med fem nederlag i de seneste seks kampe.

Det politiske islæt mellem de to klubbers ejerkreds forankret i Mellemøsten skal man dog ikke tage fejl af. Det er ikke et derby, men en politisk rivalisering.

Newcastle er ramt af skader, men får dog flere folk tilbage. Newcastles offensiv har trods skader leveret varen. Kun fire hold har scoret flere end The Geordies 39 kasser.

23 af dem på hjemmebane, hvorfor de snitter 2,3 mål på eget græs. City scorer som altid mange mål med 2,1 i snit på udebane.

Så selv om Newcastle givet vil være den afventende part og søge omstillingerne, så vil kampens vigtighed give os, der kigger på grund til at forvente muligheder for begge hold kommer på tavlen.

Det mest sandsynlige udfald er en snæver City sejr, hvis ikke Newcastle fighter sig til et X.

Sorgenfri spår: Over 2,5 mål, over 7,5 hjørnespark og begge hold scorer til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Everton – Aston Villa 1 (1-0)

Søndag 14. januar kl. 15:00

I runde tal bliver det her en duel mellem et fysisk præget Everton, der er velorganiseret, versus et taktisk snu Aston Villa, der også kan spille med musklerne om nødvendigt.

Everton har Calvert-Lewin i skammekrogen, hvilket er et stort tab, men det vil ikke ændre på spillestilen.

Aston Villa vil gerne lokke Everton lidt frem og få hurtige folk i dybden. Det nummer falder Everton ikke for – dertil er stoppere som Keane og Tarkowski simpelthen for gammel i gårde.

Jeg er derimod mindre sikker på, at Aston Villa kan vinde barslagsmålet i deres felt, når Evertons indlæg og power trykker på.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Manchester United – Tottenham 1 (2-1)

Søndag 14. januar kl. 17:30

Manchester United bakker man kun op med rystende hånd, men ikke desto mindre bliver det tilfældet her.

Tottenham er nemlig uden Son, hvilket tager brodden af Spurs’ offensiv. Tottenham spiller også ganske offensivt, hvilket giver bagrum, som fx Rashford kan udnytte.

I de sidste fire møder mellem dem har hjemmeholdet vundet – to til hver – hvilket mest af alt fortæller, at begge holds spillestil ikke matcher en rolle som den passive og dybtliggende part.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar